Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Огляд 2-го туру "Кубку Закарпатія" (ФОТО)
22:33
Огляд 2-го туру "Кубку Закарпатія" (ФОТО)
25 березня на штучному полі смт Середнє відбулись ігри другого туру І міжнародного турніру «Кубок Закарпатія».

Огляд 2-го туру
Група А
 
ФК «Карпати» (Львів) – ДЮСШ «Зінедін» (Ужгородський район) – 3:1
 
З огляду на те, що команди грають у різних лігах ДЮФЛ України, результат вийшов прогнозованим. Уже в першому таймі галичани зуміли втілити перевагу в два голи. Утім, після перерви Сергій Любка подарував зінедінівцям надію на бодай нічию. Та під завісу матчу «Карпати» пробивали пенальті, і хоч не забили з першого разу, проте на добивання встановили остаточний рахунок – 3:1 на свою користь.
 
ФК «Зірка» (Київ) – МФА (Мукачево) – 3:0
 
Сьогоднішній день став «чорним» для МФА. Команда поступилася і в Кубку області, і в Кубку Закарпатія. Схоже, мукачівці багато сил поклали на вчорашню перемогу над львівськими «Карпатами» плюс, як-не-як, грали проти лідера першої групи вищої ліги ДЮФЛ України. Десь і не виправдали сподівань і ті виконавці, які визначають обличчя «основи». Тож у другій зустрічі поступилися киянам. Останні більше контролювали м’яч, а найголовніше – створені моменти (на відміну від суперника) реалізовували. Як наслідок, – перемога «Зірки».
 
Група В
 
ФК «Варда» (Кішварда) – СДЮШОР «Зміна-Оболонь» (Київ) – 3:0
 
Угорська команда у ході гри переважала свого суперника й здобула заслужену перемогу. Цікаво, що на провідних ролях у «Варді» – вихованці закарпатського футболу. Так, честь клубу з Кішварди захищають воротар Зден Переганець, а також Василь Нілабович, Павло Долинай, Іван Мартинуззі, Роман Калій.
 
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Арсенал» (Київ) – 3:4
 
Справжній трилер розіграли футболісти СДЮСШОР з арсеналівцями. Після першого тайму ужгородці вели з рахунком 2:0 завдяки голам Віталія Бурштинського та Сергія Хрипти. А ось після перерви навіть попри гол Олександра Русина поступилися. Притому настільки, що програли й весь матч. Як зазначив після поєдинку наставник закарпатців Михайло Стегура, причиною невдачі стали тактичні помилки. Плюс наставник вважає, що дещо запізніло вдався до замін і хоч пробував ефективно перебудувати гру підопічних, однак в окремих важливих епізодах підопічні до кінця недопрацювали. Крім того, у команді чимало хворих, а тому немає оптимального складу. Відповідно на поле виходять ті, хто може. Хоч є й позитив від такого становища: такі футболісти отримують більше ігрової практики. У контексті майбутніх баталій у ДЮФЛ України це теж важливо.
 
Завтра – третій тур. Однак які б він не приніс результати, турнір виконує свою місію. Як слушно зауважив голова оргкомітету змагань Вадим Дьордь, завдяки увазі до юні з боку федерації, зокрема персонально головою ФФЗ Іваном Дураном, юнаки мають можливість через подібні заходи більше розвиватися, набувати майстерності й досвіду. А отже, коли прийде час і відродиться команда майстрів, матимемо для неї важливе поповнення молодих виконавців.
Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 742 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: