Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" відстоює перемогу
12:39
"Оболонь" відстоює перемогу
У битві команд з підвалин таблиці хустяни здобувають домашню перемогу.

Гра обіцяла бути бойовою, адже ці колективи були сусідами в турнірній таблиці, пивовари відставали всього на пункт від концгазівців, це був матч за шість очків, суперники вже давненько не набирали залікові пункти. Гості приїхали в бойовому складі, господарі також вийшли основним складом.
 
Вже на 2-ій хвилині матчу рахунок був відкритим: хустські футболісти повели в рахунку, ну і забив звісно ж, хто як не капітан, Росоха звільнився від опікуна, змістився в центр і пробив в дальній кут, без шансів для Харіна – 1:0.
 
Після такого початку гості довго не могли прийти до тями. Десь близько з середини тайму вони перехопили ініціативу і почали створювати небезпеку. На 15-ій хвилині Пінковський пробив метрів з 20 – мимо. Через п’ять хвилин Шамрай подав справа, Горняк пробивав в ближній кут та знову гостям не щастить. Боротьбою та декілька напівмоментами і закінчився перший тайм.
 
Під час перерви тренер Вітязя В’ячеслав Пінковський мав дати хорошого прочухана своїм підопічним, бо вони створили гольову нагоду вже на 38-ій секунді другого тайму: Колобов подав у штрафну, а там Ковтан пробивав головою та – вище. Напевно кращий момент в зустрічі гості створили на 58-ій хвилині - Красношлик обігравши опонента, метрів з сімнадцяти пробив та забракло якихось лічених сантиметрів. Слід відзначити Василя який вийшовши на заміну став лідером команди, брав участь у всіх атаках гостей. Після одної з таких м’яч потрапив у руку захисника господарів та свисток арбітра мовчав.
 
Під час другого тайму арбітр Гала прийняв декілька спірних рішень, через що на полі часто ставались сутички. На 75-ій хвилині не витримали нерви у Жентичка, який заваливши на газон суперника отримав друге попередження і покинув поле завчасно. Гості і в десятьох будували атаки та не вистачало одного точного удару, а оболонці часто грали просто на відбій, можливо це і стало запорукою успіху.
 
Тож, Витязь програвши четверту гру поспіль посідає передостанню турнірну позицію після першого кола змагань, а Оболонь здобуває три очки і наближується до середини таблиці.

 
Арбітр – Ярослав Гала
Асистенти – Мар’яна Сухан, Микола Мондик
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Вишково, глядачів 200
 
ФК «Оболонь» Хуст – ФК «Витязь» Концгазо 1:0
 
Голи: Росоха, 2.
 
«Оболонь»: Омельян Скляр, Артур Шеверя, Михайло Алексик, Дмитро Микулець, Едуард Ростока, Михайло Лемко, (Ігор Довбака, 53), Назарій Пригара, Василь Глібчук, Михайло Дьордяк, Микола Росоха, Михайло Міклош.
Запасні: Роберт Айб, Олександр Галай.
Тренер – Василь Форкавець.
 
Вітязь: Максим Харін, Євген Колобов Вадим Селещук, Іван Жентичко, В’ячеслав Пінковський-молодший, Олександр Ревта, (Анатолій Павліш, 55), Олександр Шимон, Андріан Горняк, (Юрій Кузьма, 79), Максим Шамрай, Іван Варваринець, (Василь Красношлик, 29), В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик, Богдан Лук’яненко, Богдан Будз.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.

Вилучення: Жентичко, 75.
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 651 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: