Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" завдає поразки "Ужгороду"
19:56
"Оболонь" завдає поразки "Ужгороду"
Команда Миколи Буковецького здобуває другу домашню перемогу підряд.

Початок поєдинку був за гостями, які взяли під контроль м’яч, але просуватись вперед їм було складно. Лише на шостій хвилині відзначились першим ударом, коли Назаренко пробив з 17 метрів та м’яч рикошетом від захисника пішов над воротами.
 
Натомість пивовари чи не в першій атаці зуміли забити. Росоха подав зі штрафного з 38 метрів по центру, а один з кращих у грі на другому поверсі Попадинець переграв Каганця та Сидоренка і переправив шкіряного у ворота – 1:0.
 
За п’ять хвилин Ковач виконав подачу справа, а Соскида замикав з десяти метрів та воротар у стрибку відбиває у правому куті. Надалі гра перемістилась у середину поля і команди подовгу діяли без загострень. На 26-й хвилині Буксар пробив здалеку та м’яч пройшов повз ворота. Згодом Дуран пробивав з 20 метрів, але не сильно. На 37-й хвилині команди обмінялись ударами зі стандартів. За п’ять хвилин Росоха вийшов на ударну позицію і цілив у дальній кут та йому бракувало точності.
 
По перерві Ужгород продовжував тиснути на ворота оболонців. Та численні стандарти та подачі не приносили бажаного результату. На 57-й хвилині Галай прострілив вздовж воріт, Пустовіт вибив, але прямо на Фляшка, який пробив з восьми метрів – Сидоренко відбиває. За дві хвилини Арделян, після пасу від Ковача, промчав правим краєм і навісив у штрафну, де Соскида б’є головою у падінні, Гарастей переводить м’яч у стійку.
 
По-справжньому загострити ситуацію гості змогли на 77-й хвилині, коли Арделян навісив справа, а Галик на дальній стійці пробив головою у падінні з відскоком від землі. Голкіпер був безсилий відбити м’яч та за хустян зіграла поперечка. Добивання Трухана з шести метрів на лінії воріт зупинив Михайло Бучок. Оболонь не гребувала затримками наприкінці гри. Трофіл практично всю гру виконував роль болбоя, що явно не подобалось місцевій публіці.
 
Підопічні Буковецького діяли строго від захисту, а в одному з моментів підстерегли помилку оборонців суперника, коли двоє центральних захисників не розібрались хто має вибити м’яч, його підхопив Росоха і вибігав у супроводі Пустовіта на ворота та його удар з 12 метрів став легкою здобиччю для Сидоренка.
 
Оболонь робила все можливе, щоб уберегти свої ворота на замку. І в кінцевому рахунку їм це вдалося.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку, Саболч Алмаші
Делегат матчу – Іштван Біров
 
ФК "Оболонь" Хуст - ФК "Ужгород" 1:0

Голи: Попадинець, 8.
 
Оболонь: Володимир Гарастей, Михайло Бучок, Павло Ковачик, Володимир Попадинець, Олександр Галай, Микола Росоха, Богдан Хмура, Василь Пилип, Михайло Алексик, Олександр Фляшко (Василь Тодавчич, 70), Роберт Пилип (Тарас Форкавець, 82).
Запасні: Анатолій Похилюк, Василь Ізяник, Владислав Бобіта.
Тренер – Микола Буковецький.
 
Ужгород: Владислав Сидоренко, Степан Буксар, В’ячеслав Пінковський, Артем Пустовіт, Іван Ковач, Михайло Трухан, Юрій Каганець, Володимир Дуран (Іван Варваринець, 74), Олександр Назаренко (Богдан Галик, 65), Нуцу Арделян, Руслан Соскида.
Запасні: Станіслав Трофіл, Роман Білінський.
Тренер – Іван Шанта.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: