Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" мінімально переграє "Перечин" (ФОТО)
21:13
"Оболонь" мінімально переграє "Перечин" (ФОТО)
Вищолігова команда з Хуста перемагає в Перечині і проходить в наступний раунд змагань.

У перечинців головною втратою була відсутність Щербанича. У гостей також бракувало в нападі Ігоря Пилипа.
Гра розпочалася досить жваво. Команди обмінялись гострими моментами. Вже на другій хвилині матчу, після навісної подачі з флангу від Утцюського, в боротьбі з захисником Олександр Пономаренко пробив головою, та м’яч влучив у поперечку. В наступній атаці хустяни відповіли своїм моментом, Хайнас відкинув під удар Форкавцю та Целич зіграв надійно.
 
В середині тайму вже свою команду вперед міг виводити Келеманик та його удар пройшов повз рамку. На 27-й хвилині небезпечним моментом відповіли гості, хорошу нагоду втратив Росоха, який трішки не дотягнувся до м’яча після подачі зі стандарту.
 
На полі точилася справжня боротьба, хоча й, зазначимо, з великою кількістю дрібних фолів. Контролювати м'яч було складно обидвом колективам, відтак вони надавали перевагу лонгболам.
 
На 37-й хвилині Алексик у боротьбі порушує правила проти Утцюського. До воріт було близько 20 метрів сам постраждалий взявся виконувати стандарт. Юрій обвідним ударом поцілив під перекладину та Бучок відбив. Вже на останній хвилині першого тайму Савко накрутивши трьох захисників і пробив з 22 метрів та Бучок знову на висоті перевівши круглого на кутовий.
 
На старті другого тайму Савко увірвався у штрафний майданчик гостей і зробив небезпечний простріл та Утцюський не дотягнувся. Вся гра проходила в середині поля у жорсткій боротьбі. Гості зуміли відповісти на 67-й хвилині та одразу результативно. Росоха на лівому фланзі накрутивши двох захисників виконав простріл, який на дальній стійці замкнув Олександр Фляшко – 0:1.
 
Через дві хвилини вже сам Росоха мав подвоювати рахунок та вискочивши на рандеву з Целичем пробив вище. Перечинці відповіли своїм моментом - Чекета вивів на ударну позицію Сергія Місяйла молодшого та останній не зміг як слід влучити по м’ячу.
 
На 83-й хвилині невтомний Росоха мав класти крапку у матчі, але йому не вдалося проштовхнути шкіряного у сітку воріт, а захисники Перечина підстрахували. Та все ж перечинці могли зрівнювати рахунок на останніх хвилинах. Дмітрієв пробивав з гострого кута, але вище.
 
Оболонь здобуває мінімальну перемогу над перечинською командою і йде готуватись до наступного матчу, де на них чекає Середнє.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Володимир Кочетов, Сергій Рущак
Делегат матчу – Федір Варга
 
м.Перечин стадіон «Карпати», глядачів 150
 
ФК «Перечин» – ФК «Оболонь» Хуст 0:1
 
Голи: Фляшко, 67.
 
ФК «Перечин»: Антон Целич, Ігор Мегела (Вадим Чекета, 83), Едуард Стецо, Василь Бабич, Богдан Страшкулич, Максим Фрайтик, Євген Келеманик, Євген Савко (Євген Дмітрієв, 73), Олександр Пономаренко, Мирослав Машкаринець (Сергій Місяйло мл. 27), Юрій Утцюський
Запасні: Василь Синьович, Сергій Місяйло ст, Іван Кость, Юрій Пономаренко
Тренер: Едуард Стецо
 
ФК «Оболонь» Хуст: Ярослав Бучок, Михайло Алексик (Анатолій Похилюк, 70), Михайло Бучок, Роман Воучок (Володимир Попадинець, 46), Василь Ізяник, Василь Пилип, Микола Росоха, Тарас Форкавець, Олександр Фляшко (Олександр Галай, 69), Владислав Хайнас, Богдан Хмура
Запасні: Омельян Скляр, Владислав Бобіта, Михайло Дьордяк, Роберт Пилип, Василь Тодавчич, Павло Ковачик
Тренер: Микола Буковецький
 
Попередження: Келеманик 37, Савко 49, Стецо 87 – Алексик 9, Форкавець 36.
Юрко Канте
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1165 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: