Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 1 туру УФЛ 2021/2022
09:56
Огляд 1 туру УФЛ 2021/2022
УФЛ стартував і з першого ж туру порадував цікавими поєдинками! Особливо в Суперлізі!

Огляд 1 туру УФЛ 2021/2022 Фаворити традиційно розпочали з перемог, але вони не далися їм легко. Діючий чемпіон ліги, «Медея», в 1 турі зустрічалася з амбітним дебютантом дивізіону – «Дюшесом». Гра вийшла доволі цікавою і динамічною, хоча команди спромоглися лише на 1 гол в матчі. Наприкінці першого тайму відзначився Ковач і цей точний постріл приніс перемогу чемпіонам – 1:0.

Не без бою вийшов і поєдинок «Ужнету». «Худльово» вже традиційно створили проблеми дворазовим переможцям ліги. І двічі протягом матчу вели в рахунку – спочатку 0:1, потім 1:2. Проте «Ужнет» дуже швидко відігравався і не відпускав суперника. А завдяки злагодженій грі у другому таймі дотиснули опонента – рахунок 4:2 (Мирончук-2, Гальчак, Мицак – Мєдведєв, Волошин).

Несподіваним для багатьох виявився результат поєдинку «Ужа» з «Юніповим». Поєдинок вийшов дуже цікавим – хороші швидкості, боротьба та інтрига до останньої секунди. До 20 хвилини команди двічі відзначилися у воротах суперника.  А переможну крапку в матчі поставив точний удар в середині другого тайму від Сегедія з «Юніпова» - і саме вони святкували перемогу 3:2 (Білей, Дюгованець, Сегедій – Боїшко, авто гол).

Не менш цікавим вийшов і матч «Невицького замку» з «Вопаком». Останні дуже вдало розпочали гру і вже на 5 хвилині вели 2:0. На початку другого «Невицький замок» відіграв один м’яч, проте «Вопак» швидко відповів третім. Інтрига  трималася до останнього, особливо коли за 3 хвилини до кінця рахунок став 2:3, проте на більше футзалісти «Невицького» не спромоглися – програли 2:3 (Дюгов, Мотринець – Коштура-2, Січка).


Перший тур Вищої ліги теж був багатим на події. Всі 4 матчі пройшли в боротьбі й інтрига в кожному матчі трималася до останнього.

Найбільш результативним і переконливим в цей день виявився дебютант ліги – «Вікінг». І перемогли вони іншого дебютанта, «Prevention», який минулого сезону ще грав серед еліти. Вдалий початок і ударні останні 10 хвилин призвели до перемоги 7:3 «Вікінга» (Селещук, М. Роботишин-2, Ганич-2, Лазар-2 –  Балденюк, Антошин, Кецук).

Остання десятихвилинка була ударною і в грі «Лугоша» з «Коритнянами». Саме в останній чверті гри «Лугош» забив двічі і виграв гру, в якій поступався більшість часу – 3:2 (Павлик, Лисаченко, Надь – Калинич, Мартинич)

Драматичним виявився поєдинок і «Трактора» з «Брамою». Останні вели після першого тайму 0:1, проте більш досвідчені «трактористи» в останні 15 хвилин дотиснули суперника і на останній хвилині вирвали перемогу – 3:2 (Петухов, Федчук-2 – Чутора, Івашко).

Традиційно, остання десятихвилинка визначила і долю матчу «Шипота» з «Меркатором».  Цей матч закінчився з рахунком 4:2 на користь міжгірців (Мушка-3, Канюк - Кардашинець, Рогач).


Перший тур в Першій лізі виявився доволі різним. В двох матчах була інтрига, в двох – її майже не було. 

Так, «Твоє місто» обіграло «Вашу Хату» з рахунком 4:0 (Русин-2, Русол, Костик). А дебютант «Перечин» був досить переконливим в матчі з «Кам’яницею» і виграв з рекордним для 1 туру рахунком 13:0 (Король-5, Жолтанич-3, Макар-2, Іванчо-2, Свадеба).

В інших двох матчах подібного домінування не було. В грі «Беркут» - «Октава» останні ледь не зробили камбек. Програючи 2:0, вони зрівняли рахунок, але наступної хвилини пропустили і відігратися не змогли – «Беркут» виграв 4:2 (Микульця, Волошин, Орос, Бобик – Софілканич, Тиводар).  

А протистояння «Сторожниці» з «Будівельником» було доволі драматичним. Останні вели за 4 хвилини до кінця з рахунком 1:2, але пропустили двічі і програли «Сторожниці» 3:2 (Шовш, Галуненко – 2 – Зубанич, Сакадаті).


Різноманітною та результативною була і Друга ліга. Лише одна команда в дивізіоні з усіх поєдинків не забивала:  «Імперія» всуху поступилася 4:0 команді Profix (Дем’ян, Костів-2, Волошинець).

Доволі несподівано досвідчений «Гермес» програв амбітного новачку з кваліфікації – «УжНУ». І як програв! Університетська команда виграла з рахунком 8:2 (Селеш-5, Шкірта-2, Гогерчак – Бардаш, авто гол). 

На 1 гол більше забили в поєдинку «Фіхтена» з «Наsos». Щоправда, там інтриги було більше – команда пивного бренду виграла 7:4 (Каганець-2, Дудаш-2, Остафійчук, Йовжі, Чонка – Маркович, Колесник-2, Коваль). 

До речі, «Фіхтен» ледь не найкраще підсилився в цьому сезоні. Тому за ними буде дуже цікаво спостерігати.

Також 7 голів у ворота суперника забили футзалісти «Альфастрахування». Цього їм вистачило для перемоги над ОК ДЮСШ ФСТ Україна – 7:3 (Юдик-3, Кишкан-2, Лутак-2 - Попіль, Хованець)
Ужгородська Футзальна Ліга

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 634 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: