Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Один єдиний – найбажаніший
17:14
Один єдиний – найбажаніший
Про те, як гол у роздягальню Русина приніс перемогу гостям, дізнавайтесь далі.

Один єдиний – найбажаніший
Матч пройшов на зустрічних курсах, та завершився з невеликим рахунком. У першому таймі гості трохи більше володіли м’ячем, та були набагато гострішими на завершенні. Перед хвилинкою «де б попити?» у гостей був супершанс забити, коли на Гунгрейдера віддали дальній пас і Крістіан опинився на чудовій ударній позиції метрах в п’ятнадцяти від чужих воріт і міг розстрілювати їх, та в останній момент Биркович виніс м’яч від нього і при цьому круглий полетів дуже небезпечно над поперечиною.
 
Через п’ять хвилин відбулась спроба вивести Тенгиричана намагались віч-на-віч із воротарем, і Валерій міг вийти на вбивчу ударну позицію метрів із десяти, та Фреган вчасно вибіг із воріт і ліквідував потенційну небезпеку. Та в кінці тайму й він був безсилий тоді, коли Русин влучив зі штрафного з лівого флангу метрів із тридцяти п’яти під поперечину. Денис намагався відбити кулаками, та не дістав – 0:1.
 
У другому таймі команди трохи більше фолили й спочатку нагоди з’являлись зі стандартів. На тридцять дев’ятій хвилині Кірик пробив зі штрафного поруч із лівою стійкою. Ближче до середини тайму Русин зі штрафного з лівого флангу цілив під поперечину й могло залетіти Фрегану за комірець, та Денису пощастило, що сталось усе мабуть сантиметрів десять вище воріт.
 
На п’ятдесят третій хвилині Русин, на завершенні атаки з правого флангу зі зміщенням до центру, віддав середній пас на Тенгиричана, та спробу Валерія пробити метрів із чотирнадцяти самовіддано заблокували захисники. Через дві хвилини відбувся наступ у відповідь за участю Кірика та Головея. Захисники виносили від них м’яч, та точно на ногу Дідику, який мав чудову нагоду розстрілювати ворота метрів із чотирнадцяти та трохи відпустив поліеританову кулю. Це дало змогу суперникам у останній момент винести її від Олександра.
 
На п’ятдесят дев’ятій хвилині Меденці виконав простріл із флангу в центр на Тенгиричана, який пробив у правий ближній кут, без шансів для Фрегана на відбиття, та Дениса від голу врятувала хрестовина. Через п’ять хвилин Лавкай опинився на завершенні атаки по центру й віддав уперед в розрахунку на Романенка та Меденці, у яких міг бути чудовий шанс забити, та Пауш самовіддано виніс від них м’яч.
 
Дюгов грубою грою не тільки фактично зняв питання щодо переможця, а й привіз своїм небезпечний штрафний. Русин прицільно пробив. Фреган стрибав, та не діставав і йому відверто пощастило, що не залетіло в рамку.
На першій доданій хвилині господарі провели атаку відчаю, відшукали середнім пасом Головея для виходу його на швидкості на воротаря, та суперники зуміли в пожежному режимі винести м’яч від Андрія за бокову лінію й зберегли переможний рахунок.

 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Михайло Біров та Юрій Бобаль
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський

24 серпня, с. Кінчеш, стадіон «Авторинковий», ясно, + 27 градусів, 100 глядачів
 
«Невицький Замок» U 18 Невицьке – «Колос» U 18 Іванівці – 0:1 (0:1)
 
Голи: Русин, 32
 
«Невицький Замок» U 18: Денис Фреган, Данило Зарева, Мартін Сокач, Віталій Дюгов, Вадим Опаленик, Даніель Кормочі, Артем Биркович, Павло Пауш, Андрій Головей, Віктор Макосій, Дмитро Кірик
Запасні: Даніель Різак, Максим Прокопець, Олександр Дідик
тренер – Мілан Гартман
 
«Колос» U 18: Станіслав Лазар, Крістіан Гунгрейдер, Михайло Жбора, Дмитро Лавкай, Віталій Скиба, Борис Петраш, Вадим Козар, Девід Гейман, Артур Меденці, Сергій Русин, Валерій Тенгеричан
Запасні: Іван Романенко, Олександр Мішак, Владислав Добош, Олександр Гога
тренер – Сергій Клочанка
 
Вилучення: Віталій Дюгов, 68 (друга жовта за грубу гру)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 685 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: