Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Очікувана бойова мирова в Хусті (ФОТО)
16:36
Очікувана бойова мирова в Хусті (ФОТО)
Про один із найбільш конкурентних довбоїв 10-го туру вищої ліги читайте далі.

Очікувана бойова мирова в Хусті (ФОТО) У суботу увага шанувальників рівних матчів була прикута до стадіонів у Дідові та Хусті. Мені вдалось побувати на матчі в місті над Тисою та Рікою, який виправдав сподівання на боротьбу з першої і до останньої хвилини.

Незначним фаворитом протистояння були гості, та за господарів була рідне поле й дванадцятий гравець, що несамовито підтримував пивоварів. Уже на 3-й хвилині місцеві завробили право на штрафний у центрі поля. Микуляк вирізав діагональ на лівий край на Пилипа, а Ігор прострілив у зону перед штрафним майданчиком, звідки, з ходу поруч із лівою стійкою, пробив Міллер.

Через шість хвилин ще гостріше було біля протилежних воріт. На завершенні атаки правим флангом Бокшо заробив право на штрафний і сам з точки вирізав діагональ на лівий край штрафного майданчика на Луцу. Василь змістився до центру карної зони й скинув під удар Міклошу. Після пострілу Олександра м’яч рикошетом від захисника, на щастя для Пахомова, що не міг зреагувати, полетів над поперечиною воріт.

Та найгостріше в першому таймі було на 30-й хвилині, коли Микитишин дальнім пасом знайшов на лівому краї атаки Луцу, а Василь знову віддав коротко на Міклоша. Олександр влучив у ближній кут, без шансів для воротаря. Та цього разу за Пахомова зіграла стійка, від якої круглий вилетів у поле. Один із захисників виніс, та недалеко. Міклош знову підхопив й цілив у ліву дев’ятку, та м’яч полетів трохи вище поперечини.

Останніми до перерви могли забити господарі на 45-й хвилині. На завершенні атаки по центру зі зміщенням до лівого краю Барєр від кутового прапорця прострілив на ближню стійку, звідки Поп міг вколочувати круглого в ближній, вільний від воротаря кут, та на жаль для місцевих ультрас спрямував його повз стійку.

Другий тайм почався з небезпеки біля воріт «Оболоні».  Атаку по центру пострілом із 35-ти метрів під поперечину завершив Варга. Пахомов у карколомному стрибку перевів на кутовий. Далі була в’язка боротьба на підступах до штрафних майданчиків, коли найкращі свої якості проявили захисні ланки обох колективів. Відносне пожвавлення зробив Гичка, що перехопив м’яч у центрі поля й віддав на Човрія на вихід на воротаря. Та в останній момент Мункачі вибив в нього круглого з-під ноги, врятувавши своїх партнерів від потенційно сильної небезпеки.

Трохи згодом відбулась нова, більш масована, атака підопічних Бабяка по центру, що завершилась ударом Татинця під праву стійку. Пахомов у карколомному стрибку відбив. Та м’яч підхопив Луца, і з допомогою дриблінгу, змусив порушити проти себе правила. Митровський без роздумів вказав на позначку. Міклош із точки вколотив круглого під праву стійку. Воротар вгадав, та не дістав – 1:0.

Та не встигли берегівці як слід відсвяткувати це взяття воріт, як змушені були виймати круглого з власної брами. Браєр із кутового з лівого флангу навісив на дальній кут воротарського майданчика, звідки Микуляк потужно спрямував м’яч в центр штрафної, де за нього боролись Міллер та Микитишин. Наслідком їх протистояння став автогол Андрія – 1:1.

Пивовари продовжували атакувати й через шість хвилин наразились на контратаку. Човрій перехопив м’яч у центрі поля й віддав на Луцу, який вибіг на воротаря в межах штрафного майданчика. Обидва гравці в боротьбі за круглого потрапили в жорсткий стик, за наслідками якого Пахомов виніс м’яч, а Василь опинився на газоні з незначним ушкодженням.

Та останню нагоду забити на 85-й хвилині мали господарі. Барна пронісся по лівому флангу й прострілив у центр карної зони, де першим на м’ячі був воротар, та якимось дивом не зміг взяти його до рук. Цим ледь не скористався Роберт Пилип, який був готовий добити круглого в сітку, однак Зан вчасно виправився й забрав шкіряну кулю до рук, зберігши для своєї команди синицю в руці. Журавля ж підопічні Бабяка сповна зможуть схопити за шию вже в 11-му турі в набагато менш конкурентному домашньому матчі проти «Боржави». 

Що стосується пивоварів, то про наслідки  їх наступного виїзду в сусіднє Виноградово, відомо тільки Богу одному й трохи тренеру місцевого «Севлюша» Івану Білаку. 
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Яна Сащина та Ігор Гарлач
4-й арбітр – Сергій Дребужан
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», + 29 градусів, ясно,  200 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Берегово» – 1:1
 
Голи: Микитишин, 77 (автогол) - Міклош, 72 (з пенальті).  

«Оболонь»: Юрій Пахомов, Олександр Браєр, Віктор Микуляк, Віталій Міллер, Йосип Мункачі, Сергій Панця, Річард Петрушко, Василь Пилип, Ігор Пилип (Роберт Пилип, 63), Микола Пилип (Михайло Алексик, 46), Михайло Поп.
Запасні: Ярослав Бучок, Даніель Барна, Тарас Форкавець.
Тренер – Олександр Браєр.

«Берегово»: Крістіан Зан, Михайло Микуланинець, Андрій Микитишин, Степан Буксар, Шандор Варга, Олександр Балаж, Акош Бокшо, Юрій Каганець, Василь Ковтун, Олександр Міклош, Василь Луця.
Запасні: Павло Кучінка, Михайло Ковтун, Сергій Гичка, Микола Татинець, Василь Красношлик, Владислав Човрій.
Тренер – Мирослав Бабяк.  
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1002 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: