Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 2-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
08:26
Огляд 2-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
7 травня, на стадіонах району, пройшли матчі 2-го туру чемпіонату району з футболу.

Огляд 2-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
Цієї неділі було зіграно всього три матчі. ФК «Артос» Гать згідно календаря в цьому турі відпочивав, а гра ФК «В. Бийгань» - ФК «Зірка» Берегово перенесено на 11 травня.
 
Найцікавішою і напруженішою була гра на сільському стадіоні в Великих Берегах, де місцевий «Талісман» приймав ФК «Яноші». На протязі всіх 90 хвилин на полі точилася гостра боротьба. Обидві команди намагалися отримати бажаного результату. Першими , завдяки точному удару Юрія Сінкіна, в рахунку повели гості. На початку другого тайму, Яноші припустилися помилки і порушили правила у власній штрафній. Арбітр Золтан Кота, без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку, яку реалізував Михайло Карібов. В подальшому суперники грали на зустрічних курсах. Хоч Яноші і більше володіли м’ячем, але футболісти «Талісмана» атакували гостріше і мали більше шансів вирвати перемогу. Але фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 1:1. В грі юнаків, дербі не вийшло. Враховуючи, що в минулому році юнаки «Талсмана» були чемпіонами, а Яноші срібними призерами, цього разу яношівці розгромили місцевих футболістів з рахунком 5:0.
 
Новачок чемпіонату, який сенсаційно завоював бронзу зимової першості, берегівський «Юніор», на стадіоні «Дружба» приймав ФК «Запсонь». Ця гра також до фінального свистка тримала в напрузі вболівальників. З початком гри, гостріше атакували футболісти Запсоня, але першими рахунок відкрив «Юніор». Василь Чегіль, отримавши мяча в центрі поля, на швидкості увірвався в штрафну обігравши безпорадних чотирьох захисників, вийшов один в один з воротарем і точно пробив повз нього. Надалі ініціативою заволоділи гості , що привело до зрівняння рахунку. Гол на рахунку Адрія Ороса. Наприкінці тайму , ніким не прикритий Гергель Давід з п’ятнадцяти метрів вивів Запсонь вперед. В другому таймі гра проходила в такому ж руслі як і в першому. Пройшовши лівим флангом, шістнадцятирічний Іштван Геревич пробивши точно в дальній кут, рахунок зрівняв. Здавалося нічия буде закономірною, але помилка в захисті граючого тренера Людвіга Тара, дала можливість Андрію Оросу вийти один в один з воротарем і Андрій її використав на всі сто і приніс гостям перемогу з рахунком 3:2. Гра юнацьких складів завершилася переконливою перемогою гостей 6:0.
 
Приємно відзначити, що після кількарічної перерви свято футболу завітало і в Батьово. Завдяки місцевим футбольним активістам і молодому селищному голові Дмитру Тараненко футбол у селище повернувся. Не дивлячись на побоювання місцевих вболівальників, що заявившись в останню мить до чемпіонату, команда не готова до протистояння з командами, які грають в чемпіонаті регулярно, футболісти довели що здатні протистояти суперникам. Забивши зусиллями Олександра Палажинця та Івана Левкофа, який відзначився двічі, три м’ячі в ворота Кідьоша, отримали перемогу 3:2. В ФК «Кідьош» двічі відзначився Василь Цильо. Юнаки розписали між собою нічию 1:1.
 
Підсумовуючи результати перших двох турів, можна зробити висновок, що на нас чекає цікавий чемпіонат, в якому наразі не можна визначити фаворитів і аутсайдерів.
 
Чемпіонат Берегівського району II. тур. (07.01.17)
 
ФК «Батьово» - ФК «Кідьош» 3-2 (юнаки 1-1)
ФК «В.Бийгань» - ФК«Зірка» перенесенно на (11.05)
ФК «Талісман» В.Береги - ФК «Яноші» 1-1 (0-5)
ФК «Юніор» Берегово - ФК «Запсонь» 2-3 (0-6)
Вихідний: ФК «Артос» Гать
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на сторінці Берегівської ФФ Фейсбук
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 955 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: