Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 13-го туру УФЛ 2019/2020
16:26
Огляд 13-го туру УФЛ 2019/2020
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в Ужгородській футзальній лізі.

Огляд 13-го туру УФЛ 2019/2020 Інтрига Чемпіона та призерів залишається до останнього

Передостанній тур в зоні Другої ліги України (Суперліги) не визначив дострокового чемпіона. Лідер «Ужнет» зазнав першої поразки в чемпіонаті – і знову відібрав очки у них мукачівський «Беркут». Якщо в першому колі вони зіграли внічию, то зараз «Беркут» святкував перемогу, заколотивши у ворота чемпіона відразу 6 голів. Рівний рахунок у матчі був до 15-ої хвилини (1:1), а далі далі мукачівську команду вже було не спинити – і вони святкували перемогу 6:2 (Мкртичан, Королевич-2, Росул-2, Бако – Шукаль, Костянинець).

Скористалася втратою очок і «Медея», яка перемогла «Вопак» 6:1 (Гібалюк-2, Соскида-2, Дзьоба, Ковач – Коштура) і підтягнулася у турнірній таблиці. Тепер і «Беркут», і «Медея» відстають всього на 3 очки від лідера. Тому доля золотих медалей Суперліги визначиться в останньому турі. «Ужнету» аби стати чемпіоном потрібно здобути бодай нічию в останньому матчі сезону - з «Худльовим». А «Беркуту», який так само має шанси, слід перемогти «Медею» та чекати поразки «Ужнету». Адже тоді у команд буде рівна кількість очок, а за очними протистояннями виграють саме мукачівц.

Що стосується інших матчів, то «Худльово» зберегло своє місце в топ-4 завдяки перемозі над «Патріотом» 2:1 (Мєдвєдєв, Волошин – Лабяк). Зберігає шанси увійти в четвірку і «Уж», який у цьому турі перемогли «Юніпов» 4:2 (Мицак, Рабел, Боїшко, Сегедій – Шкирта, Врабель).


Відбулися матчі і у інших лігах УФЛ. У Вищій лізі практично на 90% визначилися володарі срібних та бронзових медалей. «Тімвір» впевнено розібрав «Кам’яницю» з рахунком 5:1 (Бакша-2, О. Антошин-2, Пайдич – Блага) і зберіг свою 2 позицію в дивізіоні. А у битві за бронзу верх взяв «Дюшес», який у грізній битві був сильніше за «Трактор» 4:3 (Гальчак-3, Козуб – Хомяк-2, Федчук). Тепер «Дюшес» для бронзи слід не програти наступний поєдинок.

Доволі несподівано перемогли свої поєдинки дві останні команди ліги. Якщо «Епіцентр» переміг у «Чокі», який вже всі свої задачі вирішив (вони чемпіони) 7:4 (Турега-2, Бабяк-2, Джуджук, Фоменко, автогол – Мартинич-2, Костик, Нергеш), то «Штурм» видав справжній трилер з «Коритнянами», особливо в останні 10 хвилин, і переміг з рахунком 5:4 (Яцина-2, Клочанка, Стець, Пінджоля – Цибик, Ільницький, Маковецький-2). Ця перемога дозволила їм піднятися з останнього місця і відправити туди «Кам’яницю».


У Першій же лізі боротьба за медалі тільки загострилася. Якщо «Лугош» питання золота вже вирішив, то за місця іншого ґатунку триває боротьба. І жоден з претендентів не набрав максимум очок. І «Шипіт», і «Зіна», і «Сторожниця» очки втратили. Так, міжгірці програли «Лугошу» 2:4 (Биба, Мишанич - Грицькевич-2, Сугоняк, Яхімець), то «Зіна» поділила очки із «Сторожницею» 1:1 (Тарапунець - Савко). 

А «Будівельник» зумів витиснути максимум із грі із «Ужнетом+» 6:3 (П. Юричка-2, О. Юричка, Місяйло, Ковач, Іваниш – Балуєв, Нодь, Алейніков). І тепер вони теж претендують на медалі. В ще одному матчі «Октава» здолала «Зінедін» 4:2 (Тиводар, Мельник, Шепа-2 – Дідо-2).


Але якщо у Першій лізі йде боротьба за срібло та бронзу, то в Другій – за золото. Ні «Брама», ні «Імперія» свої матчі не виграли. «Брама» не виграла в «дербі Баранинців» у своїх односельчан 4:4 (Білінський-3, Пальок – Бабич, Шалаха, Загорчак, Басараб), а «імперці» здійснили камбек у грі із «Турбогазом», але цього вистачило лише на нічию 2:2 (Климпуш, Антал – Лукач, Синчук).

Втрата очок лідерів призвела до того, що у «золоту» боротьбу втрутилося «Вовкове». Вони перемогли «Гермес» 5:2 (Лютнянський, Повхан, Обидрко, Гутеряк, автогол – Сокол, Щобак). І тепер вони відстають від лідера всього на 2 очки. Одним словом, останній тур в Другій лізі обіцяє бути цікавим. Ще в одній грі «КС Ужгород» обіграв ОК ДЮСШ ФСТ «Україну» з рахунком 9:0 (Юдик-7, Гоца, Велікі).



Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 551 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: