Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Огляд 2-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
09:08
Огляд 2-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
Пропонуємо Вашій увазі огляд другого туру в Другій лізі, де виступає ужгородський "Минай".

Огляд 2-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
Свої виїзні голи Буковина забивала в середині кожного з таймів. У першому Р. Кузів після вкидання ауту на правому фланзі заробив штрафний удар, Луцик подав, захисник вибив, і сам же Кузів, здорово зігравши на випередження, з лінії карного майданчика поцілив у дальній кут - 0:1.
 
Перед самою перервою в центрі поля після рядової боротьби за м'яч спалахнули пристрасті, які переходили в бійку - допомагати арбітрові розбороняти сторони довелося навіть стюардам. За підсумками конфлікту достроково завершив гру капітан Ниви Пікуль, який відважив ляпаса своєму опонентові.
 
У другому таймі чернівецький колектив за допомогою «джокерів» провів швидкісну атаку правим флангом. Заїченко, в перерві змінив якраз Кузіва, увірвався в штрафну і прострілив до лінії воротарського, звідки в боротьбі з опонентом м'яч в сітку в падінні вніс також вийшов на заміну Мунтян - 0:2.
 
Вже на останніх секундах склади команд вирівнялися. Це Віксіч невдало прийняв м'яч на підступах до штрафного, тут же пішовши в відбір і вдаривши по ногах Литовченко - друга жовта картка та видалення.
 
Нива (Тернопіль) - Буковина (Чернівці) - 0:2
 
Голи: Кузів, 25, Мунтян, 76
 
Нива: Механів, Хруставка (Залізняк, 79), Макогон, Пікуль, Герт, Кохман (Чорномаз, 77), Мороз (Апанчук, 51), Гатала (Слоневський, 57), Волошин, Волохатий (Кривий, 51), Литовченко.
Запасні: Жмурко, Бідний.
Головний тренер: Віталій Шумський.
 
Буковина: Степаненко, Кузів В., Середа, Віксіч, Рудич, Ткаченко, Мелконян (Раулюк, 80), Луцик (Жумига, 70), Кузів Р. (Заїченко, 46), Батрак (Никифоряк, 90+5), Масикевич ( Мунтян, 64).
Запасні: Гуцул, Пилишатій.
Головний тренер: Віктор Мглинець.
 
Попередження: Герт, 16 - Віксіч, 8, Кузів В., 44, Луцик, 44, Рудич, 60, Мунтян, 90 + 2
 
Вилучення: Пікуль, 44 - Віксіч, 90 + 4
 
17:00. м Тернопіль. Міський стадіон. 4500 глядачів. Оцінка поля - 4.
 
Арбітр: Павло Дубровець (Житомир)

 

Перший тайм суперники завершили без голів, а в перерві господарі отримали установку пресингувати тернополян по всьому полю. І треба ж так статися, що на першій же хвилині другого тайму черкасці зловили Ниву на обрізці: Тенжіцький головою скинув м'яч Сторчоусу, який перекинув голкіпера.
 
Черкащина-Академія - Нива Вінниця - 1:0
 
Гол: Сторчоус, 46
 
Черкащина-Академія: Панченко, Кошелюк, Тарасенко, Сафонов, Чорний, Євдокимов (Бойко, 68), Сторчоус, Тимофієнко, Тенжіцький (Тищенко, 63), Зеленевіч, Локтіонов.
Запасні: Марченко, Шурубура, Орел, Никишов, Передерій.
В. о. головного тренера: Олександр Кирилюк.
 
Нива: Кулинич, Гарванко, Найко, Музиченко, Дударенко, Хохлов, Долинський, Шаповаленко (Яськов, 77), Савошко, Шестаков, Федосов (Маляренко А., 67).
Запасні: Гуридов, Андрєєв, Палій, Менжега.
Головний тренер: Денис Колчин.
 
Попередження: Тимофієнко, 90 + 2 - Найко, 49, Хохлов, 74, Гарванко, 85
 
17:00. с. Білозір'я. Стадіон «Зоря». 0 глядачів. Оцінка поля - 4.
 
Арбітр: Єгор Кевлич (Кропивницький)

 

 

І трьох хвилин не встигли зіграти суперники, а Поліссю вже довелося робити вимушену, але як раз результативну заміну. Шаврин після боротьби за м'яч в центрі поля зашкутильгав і не зміг продовжити гру, поступившись місцем Молочко.

Єдиний гол гості забили в середині другого тайму, провівши хорошу атаку правим флангом. В її завершенні Молочко увірвався в штрафний майданчик і отримав підніжку від Скотаренко - пенальті. З 11-метрової позначки Немтінов низом чітко вразив правий від воротаря кут.

На останніх хвилинах матчу житомиряни залишилися в меншості. Поручинський на фланзі пішов небезпечно в підкаті проти Ценя, отримавши від арбітра другу жовту картку і достроково відправившись відпочивати.

Верес (Рівне) - Полісся (Житомир) - 0:1

Гол: Немтінов, 64, з пенальті

Верес: Бабійчук, Барабаш (Гапончук, 46), Мосіюк, Скотаренко, Фляк, Сад, Бондаренко (Дубина, 88), Семенчук (Цень, 61), Гребенюк, Пєцкі (Заїкін, 72), Яременко.
Запасні: Фіяло, Герасимчук.
Головний тренер: Володимир Гоменюк.

Полісся: Мозіль, Поручинський, Чередниченко, ходулі, Іванов, Сокуренко, Недоля, Баранов (Немтінов, 57), Суханов (Гусін, 84), Богач (Меркушов, 57), Шаврін (Молочко, 6) (Шишигин, 70).
Запасні: Литвиненко, Кузнецов.
Головний тренер: Олександр Призетка.

Попередження: Бабійчук, 70, Сад, 79, Бондаренко, 84 - Поручинський, 28, Чередниченко, 60, Суханов, 60, Недоля, 84

Вилучення: Поручинський, 89 (Полісся, повторне попередження)

18:00. м Млинів. Стадіон «Колос». 850 глядачів. Оцінка поля - 4.

Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)

 

 

Обидві команди претендують на звання відкриттів старту сезону. Але якщо Калуш досі грав тільки вдома, то Чайка - тільки на виїзді. Так що два новачка другої ліги пробували свої сили в незвичних умовах. У першому таймі потужніше були господарі, відразу кілька непогано розіграних атак з їх участю завершувалися очікуваної гостротою. Але після перерви виявилося, що потужний подвійний редут калушан здатний витримувати всі пропоновані загрози. Справа завершилася нульовою нічиєю, а кращими на полі виявилися голкіпери. Головними їх подвигами стали сейви після стандартів. Так, у Чайки її досвідчений ватажок Пономаренко відмінно виконував удар зі штрафного, але м'яч потягнув калуський голкіпер. У свою чергу, у гостей ближче всіх до успіху був захисник Матушевський, але і його удар відбив воротар.

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) - ФК Калуш - 0:0

Чайка: Мусієнко, Мохначук, Зіпцер, Пономаренко, Грабчак, Помазан (Корольков, 59), Цурупін, Доу (Сухенко, 64), Мірошников, Гришин (Тименко, 59), Яцюченко (Баранович, 69).
Запасні: Шкарбан, Сухецький, Савійсько.
Головний тренер: Олексій Поздняков.

ФК Калуш: Герич, Ульянов, Матушевський, Олевич, Кохман (Мись, 90 + 4), Заваляк, Кучеров, Денега (Скакун, 27), Танчин (Генегу, 75), Ілюк (Гончар, 86), Голубка (Дєдух, 50 ).
Запасні: Кузів Б.,
Головний тренер: Василь Малик.

Попередження: Голубка, 18, Заваляк, 25 (обидва - Калуш)

18:00. с. Лютіж. Стадіон «Діназ». 200 глядачів. Оцінка поля - 3.

Арбітр: Владислав Бакулін (Нова Каховка)


Гості вийшли вперед на початку другого тайму, коли Гавриленко почав класну контратаку по лівому флангу, віддавши передачу у вільну зону на Нурієва. Той майстерно розібрався в епізоді, увірвавшись в штрафну, обігравши суперника і з лінії воротарського вразивши дальній кут - 0:1.

В середині другого тайму ФК Минай подвоїв результат, знову реалізувавши контратаку. Тепер Микуляк відправив у прорив по центру Гегедош, який вискочив один в один і м'яко підсік м'яч над Дворником - 0:2.

Поділля (Хмельницький) - ФК Минай - 0:2

Голи: Нурієв, 49, Гегедош, 73

Поділля: Дворник, Гресь (Джурко, 56), Воловик, Швець, Романюк, Шевченко В. (Худик, 79), Ліповуз, Бабак (Панасенко, 72), Музичук (Муляр, 66), Морговскій, Якубов (Гайдаш, 69).
Запасні: Шевченко, Тупик.
Головний тренер: Віталій Костишин.

ФК Минай: Бабенко, Беца, Допілка (Ощипко, 57), Минайленко, Стасюк, Гавриленко (Лобода, 59), Микуляк, Піняшко, Нурієв, Кополовець (Смокоровскій, 82), Гегедош (Федак, 90).
Запасні: Сидоренко, Капустей, Шпак.
Головний тренер: Ігор Харьковщенко.

Попередження: Гайдаш, 77, Худик, 88 - Микуляк, 77, Гегедош, 77

18:00. м Хмельницький. Спорткомплекс «Поділля». 3843 глядача. Оцінка поля - 4.

Арбітр: Клим Заброда (Київ)

Джерело
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: