Головна » Усі публікації » у світі » Нуцу Арделян перейшов до грузинської "Мерані"
15:45
Нуцу Арделян перейшов до грузинської "Мерані"
Екс-гравець "Ужгорода" підписав однорічний контракт з лідером другої ліги Грузії.

Нуцу Арделян перейшов до грузинської
Нуцу Арделян за останні два роки встиг пограти за три клуби чемпіонату Закарпаття. Розпочав минулий сезон у складі «Вільхівців», де яскраво проявивши себе, з початком другого кола перейшов на підвищення у «Минай».
 
Зимову першість 2017 року Нуцу відіграв у складі вже знайомих «Вільхівців» та чемпіонат розпочав у команді з обласного центру – ФК «Ужгород». У перших двох турах Арделян забив три голи (один «Севлюшу» та два «Карпатам»), потім у п’ятому турі розписався у воротах «Бужори». Далі ужгородці не радували результатами і Арделян ще до перерви у чемпіонаті області поїхав на оглядини до Грузії.
 
Новий клуб Арделяна достатньо молодий, заснований у 2006 році. Вперше вийшов до вищої ліги Грузії у сезоні 2011/2012 і протримались там до сезону 2015/2016. У цьому сезоні «Мерані» йде на першому місці у другій за рангом лізі і має чудові шанси на підвищення у класі. В команді вже грає один українець - Сергій Третьяк, який перейшов взимку і наразі являється кращим бомбардиром команди з 14 голами (у 18 іграх).
 
В Еронвулі лізі 2 (друга за рангом ліга Грузії) команди грають у три кола, саме минулого тижня розпочалось останнє з них. «Мерані» йде на першому місці з відривом у три пункти від другого «Руставі», та 9 пунктів від третьої «Гагри», яку перемогли у останньому матчі 2:1 (у п’ятницю 21 липня). Наступний свій матч команда ужгородця зіграє у четвер, 27 липня, у Цхінвалі. У цьому поєдинку Нуцу вже має потрапити до заявки, повідомляє прес-служба «Мерані». 
 
14 липня Арделян вийшов на заміну у товариській грі з «Самгуралі». До речі, кольори нового клубу з Мартвілі дуже схожі на червоно-білі кольори Вільхівців.
Lobda
ФОТО із тренування дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 2379 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: