Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Нурієв забиває і дарує нічию "Колосу"
12:38
Нурієв забиває і дарує нічию "Колосу"
Нура забиває дебютний гол за «Колос», який рятує їх від поразки.

Нурієв забиває і дарує нічию За місяць до Нового року в кожному університеті розпочинається найвеселіша пора. В очікуванні свята та закінчення семестру, студенти починають включати максимальну передачу, сподіваючись закрити всі свої борги. Адже ніхто не хоче починати рік з перездачами та іншим набором. Ось і в УПЛ так само. Матч "Минай" - "Колос" мав бути зіграний ще у серпні, але ковалівці на той момент були зайняті єврокубками. Гру перенесли. Причому не на місяць чи півтора, а одразу на чотири. Що ж, видно закарпатці та ковалівці дуже зайняті, у їхньому графіку ніяк не знайти вільного дня.

А ось наступний матч “Минаю” запланований на 27-е листопада проти лідера українського турніру - київського “Динамо”. Звичайно, у цьому поєдинку закарпатська команда не вважається фаворитом у букмекерів. Букмекерська контора 1хСтавка пропонує такі коефіцієнти на матч “Минай” - “Динамо”: П1 - 23, нічия - 8.3, П2 - 1.12. Інколи офіційний сайт БК може бути заблокований, щоб обійти це блокування слід скористатися дзеркалом. Про актуальне дзеркало БК 1хСтавка на сьогодні можна дізнатись за посиланням - https://odds.ru/bookmakers/1xstavka/zerkalo-sayta-na-segodnya/.

Більше за інших на перенесений матч чекав Євген Селезньов. Усі ми пам'ятаємо, що ще минулого сезону "Цар" захищав кольори "Колоса", але взимку був виставлений за двері. Кожен розповів своє бачення ситуації, а сам форвард у результаті влітку опинився у "Минаї". І ось час помсти настав. У минулому турі Селезньов забив перший за довгий час гол не з пенальті, що додало йому сил перед "Колосом". Тому нічого дивного в тому, що Євген потрапив у старт, немає. Він на своє місце заслужив. Та й загалом склади були дуже прогнозовані. Без сюрпризів.

В анонсі ми припустили, що жодна з команд не зможе забити сьогодні, розписавши нульову нічию. Перша половина гри нас у цьому лише переконала. Темп був мінімальним, на полі була боротьба та фоли. Загалом стандартний набір. На старті трохи впевненіше виглядали гості, але жодного моменту біля воріт Кучера створити вони не зуміли. "Минай" вичікував, а потім забрав ініціативу. Зупинитись варто на двох епізодах. У першому з них непогано здалеку приклався Коваленко – Волинець врятував. У другому класно головою пробив Кулієв, відгукнувшись на навіс Синьогуба – Волинець врятував. 2:0 за моментами та 0:0 за рахунком. Таким був перший тайм.

Ну а далі настав час для драматичного сюжету, який можна назвати: Селезньов у пошуку пенальті. У перерві обидва наставники провели атакувальні заміни. Леонов прибрав Селезньова, щоб за чотири хвилини "Минай" заробив пенальті. Павловець збив Ахмедзаде, внаслідок чого арбітр вказав на точку. Біля м'яча опинився свіжий Книш, який не підвів ні тренера, ні Селезньова – точний удар у куток. 1:0 на користь "Минаю". За сукупністю моментів господарі на гол таки награли.

Вишняк почергово пустив у бій трьох атакувальних футболістів – Нурієва, Сітчінаву та Ренана. У принципі це можна назвати "грою ва-банк". Закарпатці навпаки – відсунулися до своїх володінь, відмовилися від пресингу, зустрічали опонента низьким блоком. У такому ж ключі вони грали проти Інгульця, коли повели в рахунку. Така тактика, якщо хтось забув, не дозволила команді Леонова утримати переможний рахунок, але сьогодні вони знову вирішили повністю віддати ініціативу. І поплатились. Легенда "Минаю" Анатолій Нурієв засмутив свою екс-команду, забивши зі стандарту. На 90+4. Прямим ударом. Що символічно, це перший гол Нури за новий колектив. Довго ж він чекав.

Ось такий підсумок – нічия. Закарпатці втретє за часів Леонова втрачають переможний рахунок, причому щоразу суперник зрівнює все пізніше і пізніше. Час би щось із цим робити, не знаходите? А "Колос" знову не програє з Вишняком, набравши чотири очки у двох останніх турах. Далеко не найгірша статистика для в.о. тренера, якого взяли на тимчасовій основі.

ФК Минай - Колос 1:1
Голи: Данило Книш 50 (пен.) - Анатолій Нурієв 90+4

ФК Минай: Данило Кучер, Олександр Петрусенко, Ельдар Кулієв, Євген Селезньов (Дмитро Білоног 46), Андрій Семенко, Олег Горін, Рустам Ахмедзаде (Олег Вишневський 81), Ігор Гончар, Олексій Хахльов, Богдан Коваленко (Данило Книш 46), Олег Синьогуб

Колос: Євген Волинець, Кирило Петров, Володимир Лисенко (Ніка Сітчінава 52), Вадим Мілько, Олександр Чорноморець, Денис Костишин (Анатолій Нурієв 46), В'ячеслав Чурко, Олександр Павловець, Микола Золотов, Олег Ільїн, Євген Задоя (Олівейра Ренан)
Георгий Грошев, Автор UA-Футбол
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 483 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: