Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 2-го туру УФЛ 2019/2020
18:05
Огляд 2-го туру УФЛ 2019/2020
На цих вихідних завершилися матчі другого туру УФЛ.

Огляд 2-го туру УФЛ 2019/2020
Задала ритм цього дня гра між двома лідерами минулорічного чемпіонату – «Ужнетом» та «Медеєю». Обидві команди розраховували лише на 3 очки, тому на майданчику «Зінедіна» точилася безкомпромісна боротьба. Все вирішилося у першому таймі. «Ужнет» скористався помилками суперника і забив у перші 15 хвилин 3 голи (один зі стандарту). «Медея» не перестала грати за такого рахунку і один гол відіграла. Була можливість забити і більше, але Владислав Хмельовський демонстрував класну гру. На жаль, у другому таймі футзалістам «Медеї» заважали грати емоції, через що отримали 2 непотрібних вилучення. Після цього гра срібного призера розладилася, а «Ужнет», навпаки, закріпив перевагу ще одним голом. У підсумку – 4:1 (Білан-2, Демідов, автогол – Дудаш) на користь минулорічних чемпіонів.

Інші матчі були не менш цікавими. «Патріот» доволі неочікувано впевнено розібрався з «Вопаком». Вони забили 5 голів (Бакура-2, Жолтанич-2, Гамак) у ворота суперника і не пропустили жодного – ефектна перемога.

Свою другу поспіль здобув «Беркут». У грі з «Юніповим» їх лідер Дмитро Рацин у першому таймі зробив хет-трик і це був серйозний заділ для перемоги. У другому «Юніпов» хоч і відіграв один гол, але на більше не спроміглися. Наприкінці матчу команди ще обмінялися голами, що тільки закріпило перемогу мукачівців 6:3 (Рацин – 4, Бако, Гогерчак – Шкірта, Іванов, Черевка).

Яскравим вийшов і матч між «Ужом» і «Худльовим». Володарі Кубка Ужгорода швидко забили 2 голи і вели весь перший тайм 2:1, але у другому пропустили три. А відігратися не змогли – друга поспіль їх поразка. «Уж» – «Худльово» 3:4 (Мицак-2, Лучин – Баркасій, Мадяр, Волошин, Лащо)


У Вищій лізі продовжує громити своїх суперників «Чокі». Цей футзальний колектив у другому поспіль матчі забили 9 голів. На цей раз «Дюшесу». Щоправда, і пропустили чимало – 7. Хто бачив ту перестрілку – не пожалів. Рахунок 7:9 (Ільчук-2, Зуб, Гемчак, Джанда-2, автогол – Мартинич, Нергеш, Смокоровський, Є. Бібіков, Дем’ян, Кузьма-2, Лукіяник, автогол). 

Гра дійсно стала прикрасою туру і дозволила «Чокі» очолити турнірну таблицю з рекордними 18-ма голами. 

Стільки ж, 9, забив у одній грі і «Тімвір». Вони у ефектному стилі здобули свої перші очки – перемогли «Штурм» з рахунком 2:9 (Трачук-2 – Пайдич -2, Бакша, Мукомела-2, О. Антошин-3, Д. Антошин). 

Здобув свою першу перемогу і «Епіцентр». Вони впевнено розібралися із «Камяницею» - 2:6 (Блага, Сегедій – Кардашинець, Турега, Джуджук, Рапа-2, Ткаченко).

На цих вихідних повністю тур у Вищій лізі не закрито. Гру «Трактор» - «Коритняни», як ми вже повідомляли, перенесли на інший день. 


У Першій лізі було не менш цікаво. Порадувала своїх прихильників «Зіна». Вона забила аж 8 голів у ворота «Октави». Рахунок матчу 8:2 на користь перших (Купар, Данкулинець, Бедьо, Чегіль-2, Зінчук, Полянський, Штулер - Пасека, Орос). Це друга поспіль перемога «Зіни».

Поки їх наздогнати у таблиці не може ніхто. «Будівельник» розписав мирову із «Сторожницею» 1:1 (Місяйло - Лазар). Інші команди теж втратили очки. «Ужнет+» так і не зумів здобути свою першу перемогу і поступився 5:7 «Лугошу» (Балуєв, Марковський, Носа, Скрипніков-2 - Грицкевич-3, Яхімець-2, Септа, Замятін) 

Цікаво було і у іншому протистоянні. «Зінедін» після нищівної поразки у І турі, зумів зібратися і перемогти «Шипіт» 7:4 (Ковач-4, Терпак, Марфинець, автогол – Биба-2, Ю. Мушка, І. Мушка).

До речі, про поразку «Зінедіна» у І турі. У пропущеній грі, яка відбулася у п’ятницю, «Сторожниця» розтрощила свого опонента з рахунком 9:1 (Маряш-3, Костик-2, Лазар, Совко, Курія, Соніля – Терпак). 


У Другій лізі теж забивали багато, але у цьому дивізіоні вийшло більше рівних ігор. «КС Ужгород» здобув свою другу поспіль перемогу. Цього разу над «Турбогазом» 4:7 (Шатан-3, Дербаль – Іонов-3, Станкович, Каганець, автогол, автогол). Драматичним вийшов матч між «Імперією» та «Баранинцями». Рахунок 5:5 (Антал-2, Курта, Климпуш, Легерда - Басараб-3, Шалаха, Бабич). Втративши очки, вони відпустили «КС Ужгород» у лідери. 

Здобув свою першу перемогу і «Гермес». Вони переграли ОК ДЮСШ ФСТ Україна 6:2 (Повхан, Гресько, Щобак, Сокол, Чабан, Равлинець – Кірик, Пауш). Останні, між іншим, програють вже свою другу гру. Набрали свої перші очки «Вовкове» та «Брама». Матч вийшов захоплюючим. Вже на 6-ій хвилині «Брама» вела 3:0, але «Вовкове» створили камбек і у підсумку нічия 3:3 (Лютнянський-2, Повхан – Пальок, Белінський, Король).
Пресслужба УФЛ

 
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 734 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: