Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Очікуваний розгром земляків із золотого села (ФОТО)
21:15
Очікуваний розгром земляків із золотого села (ФОТО)
Про те як «Оболонь-1» «відірвалась» на першоліговому «Старті» читайте далі.

Очікуваний розгром земляків із золотого села (ФОТО) Золотаревці з певним острахом їхали на свій стартовий поєдинок зимового чемпіонату Закарпаття, у якому вони мали опонувати головному фавориту групи 4. Трохи оптимізму їм додавав факт, що наявний газон не дозволяв підопічним Браєра продемонструвати найкращі сторони роботи з м’ячем.

Двобій пройшов за значного домінування хустян, які володіли м’ячем, завдали майже в 4 рази більше ударів – 15:4, та були в понад два рази влучнішими – 53.3 % проти 25 % у опонентів. Як це не дивно, та єдиний компонент, за яким «Старт» не поступався «зелено-білій субмарині» – відсоток гостроти від ударів. Саме він не дозволив Бучку та Пахомову заснути на своїй позиції.

У першому таймі «Старт» марно намагався конкурувати за контроль м’яча. Пивовари використовували дрібний фол, внаслідок чого втричі більше порушили правила за своїх опонентів у першій половині гри. Та «чорно-сині» від своїх штрафних ударів жодної загрози Бучку не створили. Креатив дуже зрідка виникав хіба з гри. Все це призвело до того, що атакувальні гравці Золотарева жодного разу так і не влучили в площину воріт.

«Оболонь» навпаки тримала Мадунича в постійному ігровому тонусі, завдавши в першому таймі в сім разів більше ударів за своїх золотаревських візаві, при чудовій влучності – 57.1 %. Гол назрівав зі стартового свистка і народився після класичної, для господарів,триходівки по центру за участю Вурсти та Росохи, яку пострілом з лівої ноги під ліву стійку завершив юний місцевий талант Роберт Пилип – 1:0.

Ще стрімкішим було друге взяття воріт. Атаку по центру ударом під ту ж ліву стійку завершив Росоха – 2:0. Футболісти «Старта» могли скоротити розрив у рахункуна 21-й хвилині, коли вивели на хорошу ударну позицію з 22-х метрів свого кращого гравця матчу Василя Мадунича. Намагання Василя поцілити в дальній правий верхній кут зазнало невдачі. Круглий полетів над поперечиною.

У другому таймі пивовари дали супернику трохи більше простору й втричі рідше порушували проти них правила. Опоненти взагалі провели 35 хвилин з гаком без фолів. Як наслідок,атакувальні гравці «Старта» завдали втричі більше ударів, ніж у першому таймі й досягли прийнятної влучності – 33.3 %.

Пахомов, що захищав браму по перерві, відпрацював уже на 37-й хвилині, коли партнери знову знайшли передачею Мадунича і Василь з 25-ти метрів влучив під поперечину. Юрій у стрибку відбив. Далі,через вісім хвилин,справа могла дістатись до розгрому, коли «Оболонь» ледь не реалізувала єдиний, з боку обох команд за весь поєдинок, кутовий. Після прострілу й ще однієї передачі «круглий» знайшов, на дальній правій стійці, вільного Симулика. Та нападник спрямував того в сантиметрах повз ворота.

На 51-й хвилині свою найкращу, в матчі, нагоду відзначитись не використали підопічні Пацкана. Після розіграшу штрафного з центра поля на вбивчу ударну позицію вивели Кикину, та Михайло з десяти метрів пробив вище поперечини. Покарання настало миттєво у вигляді влучного удару з близької відстані від Симулика – 3:0.

Крапку в поєдинку поставив також Віталій, який цього разу прийняв м’яча на лінії штрафного майданчика, фінтом залишив поза грою захисника і влучив точно під ліву стійку – 4:0.

Упевнена перемога «Оболоні-1» дозволяє підопічним Браєра відкинути будь-які сумніви скептиків щодо ймовірного переможця цієї групи.
 

Арбітр – Петро Котубей
Асистент –Анатолій Гал, Юрій Яцкович
Делегат ФФЗ – Іван Староста
 
м. Хуст, стадіон «Оболонь», 300 глядачів, ясно
 
«Оболонь-1» Хуст – «Старт» Золотарево – 4:0

Голи: Роберт Пилип, 11, Росоха, 16,Симулик, 52, 62.

«Оболонь-1»: Ярослав Бучок, Даніель Барна, Микола Вурста, Віталій Міллер, Йосип Мункачі, Сергій Панця, Річард Петрушко, Василь Пилип, Роберт Пилип, Микола Росоха, Віталій Симулик.
Запасні: Юрій Пахомов, Михайло Алексик, Микола Бородачов, Йосип Кузьма, Ігор Пилип, Микола Пилип, Віктор Микуляк, Олександр Макарусь, Тарас Форкавець.
Тренер – Олександр Браєр.

«Старт»: Михайло Мадунич, Олександр Пацкан, Василь Ковач, Василь Мадунич, Станіслав Слава, Станіслав Шимон, Йосип Стойка, Михайло Довганич, Віталій Подлевський, Михайло Кикина, Михайло Томишин.
Запасні: Михайло Сливка, Руслан Деяк, Василь Орос.
Тренер – Олександр Пацкан.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 998 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: