Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Огляд 1-го туру "Кубку Закарпатія" (ФОТО)
07:27
Огляд 1-го туру "Кубку Закарпатія" (ФОТО)
24 березня на штучному полі смт Середнє відбулись ігри першого туру І міжнародного турніру «Кубок Закарпатія».

Огляд 1-го туру
Сьогодні, 24 березня стартував прем’єрний міжнародний дитячо-юнацький турнір «Кубок Закарпатія». Саме ДЮСШ «Зінедін» матчем із київською «Зіркою» відкривав ці змагання.
 
Суперника із Києв являється лідером першої групи Вищої ліги ДЮФЛ України, тож наших хлопців очікувало непросте випробування. Ужгородці намагались нічим не поступатись Зірці, але все ж змушені були грати від оборони, уповаючи на контратаки. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Та на старті другого тайму кияни вдало розіграли стандарт і повели у рахунку.
 
Зінедінівці не знітилися і продовжували дотримуватись установки тренера і ближче до завершення гри скористались одним із небагатьох своїх моментів. Максим Лютнянський з лівого краю штрафної навісив у центр, де Василь Симочко головою спрямував м’яч у ворота – 1:1.
 
За декілька хвилин Симочко мав ще одну нагоду, щоб забити та пробив не точно з 14 метрів. Натомість Зірка багато атакувала та Віталій Лісняк діяв надійно у рамці, а коли і він не зміг зарадити на виручку приходив каркас воріт. Наприкінці зустрічі отримав травму один з лідерів команди Максим Лютнянський, який не зміг продовжити гру. Часті фоли з боку киян залишились без уваги арбітра, який мав би жорсткіше реагувати на ці епізоди.
 
Тож підопічні Івана Бисаги здобувають перший заліковий бал у боротьбі із сильним суперником.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
«Мункач футбольна академія» U-15 сьогодні в першому матчі турніру «Кубок Закарпатія» зумів здобути першу перемогу в протистоянні з непростим суперником – львівськими «Карпатами».
 
Єдиний гол з пенальті Олега Шокула став вирішальним у матчі. Загалом гра вийшла рівною, насиченою боротьбою в центральній зоні поля. А на 25-й хвилині гри передача гравця нашої команди змусила помилитися захисника «Карпат» у власному карному майданчику, який зіграв рукою. Пенальті без шансів для воротаря виконав Олег Шокул. Вже за кілька хвилин подвоїти результат міг Богдан Башкір, який отримав вивірену передачу на дальню стійку та, на жаль, з вигідної позиції він не зміг влучити вже в пусті ворота.
 
Тож у другому таймі нашій команді довелося важко оборонятися проти більш свіжих львів’ян. Тренер «Карпат» на другий тайм змінив усіх польових гравців. Добре, що наші хлопці справилися з тиском і зберегли свої ворота на замку. Тож 1:0 є перша перемога.
 
 
МФА (Мукачево) – «Карпати» (Львів) – 1:0.
 
Гол: Шокул +25
 
МФА: Баліцький Дмитро, Вілейший Олександр, Дідо Юрій, Василиків Андрій, Кравець Віталій, Хайнас Андрій, Гончар Нікіта, Мамедов Арзуман, Шокул Олег, Хайнас Віталій, Башкір Богдан (Дмитрку Віталій 34).
Запасні: Руденко Назар, Новіков Ілля, Грибінець Вадим, Лузан Сергій, Прус Денис, Феєр Антон.
Тренер: Яічник Віктор
 
«Карпати»: Лецвій Дмитро (Лука Орест 36), Архіпов Антоній (Яців Денис), Вітик Павло (Марич Максим 36), Сидоров Олег (Роман Віталій 36), Большаков Максим (Дуда Назар 36), Белозеров Остап, Підгірський Денис, Бобиляк Ігор (Чабан Владислав 36), Панчишин Ярослав, Пилипишин Назар (Давидов Сергій 36), Литвиненко Богдан (Шостак Дмитро 36).
Запасні: Рогачов Нікіта.
Тренер: Р.Деркач.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


Група А
 
ДЮСШ «Зінедін» (Ужгородський р-н) – ФК «Зірка» (Київ) – 1:1
 
МФА (Мукачево) – ФК «Карпати» (Львів) – 1:0
 
Група В
 
СДЮШОР «Зміна-Оболонь» (Київ) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:0
 
ФК «Варда» (Кішварда) – ФК «Арсенал» (Київ) – 1:1
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 945 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: