Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Обласний фінал "Шкільної футзальної ліги України": до Києва вирушають учні Бедевлянської ЗОШ
19:57
Обласний фінал "Шкільної футзальної ліги України": до Києва вирушають учні Бедевлянської ЗОШ
20 лютого, у спорткомплексі "Юність" пройшли фінальні поєдинки "Шкільної футзальної ліги України" обласного етапу змагань.

Обласний фінал
Як уже анонсувалося, на турнірі представлені учні 5 класів 2004-2005 р. н. загальноосвітніх шкіл Закарпатської області. Відтак, до фінальної частини пробились 8 кращих команд краю, які були розподілені на 2 групи. Краща команда з групи виходила до фіналу, натомість, колективи, що посіли другі сходинки на груповому етапі змагались за бронзові медалі турніру.
 
Поєдинки у 2-му залі, відверто, викликали захоплення та співпереживання. Стрімкі проходи, боротьба на кожному клаптику майданчика, щирі дитячі емоції. А головне, -  воля до перемоги та  напружена атмосфера, яка, до слова, відчувалася, як на ігровому полі, так і за його межами.
 
Як зазначають тренери та самі школярі до турніру готувались ретельно, адже приїхали сюди за перемогою. "Важко сказати, хто переможе: тут всі суперники рівні. Чемпіоном стане той, хто докладе максимум зусиль задля перемоги. Ми вдячні організаторам за проведення подібних змагань, адже більшість учасників ще навіть не займаються у спеціалізованих футбольних школах. Таким чином, за рахунок цього турніру можна залучити до занять футболом велику кількість юнаків. Також, приємно грати на свої матчі у такому залі. Повірте, на минулому етапі кожній з команд доводилось грати на не надто якісних майданчиках", - зізнається один з наставників команд.
 
У "групі А" тривала справжня боротьба за лідерство. Зрештою, визначити абсолютного переможця групи довелось за допомогою кращої різниці забитих\пропущених м ' ячів. Кращими показниками у цьому компоненті гри виявились гравці, що представляли  Тячівський район. Маючи у своєму активі  7 залікових балів,  зрештою як і футболісти Перечина, вони очолювали групу, проте у фіналі пощастило виступити саме команді з Тячівського району.
 
Група А
1. Тячівський район - 7 очок
2. Перечин - 7 очок
3. Берегівський район - 3 очки
4. Мукачівський район - 0 очок
 
У "групі Б" інтриги було не менше. Впродовж всій матчів важко було визначити відвертого фаворита чи аутсайдера. Як підсумок, мінімальна різниця залікових балів дозволила визначити розподіл місць у  турнірній таблиці. Путівку до фіналу, з п ' ятиочковим доробком, завоювала команда Виноградівського району. Вслід за ними розташувались гравці Мукачева, яким зовсім трохи не вистачило, аби боротись за найвищу нагороду.
 
Група Б
1. Виноградівський район - 5 очок
2. Мукачево - 4 очка
3. Великий Березний - 3 очки
4. Рахівський район - 2 очки
 
Тож, у фінальній грі зустрілись команди Тячівського та Виноградівського районів. Матч, з перших секунд обіцяв бути цікавим. У підсумку, свої очікування виправдав сповна. Щоправда, на майданчику домінувала одна команда. Гравці Тячівського району розгромили суперника з рахунком 4:0. Дорікнути противнику за відсутність боротьби, насправді, доволі складно. Банально, у сьогоднішніх чемпіонів обласного етапу виходило майже все. Відтак, саме гравці Бедевлянської ЗОШ Тячівського району незабаром вирушить до столиці представляти наш край на всеукраїнському рівні.
 
Фінал
Тячівський район - Виноградівський район 4:0
 
Матч за 3-є місце
Мукачево - Перечин 2:0
 
На урочистій частині призерів змагань нагороджували  провідний спеціаліст відділення КФВС МОН України Анатолій Плеханов, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак та заступник голови ФФЗ Віктор Качур.
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ із змагань дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1031 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: