Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 12-го туру УФЛ 2019/2020
20:05
Огляд 12-го туру УФЛ 2019/2020
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в Ужгородській футзальній лізі.

Огляд 12-го туру УФЛ 2019/2020 12-ий тур в зоні Другої ліги України (Суперліги) приніс чимало сюрпризів. І перший з них – втрата очок «Медеї» у грі з останньою командою дивізіону «Юніповим». Срібний призер минулого чемпіонату вдало розпочав матч і вже на 4-ій хвилині вів у рахунку 2:0 після дубля Соскиди. Але ще у першому таймі пропустили 1 гол, а на початку другого – ще один. А у відповідь забити не змогли. У підсумку 2:2 (Соскида-2 – Врабель, Русин).

Через це, «Ужнет» може оформити чемпіонство вже у наступному турі. Тому що свій матч, який відбувся в понеділок, вони виграли у «Вопака» з дуже переконливим рахунком 9:2 (Пилип-2, Мирончук, Багрій, Шукаль-2, Лобода-2, Білан – Ходаковський, Січка). І завдяки цьому тепер випереджають і «Медею», і «Беркут» на 6 очок. І для оформлення дострокового чемпіонства їм слід здобути лише 1 очко у наступному матчі.

До речі, про «Беркут». Вони свій дуже важливий матч, у «Худльова», виграли – за рахунком 5:1 (Волошин, Бако, Мкртичан, Королевич-2 – Медведев). І це дозволило мукачівцям зрівнятися з «Медеєю» за кількістю очок. Тому боротьба за срібло буде у Суперлізі буде ще та.

А ось «Уж», який міг скористатися поразкою «Худльова» та повернутися в топ-4, свою гру несподівано програв – «Патріоту» з рахунком 2:4 (Мицак, Рабел - Волонтир, Гамак, Жолтанич-2)


Вища ліга:

Відбулися на вихідних і матчі інших ліг УФЛ. І вже маємо чемпіона! У Вищій лізі своє перше місце достроково оформило «Чокі». Вони здобули свою 11-ту перемогу в чемпіонаті у грі із «Камяницею». І доволі переконливо – 6:1 (Смокоровський, Бібіков-2, Демян-2, автогол – Ткаченко). Наші вітання «Чокі»!

І втрата очок «Тімвіра» вже не мала значення. А вони, до речі, не перемогли. Могли й програти, якби за 5 хвилин до кінця не зрівняли рахунок у матчі з «Трактором» - 3:3 (О. Антошин-2, Пайдич – Шкорка, Кардач, Абакумов).

До речі, на «бронзові» позиції «Трактора» серйозно замахнувся «Дюшес». Вони розгромили «Коритняни» 9:2 (Гальчак-6, Роля-2, Мадяр – Чобаль, Цибик) і не тільки випередили суперника, а й тепер мають рівну кількість очок із третім місцем.

Ще один сюрприз – «Епіцентр» залишив останню сходинку і в очному матчі відправив туди «Штурм», який переміг 7:2 (Турега-3, Бабяк, Кардашинець, Нестерак, автогол – Пінджоля, Трачук).


Перша ліга:

Достроковий чемпіон визначився і у Першій лізі! Золоті медалі вже сміливо приміряє на себе «Лугош». Вони у доволі важкому матчі здолали «Сторожницю», забивши переможний гол на останній хвилині – 3:2 (Товт, Сугоняк, Скунзяк – Савко, Мелекесцев)

Ця перемога дозволила «Лугошу» стати чемпіоном. А ще допомогла поразка найближчого конкурента. «Зіна» поступилася «Будівельнику» 1:5 (Купар - Вакула-2, Симкович, Іваниш, Юричка).

Хто окрім «Лугоша» виграв від цього результату, так це «Шипіт». Вони перемогли «Октаву» 2:1 (Бирак, Біба – Моїсеєнко).

Ще в одному поєдинку «Ужнет+» розібрався із «Зінедіном» 4:1 (Бицюк-2, Задорожний, Демідов – Мигалина).


Друга ліга:

Якщо у попередніх двох лігах вже є дострокові чемпіони, то в Другій лізі інтрига жива і прям палає. За два тури до кінця у дивізіоні несподівано змінився лідер. На перше місце вийшла «Брама», яка у центральному матчі туру перемогла «Гермес» з розгромним рахунком 7:1 (Білінський-2, Соханич-2, Король, Івашко, Чутора – Гресько).

Плюс «Імперія» поступилася «Вовковому» 2:6 (Климпуш-2 - Лютнянський-2, Обдирко, Повхан, Синичка, Лісняк). Тепер вони відстають від «Брами» на 2 очки, хоча ще перед цим туром їх чемпіонство ніхто не піддавав сумніву.

Що стосується інших матчів, то вони не вплинули на загальну картину. Так, «Турбогаз» переміг ОК ДЮСШ Україна 3:1 (Ніцкулич-2, Хімич – Головей), а «Баранинці» - «КС Ужгород» 4:2 (Зубанич-3, Басараб – Назаренко-2)


Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 530 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: