Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ Перша ліга U-15. Нововолинськ відстояв перемогу в Ужгороді (ФОТО)
09:05
ДЮФЛУ Перша ліга U-15. Нововолинськ відстояв перемогу в Ужгороді (ФОТО)
У зустрічі молодших колективів "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін поступається команді із Нововолинська.

ДЮФЛУ Перша ліга U-15. Нововолинськ відстояв перемогу в Ужгороді (ФОТО)
Після вдалого старту старшої команди місцеві вболівальники очікували звитяги і від підопічних Бисаги. Цьому сприяв гострий момент вже у першій десятихвилинці, коли Турецький відібрав м’яч у останнього захисника і вийшов на ворота справа, але замість удару покотив паралельно на Симочка, удар якого відбив воротар. Турецький намагався добити, але влучив у стійку.
 
Команди проводили гру на зустрічних курсах із незначними загостреннями. Та на 25-й хвилині гості чи не перший свій момент втілили у красивий гол. Після подачі зліва Куляша ударом через себе з 10 метрів пробив голкіпера – 0:1.
 
Господарі не полишали надій відігратись і постійно йшли вперед та єдиний нападник постійно залізав у офсайд. Активно йшов у обіграш правий півзахисник Турецький, який в одномуз моментів продерся до воріт з свого краю і гостро прострілював, однак захисники вибили шкіряного.
 
На старті другого тайму господарі пропустили вдруге, після реалізованого виходу сам на сам Власюка – 0:2.
З виходом Бутрика у середину поля у зінедінівців почали частіше виникати моменти. Драбич пробивав з штрафного з лівого краю, але не точно. На 53-й хвилині прохід Бутрика у чужій штрафній був зупинений Луциком не по правилам, як результат пенальті і вилучення. Та Драбич не зумів переграти Іванова з позначки.
 
Зінедін мав ще декілька нагод, щоб скоротити відставання, та дальні удари Бутрика були не точними. Ще в одному епізоді Турецький з правого краю вийшов до воріт, але пробив у воротаря.
 
Підопічні Бисаги показали хороші бійцівські якості, але все ж поступаються Нововолинську.
 
 
Арбітр – Тарас Радюкін
Асистенти – Томаш Бабич, Ілля Вовчанський
Спостерігач арбітражу – Федір Варга
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 150
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н U15 - ДЮСШ Нововолинськ U15 0:2
 
Голи: Куляша, 25, Власюк, 44.
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін: Віталій Лісняк, Ростислав Турецький, Владислав Драбич, Артем Кадачігов, Дмитро Ріпич, Юрій Канюк, Василь Симочко, Станіслав Бокарбов, Сергій Любка, Михайло Керечанин, Ігор Бочкоій.
Запасні: Даніель Іванчик, Олександр Беспалько, Станіслав Терпак, Домінік Мюлганс, Мілан Бутрик, Любомир Вербовські, Іштван Наці.
Тренер – Іван Бисага.
 
ДЮСШ Нововолинськ: Едуард Іванов, Богдан Мужик, Владислав Божко, Тарас Чепіль, Максим Киричук, Дмитро Куляша, Микола Пікарук, Владислав Луцик, Максим Івченко, Валерій Стрижачук, Юрій Гамота.
Запасні: Максим Ковтонюк, Володимир Артеменко, Андрій Базієвський, Андрій Кобстак, Стніслав Власюк, Вадим Новосад, Богдан Дмитрук.
Тренер – Ю. Демус.
 
Вилучення: Луцик, 54.

На 53-й хвилині Драбич не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 920 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: