Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 1-го туру чемпіонату Берегівського району
00:00
Огляд 1-го туру чемпіонату Берегівського району
Останній день квітня розпочав першість району з футболу у якій беруть участь 9 команд.

Огляд 1-го туру чемпіонату Берегівського району
ФК “Кідьош” — “Юніор” Берегово – 2:3 (юнаки: 7:0)
 
Ще не забули вболівальники матчу за третє місце зимового кубку. Ось і знову зустрілися ці дві команди. Підопічні Людвіга Тара провели декілька хороших “трансферів” і підсилили свій склад. Натомість “Кідьош” мав декілька втрат перед чемпіонатом, але загалом кістяк команди лишився. Диктувати гру спочатку взялися господарі. Гравці “Кідьошу” перед своїми вболівальниками намагалися швидко забити гол, але футбольне щастя було на іншій стороні. Загалом футболісти “Юніору” тричі виходили вперед і останній раз був фатальним для цього матчу. Не згідні пропускати втретє футболісти “Кідьоша” кинулися на бокового арбітра. Головний арбітр намагався ситуацію заспокоїти, але один у полі не воїн. Слід зазначити, що майже усю гру на арбітрів матчу відбувався тиск, як збоку футболістів, так і збоку вболівальників. У цьому матчі дійшло до рукоприкладства, тож головний арбітр матчу гру зупинив. На жаль цей сезон вже не обходився без скандалів. У Зимовому кубку матч “Зірка” — “Свобода” також не був дограний через побиття футболістами арбітра.
 
“Зірка” Берегово — “Артос” Гать — 1:0 (2:1)
 
Матч туру однозначно. Проте команди дуже багато приділяли увагу захисту. Гру можна спокійно назвати нічийною, та одного разу чемпіони району скористалися моментом і забили.
 
ФК “Яноші” — ФК “В. Бийгань” — 3:3 (5:2)
 
Результативна нічия у доволі принциповому дербі. Географічні сусіди, які також заявляють про своє бажання боротися за найвищі міста розішлися миром у дуже відкритій грі. Команди забудли повністю про захист і були налаштовані тільки на атаку.
 
ФК “Запсонь” — ФК “В. Береги” — 5:3 (1:6)
 
Ось і віддали запсонці те, що не змогли зробити у Зимовому кубку. Впевнена перемога, хоч і з невеликими помилками у захисті.

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу у Берегові дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 980 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: