Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонська" звитяга в Хусті
13:54
"Оболонська" звитяга в Хусті
Очікувалося, що матч у Хусті вийде напруженим, адже зустрічалися приблизно рівні за силами суперники.

«Вільхівці», які дещо відстали від квартету лідерів прагнули за будь-яку ціну втрутитися в боротьбу за медалі, а для цього, звісно, потрібно перемагати. Тож «Вільхівці» приїхали до Хуста за перемогою, з чим не хотіли погодитися господарі, які перебувають у хвості турнірної таблиці й також хочуть вибратися до центральної частини турнірки.
 
З перших хвилин гості заволоділи ініціативою, контролювали гру, однак до загроз не доходило. Лише в одному з моментів Іван Лендєл вирвався на оперативний простір вийшов на ударну позицію, однак і воротар оболонців висунувся на зустріч нападнику й зумів відбити м’яч, гравець «Вільхівців» на швидкості врізався в кіпера й мав певні претензії на призначення пенальті. Арбітр ж повважав, що форвард симулює й показав останньому попередження.
 
Господарі обрали тактику гри від оборони й зробили ставку на контратаки. З часом тренерський задум господарів повністю себе виправдав. Спочатку гості пропустили дві гострі контратаки, Пахомов в обох випадках зумів парирувати удари «оболонців», правда в одному з них Юрій підсковзнувся і вже в лежачому положенні зумів перевести м’яч на кутовий.
 
Але на 31-й хвилині хустяни перехопили м’яч на половині поля суперника, лівим краєм зумів до лицевої лінії пройти Анатолій Близнюк, який прострілив низом в район одинадцятиметрової позначки, де на ударній позиції опинився Михайло Росоха, той стріляє, Пахомов хоч і торкається м’яча, однак від його рук він закочується в ворота – 1:0.
 
За такого рахунку команди пішли на перерву. Після відпочинку знову більш активно розпочали гості, які затисли господарів на власній половині поля, але «оболонці» справлялися з атаками підопічних Юрія Бучка. На 54-й хвилині гості порушили правила в центральній зоні. Гравець господарів виконав навісну передачу на дальню стійку, де знаходився наодинці без опіки Михайло Алексик, той головою «розстрілює» ворота «Вільхівців» й подвоює перевагу господарів.
 
Після другого гола гості почали йти вперед великими силами, залишаючи за спиною гравців «Оболоні», намагаючись швидко скоротити відставання, господарі часто вдавалися до тактики дрібних фолів. Але цього дня у майстра стандартів «Вільхівців» Артура Апіяна не склалося з ударами – м’яч постійно летів понад воротами. А на 60-й хвилині господарі спіймали «Вільхівці» на контратаці, по центру до карного майданчика гостей знову увірвався Росоха, який пробив несильно, але «піймав» Пахомова на проти ході й робить рахунок – 3:0 на користь «Оболоні».
 
Після цього м’яча господарі взагалі відійшли на власну половину поля й вирішили «сушити» гру, інколи граючи доволі просто, вибиваючи м’яч подалі від власного карного майданчика. Злива, яка розпочалася в завершальні п'ятнадцять хвилин пішла на користь гостям, які заробили право на виконання кількох штрафних, і лише на 80-й хвилині Апіян таки змусив кіпера хустян витягувати м’яч із власної сітки воріт. Ще були подачі з кутових, та захист господарів на чолі з досвідченим Попадинцем не давали жодних шансів вільхівчанам. В одному з моментів головою замикав флангову передачу Михайло Дудаш, однак, цей удар став легкою здобиччю для воротаря.
 
Тож 3:1 «Оболонь» перемагає на власному полі й вирівнюється за балами з «Карпатами» та «Ужгородом».

 
Арбітр: Юрій Шимон
Асистенти арбітра: Юрій Бобаль, Роман Сенишин (Ужгород)
Спостерігач арбітражу: Василь Козик (Мукачево)
 
Стадіон «Карпати» м. Мукачево
 
ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Вільхівці» (Вільхівці) – 3:1 (1:0)
 
Голи: Росоха, 31, 60, Алексик, 54 – Апіян, 80.
 
Оболонь: Гарастей Володимир, Попадинець Володимир, Близнюк Анатолій, Дьордяй Михайло, Пилип Василь, Росоха Михайло, Форкавець Тарас, Бучок Михайло, Алексик Михайло, Ковачик Павло, Хмура Богдан.
Запасні: Тимчик Павло, Чопик Даніїл, Тодавчич Василь, Галай Юрій, Ростока Едуард
Тренер: М. Буковецький
 
Вільхівці: Пахомов Юрій, Товт Володимир, Матяш Михайло, Скрип Мирослав, Волонтир Павло, Бенко Михайло, Щербанич Сергій, Дудаш Михайло, Лендел Іван, Апіян Артур, Жоффчак Віктор.
Запасні: Грубінка Іван, Гальчак Микита, Келеманик Євген, Солодовник Ігор.
Тренер: Ю. Бучок
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1112 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: