Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Очікувано стартували з перемоги (ФОТО)
16:16
Очікувано стартували з перемоги (ФОТО)
Про історичний перший поєдинок Зимової першості на штучному полі стадіону «Пластмасовик» читайте далі.

Очікувано стартували з перемоги (ФОТО)
У стартовому двобої групи С один із головних конкурентів «Севлюша» по групі «Карпати» екзаменували на міцність півфіналіста нещодавньої Ліги районних чемпіонів Закарпаття «Сільце», суперниками якого за позиції вочевидь будуть «Оболонь» та «Івана Яремчука», тому програма мінімум для підопічних Білана буде уникнувши останнього рядка в таблиці групи, а максимальним максимумом могла б стати бронзова сходинка групи «С».
 
Початок першого тайму, як і очікувалось, пройшов за переваги горян. Найактивнішим у номінальних господарів був Галац. Саме йому вдалось результативно завершити одну із численних атак по центру зі зміщенням вліво результативним ударом метрів із восьми в дальній правий кут – 1:0.
 
Через дві хвилини Владислав міг збільшити перевагу своєї команди, коли на фініші наступу по центру приклався метрів із двадцяти в лівий кут воріт, та воротар «Сільця» зреагував на цей постріл.
 
Суперник, якого також зобовязував йти вперед поточний рахунок, намагався відповідати швидкими контратаками з використанням середніх та довгих передач. Одна із таких правим флангом зі зміщенням до центру, що відбулась на 15-й хвилині, завершилась підступним ударом над лівою дев’яткою.
 
Через десять хвилин після цього м’яч вдруге влетів у ворота команди з Іршавщини, та Котубей зафіксував порушення правил у нападі.
 
Ближче до завершення першого тайму футболісти «Сільця» суттєво активізувались і зуміли провести два дуже небезпечні контратакувальні випади лівим флангом. Перший із них завершився підступним ударом над дальньою дев’яткою, а в другому моменті Білан наважився на удар із дуже гострого кута й поклав чудовий гол у дальню дев’ятку, внісши суттєву розгубленість у ряди фаворита матчу.
 
Другий тайм пройшов на зустрічних курсах. Цього разу на стартових хвилинах активнішими були підопічні Білана. У одній із атак на 45-й хвилині один із гравців «Сільця» під час силової боротьби з суперником приземлився в чужій карній зоні, та арбітр жестом вказав, що все було в рамках ним же та правилами дозволеного.
 
Після цього пожвавішали гравці з Дубового, які починаючи з 48-ї хвилини, з інтервалом у три хвильки, створили три поспіль нагоди, після атак переважно правим фланогом та ще раз по центру. Найнебезпечніше було в третьому епізоді, коли Галац метрів із двадцяти п’яти влучив у правий нижній кут. Воротар у падінні зумів відбити.
 
Та трохи згодом Владислав ударом головою з близької відстані все ж зумів досягти особистого дублю, коли скористався якаісною подачею з правого флангу від Бережника – 2:1. У одного з кращих районних колективів Центрального Закарпаття минулого року було вдосталь часу, щоб відігратись, та «Карпати» на досвіді зуміли відвести м’яч від своїх воріт і здобули цілком заслужену перемогу.
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Юрій Яцкович та Йосип Теремта
Делегат ФФЗ – Ромео Буковецький
 
3 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», хмарно та дощ, 150 глядачів
 
«Карпати» Дубове – «Сільце» – 2:1 (1:1)
 
Голи: Галац, 11, 59 – Білан, 31.
 
«Карпати»: Юрій Пахомов, Михайло Куцин, Іван Добош, Михайло Могей, Михайло Бенко, Михайло Мокан, Микола Приймак, Ян Змикало, Роман Дьолог, Владислав Галац, Іван Лендєл.
Запасні: Іван Максимчук, Петро Теслович, Іван Носа, Мирослав Фреган, Євген Плиска, Олександр Макарусь, Дмитро Бережник, Василь Томишинець, Павло Кухта.
тренери – Сергій Цубера та Михайло Руснак.
 
«Сільце»: Олександр Савляк, Владислав Сочка, Олександр Ганчич, Василь Білак, Віталій Подлевький, Станіслав Зизич, Мирослав Коваль, Василь Сочка, Сергій Білан, Михайло Жабур, Андрій Хижняк.
Запасні: Юрій Вовканич, Андрій Кенейз, Микола Фущіч, Василь Мошкола, Павло Анинець.
тренер – Сергій Білан.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Фото обкладинки Олексій Матрунич.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 929 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: