Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" не без фарту перемагає "В. Бийгань"
22:55
"Оболонь" не без фарту перемагає "В. Бийгань"
На Берегівщині відбулась одна з найцікавіших ігор 1/16 фіналу кубка.

На Берегівщині відбулась одна з найцікавіших ігор 1/16 фіналу кубка.

Цьогорічний фіналіст зимової першості Закарпаття ФК "Оболонь" Хуст приїхав у гості до володаря кубка Берегівського району та переможця "Закарпатської Ліги Чемпіонів" - "В.Бийгані".

Арбітр матчу Мирослав Гала. Поєдинок виявився напрочуд цікавим та багатим на низку невикористаних нагод.

Бийганці впевненіше розпочали поєдинок та швидкий м'яч на рахунку Браєра звів нанівець усі зусилля червоно-чорних. Далі було багато сумбурних дій з боку обох колективів.

Повівши в рахунку, команда з Хуста діяла від оборони зрідка контратакуючи.

Бийганці домінували і, як мінімум, змарнували шість нагод перед досвідченим голкіпером Драгулою. У першому епізоді Іштван Головач підстеріг м'яч у чужому карному майданчику, але спортивна жадібність завадила йому зрівняти рахунок. Через декілька хвилин, усе той же Іштван вийшов віч-на-віч з голкіпером, але замість того, щоб пробити у дальній кут пробив у ближній та влучив у стійку. Далі за справу взявся Олександр Розман, який теж двічі турбував голкіпера. Одного разу замкнув подачу з кутового, але з лінії воріт захисники винесли шкіряного, а в наступний момент, увійшовши в штраний майданчик, пошкодував м'яч для партнерів. Далі за справу взявся екс-гравець чемпіона області пістрялівського "Метеора" Андрій Герц, який зі штрафного пробив у декількох сантиметрах над дев'яткою, а ще одного разу з п'яти метрів розстріляв ворота та захисник Микуляк, лігши під шкіряного, зумів йому завадити.

Хустяни й надалі відповідали контрвипадами та ударами з дальніх дистанцій. Підсумувавши перший тайм з мінімальною перевагою жовтих, команди пішли відпочивати.

Другий тайм розпочався з боротьби у центрі поля. Один із найнебезпечніших моментів оболонців виник після швидкої контратаки, коли арбітр не помітив гру рукою гостей, а продовжив матч. Проте хустяни не змогли реалізувати свій шанс.

Тренер "В. Бийгані" вніс корективи у гру, змінивши захисника і випустивши нападника Яноша Міговка. До слова, Янош змарнував вихід віч-на-віч з голкіпером. Берегівчани нагнітали ситуацію, але забити бодай м'яч ніяк не вдавалось. Після передачі з правого флангу Розман влучив у поперечину.

Як наслідок, у дію вступає футбольне правило: не забиваєш ти, забивають тобі. Після подачі з кутового Олександр Септа не вдало зіграв на передній стійці. Низький гравець "Оболоні" Горба був найпроворнішим, якому вдалось проткнути м'яч у ворота.

Кінцевий рахунок - 2:0 - на користь "Оболоні", яка не без фарту крокує до наступної стадії змагань.

"В. Бийгань" - "Оболонь" - 0:2

"В. Бийгань": Ковач - Антал, Септа, Горшоні, Гайдош, - Верейун, Герц, Лобода, Бабич - Розман, Головач

"Оболонь": Драгула - Панця, Фотан, Микуляк, Міллер - Вайнраух, Вурста, Браєр, Мадяр, Пилип І., Пилип В.
lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 903 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: