Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 1/4 фіналу Кубку Берегівського району
15:37
Огляд 1/4 фіналу Кубку Берегівського району
23 липня стартував Кубок Берегівського району з футболу «Берег-Фест».

Огляд 1/4 фіналу Кубку Берегівського району
Відбулися перші ігри 1/4 фіналу. Як і передбачалося, матчі пройшли цікаво та напружено. Незважаючи на неймовірну спеку, яка поступово перейшла в сильну зливу, місцями з градом, футболісти показали характер і міцність.
 
Центральним матчем вважалася гра в Гаті, де місцевий «Артос» приймав «Зірку» з Берегова. Обидва колективи активно готувалися до цієї гри. Суперники добре знайомі. До того ж, цю гру можна назвати протистоянням тренерів. Два добре відомі в районі тренери, вже не один рік ведуть особисте суперництво. Бейло Гей, незмінний тренер «Артоса» та Томаш Снопчак, нинішній тренер «Зірки». У минулому, він очолював бадалівський «Фенікс» і ще з тих часів їх команди вели гостру боротьбу у всіх районних змаганнях. У цьому році протистояння тренерів триває. Початок гри був рівний. Першими в рахунку повели гості. Максим Печерський на 18 хвилині відкрив рахунок, а далі настала череда Олександра Грицкевича, який більш ніж успішно дебютував в «Артосі». На 34 хвилині Олександр зрівняв рахунок. Через хвилину, забивши гол, вивів «Артос» уперед, а на 78 хвилині поставив крапку у грі. Була у грі і тривала перерва. На 72 хвилині гри, арбітр матчу Сергій Гецко зупинив гру. Над стадіоном пройшла буря. Сильний вітер, злива і град унеможливили продовження гри. Команди покинули поле, але через 10 хвилин гру було продовжено і доведено до фінального свистка. Враховуючи результат першої гри, матч-відповідь викликає ще більший інтерес. «Зірка» гратиме вдома і спробує різницю в 2 голи вирішити та пробитися до наступного етапу.
 
У Кідьоші гра пройшла хоч і напружено, але два забиті голи в першому таймі Ласло Селешом на виїзді, практично вирішили долю путівки у півфінал. Кідьош показав непогану гру, багато атакував, але до взяття воріт не дійшло. Більше того, долю гри великобийганці вирішили вже у першому таймі. Ця перемога в гостях, практично забезпечила ФК «В. Бийгань» прохід до наступного етапу. Але м’яч круглий і ФК «Кідьош» ще має шанси.
 
Напружено проходила гра в Батьові, де гостювали футболісти із Запсоні. Гра проходила рівно, команди почергово загрожували воротам суперника. Як в одних, так і в інших було багато нагод відзначитись, але низька реалізація моментів обома колективами, вела гру до нульової нічиєї. Вболівальники палко підтримували місцевих футболістів і гнали вперед. Але успіх був на стороні запсонців. Саме їм вдалося забити єдиний гол у грі і мінімально перемогти. Забитий гол на виїзді і домашня гра в матчі-відповіді, збільшує шанси для ФК «Запсонь» на позитивний результат у двох іграх. Але Батьово може піднести сюрприз, що вони неодноразово доводили в іграх першого кола.
 
Драматично розвивалися події на стадіоні в Великих Берегах. Коли команди вийшли на розминку здивував склад Яноші. До гри готувалися переважно юні футболісти, більшість яких виступала в першому колі за юнацький склад. Можливо, це зіграло злий жарт з футболістами «Талісмана» і вони вийшли на поле розслабленими. Після свистка арбітра яношівці заволоділи ініціативою і більше контролювали м’яч. Футболісти «Талісмана» явно недооцінили суперника і це позначилося на грі. На 8 хвилині Ференц Шляхта відкрив рахунок. Яноші повели в рахунку. Але це зовсім не змінило гру великобережців. Вони продовжували без особливого бажання. На 39 хвилині Янош Дюрков подвоїв рахунок. Так і завершився перший тайм.
 
Після перерви футболісти «Талісмана» активізувалися і поступово почали загрожувати воротам суперника. Це і дало свій результат. Протягом двох хвилин (55–57) Соболч Ач зрівняв рахунок. Далі обидва колективи почергово розвивали свої атаки. Хорошу нагоду мав Андрій Сироватко, який прорвався центром поля та вийшов один на один із воротарем, влучивши у стійку. А вже через хвилину таку ж нагоду мав футболіст ФК «Яноші» Іштван Бороні. Його удар теж відбила стійка.
 
В останні 5 хвилин гри стадіон накрив рясний дощ. «Талісман» будь-що намагався вирвати перемогу, Яноші заграли на утримання рахунку. Успіх до «Талісмана» прийшов на 90 хвилині. Після сильного удару Іштван Бейреш не втримав слизького м’яча в руках і на добиванні вміло зіграв Гергель Горват, переправивши круглого у ворота гостей. Перемога «Талісмана» 3:2 не гарантує їм вихід до наступного етапу. Футболісти Яноші вдома спробують отримати перемогу з потрібним результатом.
 
Матчі-відповіді відбудуться 30 липня.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 746 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: