Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Новостворений ФК "Берегово" гратиме у Берегівському районі
13:45
Новостворений ФК "Берегово" гратиме у Берегівському районі
Основною темою зібрання стала підготовка до чемпіонату району сезону 2014.

Днями в Берегові відбулося засідання Берегівської районної федерації футболу. Основною темою зібрання стала підготовка до чемпіонату району сезону 2014.

Свою зацікавленість в участі висловили 16 команд. Серед них і новостворений ФК «Берегово».

Нагадаємо, що команда вже встигла взяти участь у зимовій першості району, де дійшла до 1/8 фіналу. Цього року голова БРФФ Олександр Чегіль повідомив про систему розіграшу чемпіонату в одну лігу, мотивуючи це тим, що структура двох ліг не давала результату, адже зазвичай чемпіон нижчої ліги відмовлявся в підвищенні класу. Також цього року було запропоновано 16-м командам створити дві підзони за територіальним принципом. Нововведенням також стала заборона участі гравців з-за меж області.

ФК «Берегово» потрапило у зону «В». Разом з брегівською командою за медалі найвищого ґатунку будуть боротися ФК «Попово», ФК «Запсонь», ФК «Яноші», ФК«М. Бийгань», ФК «Косонь», «Артос» Гать, ФК «Батьово».

ФК «Дийда» та ФК«В. Бийгань» висловили свою зацікавленість виступати в першій лізі області. Тож, у сезоні2014 року Берегово має свою команду, Берегівський район має16 команд у чемпіонаті та 2-х представників в області.
Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 808 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: