Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Огляд 1-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
11:32
Огляд 1-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
Пропонуємо Вашій увазі огляд першого туру в Другій лізі, де виступає ужгородський "Минай".

Огляд 1-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
Верес сенсаційно поступився Поділлю. Незважаючи на постійний тиск і нервову кінцівку, рівняни у Млинові так і не змогли відіграти єдиний гол гостей з Хмельницького. Гол стався на 55 хвилині. Морговський протягнув м'яч через лівий фланг і м'яко навісив, а Алішер Якубов, який повернувся з першолігової оренди, випередив захисника номінальних господарів Фляка і головою переправив м'яч у ворота - 0: 1.
 
Відзначимо, що Поділля за три роки виступів у Другій лізі ще жодного разу не програвала стартовий матч сезону (одна нічия і дві перемоги за цей час).
 
 
Арбітр: Дмитро Осауленко (Київ)
 
17:00. смт Млинів. Стадіон «Колос». 951 глядач. Оцінка поля - 4.
 
Верес (Рівне) - Поділля (Хмельницький) - 0:1
 
Гол: Якубов, 55
 
Верес: Бабійчук, Барабаш, Дубина, Фляк, Гапончук (Мосіюк, 56), Марчук, Бондаренко, Цень (Герасимчук, 61), Семенчук, Заїкін, Пецків (Скотаренко, 70).
Запасні: Фіяло, Сад.
Головний тренер: Володимир Гоменюк.
 
Поділля: Дворник, Гресь (Джурко, 77), Швець, Воловик, Романюк, Липовуз, Шевченко В., Музичук (Муляр, 67), Бабак (Гайдаш, 83), Морговський (Панасенко, 90+3,), Якубов.
Запасні: Шевченко С., Низовець.
Головний тренер: Віталій Костишин.
 
Попередження: Марчук, 79 - Морговскій, 32, Гресь, 38, Якубов, 72, Воловик, 79

 


Полісся так і не змогло обіграти Черкащину-Академію в умовно домашньому матчі в Новоград-Волинському. У господарів вистачало моментів: одного разу вони навіть забили, однак рефері не зарахувала взяття воріт через те, що Немтінов підіграв собі рукою. Був у Полісся і пенальті (Христина Козорог угледіла фол на Чередниченку при подачі штрафного), але воротар Панченко в блискучому стилі парирував удар Недолі. Відзначаємо, що з 80-ї хвилини гості грали в меншості: Бурлiн у центрі поля зірвав атаку суперників, грубо збивши Шавріна і отримавши другу жовту картку.
 
Таким чином, білозерська команда після вильоту з першої ліги і переформатування зуміла вдало стартувати у Другій лізі.
 
 
Арбітр: Христина Козорог (Київська область)
 
17:00. м Новоград-Волинський. Стадіон «Авангард». 500 глядачів. Оцінка поля - 3.
 
Полісся (Житомир) - Черкащина-Академія (Черкаси) - 0:0
 
Полісся (стартовий склад): Мозіль, Дячук, Чередниченко, Ходуля, Іванов, Баранов, Сокуренко, Богач, Немтінов, Недоля, Молочко.
Запасні: Кучерявий, Гусін, Шишигин, Поручинський, Меркушов, Демчик, Шаврин.
Головний тренер: Олександр Призетко.
 
Черкащина-Академія (стартовий склад): Панченко, Кошелюк, Тарасенко, Бурлін, Чорний, Євдокимов, Сторчоус, Зеленевич, Тищенко, Тимофієнко, Локтіонов.
Запасні: Марченко, Орел, Тенжицький, Передерій, Никишов.
В. о. головного тренера: Олександр Кирилюк.
 
Попередження: Чередниченко, 37, Немтінов, 69, Сокуренко, 90 + 3 - Тарасенко, 17, Бурлін, 61, Тенжицький, 65, Євдокимов, 77, Шурубура, 78, Чорний, 88.
 
Вилучення: Бурлін, 80 (Черкащина-Академія, повторне попередження)
 
На 85-ій хвилині Недоля (Полісся) не реалізував пенальті (Панченко)
 
 

 


Гості вийшли вперед в кінцівці першого тайму, коли Гарванко в штрафному майданчику під час навісу притримав Волохатого - Пікуль реалізував пенальті. Господарі відігралися на старті заключної десятихвилинки поєдинку: після скидання головою від партнера дальню стійку замкнув Шестаков - 1: 1.
 
 
Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів)
 
17:00. м Вінниця. Стадіон «Центральний міський». 2000 глядачів. Оцінка поля - 3.
 
Нива Вінниця - Нива Тернопіль - 1:1
 
Голи: Шестаков, 81 - Пікуль, 42, з пенальті
 
Нива (Вінниця): Кулинич, Гарванко, Андрєєв (Коровіков, 62), Найко, Музиченко, Хохлов, Долинський, Савошко, Маляренко І., Маляренко А. (Шаповаленко, 65), Федосов.
Запасні: Гуридов, Яськов, Менжега, Палій.
Головний тренер: Денис Колчин.
 
Нива (Тернопіль): Механів, Хруставка, Макогон, Пікуль, Герт, Мороз, Кохман, Гатала, Слоневський (Апанчук, 72), Волохатий, Литовченко.
Запасні: Жмурко, Залізняк, Чорномаз.
Головний тренер: Віталій Шумський.
 
Попередження: Гарванко, 9, Хохлов, 40, Музиченко, 90 + 3 - Мороз, 30, Пікуль, 79
 

 


Калуш сенсаційно обіграв Минай в стартовому турі другої ліги. Нагадаємо, команди змагалися між собою в Групі 1 аматорського чемпіонату минулого сезону - і тоді Минай зайняв перше місце, а суперник - лише п'яте. Однак на професійному рівні ФК Калуш зумів взяти реванш. Дебютант господарів Кучеров (екс-Арсенал-Київ) з ​​центру поля націлив хорошу довгу передачу на хід Владиславу Танчину, який вискочив один на один з воротарем і відправив м'яч повз нього в дальній нижній кут - 0:1.
 
Це другий поспіль великий успіх калушан під керівництвом Василя Малика - на тижні вони зуміли вибити з кубка чернівецьку Буковину.
 
 
Арбітр: Андрій Кошур (Чернівці)
 
17:00. м Калуш. Стадіон «Хімік». 1650 глядачів. Оцінка поля - 3.
 
ФК Калуш - ФК Минай - 1:0
 
Гол: Танчин, 3
 
ФК Калуш: Герич, Матушевський, Олевич, Заваляк, Мись, Кучеров, Денега (Матвіїв, 77), Кохман (Ілюк, 90+2), Скакун (Дєдух, 46), Танчин (Гончар, 90), Голубка (Драган, 52 ).
Запасні: Кузів, Гудак.
Головний тренер: Василь Малик.
 
ФК Минай: Сидоренко, Беца, Допілка, Минайленко, Стасюк, Лобода (Гавриленко, 72), Микуляк, Шпак (Кополовець, 64), Піняшко, Нурієв, Гегедош.
Запасні: Бабенко, Федак, Смокоровський.
Головний тренер: Ігор Харьковщенко.
 
Попередження: Голубка, 45 + 2 - Минайленко, 49
 

 


Гості повели в рахунку в середині першого тайму, коли Мірошников в центрі поля успішно поборовся за м'яч відразу з двома опонентами і втік до воріт, попутно пішовши від підкату і низом вразивши кут воріт - 0:1. У кінцівці поєдинку Чайка зробила перевагу великою. Контрвипад з передачею з правого флангу від Січкарука замкнув Корольков, а потім вже сам Січкарук скористався грубою обрізкою суперника, підхопивши м'яч і точно пробивши з-за меж штрафного майданчика - 0:3. Потужний старт дебютанта!
 
Арбітр: Вадим Подригуля (Луцьк)
 
18:00. м.Чернівці. Стадіон «Буковина». 800 глядачів. Оцінка поля - 4.
 
Буковина (Чернівці) - Чайка (Петропавлівська Борщагівка) - 0:3
 
Голи: Мірошников, 20, Корольков, 78, Січкарук, 90 + 3
 
Буковина: Степаненко, Кузів В. (Рудич, 84), Понеділок, Віксіч, Павлюк, Ткаченко (Раулюк, 67), Луцик (Жумига, 72), Заїченко (Кузів Р., 66), Мелконян, Батрак, Масікевич (Мунтян, 81).
Запасні: Гуцул, Никифоряк.
Головний тренер: Віктор Мглинець.
 
Чайка: Мусієнко, Мохначук, Доу, Пономаренко, Грабчак, Цурупін, Помазан (Сухецький, 83), Тименко (Січкарук, 63), Мірошников (Яцюченко, 86), Савійсько (Корольков, 76), Баранович (Гришин, 52).
Запасні: Шкарбан, Сухенко.
Головний тренер: Олексій Поздняков.
 
Попередження: Понеділок, 6, Павлюк, 81 - Доу, 34, Мірошников, 45 + 1

Джерело
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 928 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: