Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Очок з чемпіоном не здобули, хоч і видали хороший матч
18:16
Очок з чемпіоном не здобули, хоч і видали хороший матч
Останній домашній матч в році для нашої команди вийшов невдалим.

Очок з чемпіоном не здобули, хоч і видали хороший матч Хоч таким його вважати і не хочеться. Із чинним чемпіоном України та лідером цьогорічного УПЛ ми билися гідно. І цілком могли виривати нічию, забий бодай один гол в другому таймі. Це був гідний бій, який змусив заповнений «Авангард» аплодувати нашій команді.
 

Як ми знаємо, Ігор Леонов не надто полюбляє міняти тактичну схему. Так і цього разу ми вийшли грати проти «Динамо» з 4-2-3-1. Тільки тепер Книш вийшов зі старту, а Хахльов знову замінив Месхі в опорній зоні. Лінія захисту залишилася тою самою.
 

Перший тайм був за іменитими гостями. Вони володіли м’ячом, диктували темп, атакували позиційно. Стартове хвилювання та тиск «Динамо» призводив до помилок в обороні – і якщо на 8 хвилині Циганков нас пробачив, пробивши біля стійки, то на 11-ій ми допустили помилку в штрафній і нам призначили пенальті.  Вирок реалізував Циганков.
 

Ще через 5 хвилин рахунок міг подвоїти Гармаш, пробивши в поперечину. Витримавши тиск, «минайці» потрохи почали грати сміливіше – ми стали чіткіше оборонятися (так, гості атакували, але вже не так гостро), не дозволяючи гостям розгулювати у нашій штрафній і час від часу починали набіги у чужу штрафну. Шкода, але не виходив останній пас і декілька вдалих виходів з оборони в атаку підопічні Луческу переривали на своїй фінальній треті поля.
 

А ось після перерви все змінилося. І саме «Минай» почав диктувати умови на полі! Ми стали грати агресивніше, швидше і почали вигравати більше єдиноборств. І стали набагато гострішими в атаці. Грали краще за учасника Ліги чемпіонів!
 

На 60-ій хвилині ми могли зрівнювати рахунок: Книш з Гончаром обігралися на фланзі і вивели Ахмедзаде на хорошу позицію у штрафній – він пробив повз дальній кут через рикошет Шабанова.
 

Ще через хвилину Гончар навішував на Селезньова, і м’яч після його удару головою повільно полетів у дальній кут  – на жаль, його зупинила стійка, а добивання заблокували.
 

На 70-ій хвилині після навісу з флангу  «динамівці» порушили правила на Ахмедзаде, але арбітр після перегляду ВАР не призначив пенальті, хоч і міг.
 

В останні 10 хвилин «Динамо» трохи відсунули гру від своїх воріт і провели ряд атак, але «Минай» не здався. І вже на 94 хвилині матчу Месхі мав зрівнювати рахунок. Селезньов навісив у штрафну, Кулієв продовжив на Месхі, той бив з розвороту у дальній кут, але…мимо.
 

А у наступній атаці «Динамо» забило ще – 0:2.
 

Програємо, але дорікнути хлопцям за це мабуть ніхто не захоче. Ми гідно билися і змусили переживати чемпіонів. Лише фарт завадив нам взяти очки у останньому домашньому матчі року.
 

Сподіваємося, що пощастить у останніх двох виїзних матчах 2021-го. Наступна гра 5 грудня з «Олександрією».
 

«Минай» – «Динамо» 0:2

Голи: Циганков, 12 з пенальті (0:1), Шапаренко, 90 (0:2)
 

«Минай»: Кучер, Синьогуб, Семенко (Матіч), Горін, Гончар, Петрусенко, Хахльов (Месхі), Кулієв, Білоног (Селезньов), Ахмедзаде (Коваленко), Книш (Кобак)
 

«Динамо»: Бущан, Сидорчук, Вербич (Де Пена), Шапаренко, Шабанов, Циганков (Антюх), Миколенко, Гармаш (Шкурін), Забарний, Буяльський, Кендзьора (Караваєв)
 

Прес-служба ФК "Минай"

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 289 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: