Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 3-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
09:07
Огляд 3-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
Ігри третього туру чемпіонату берегівського району, виявилися над результативними.

Огляд 3-го туру чемпіонату Берегівського району (ФОТО)
Якщо, два попередні тури, були цікавими і непередбачуваними, то цього разу шальки терезів схилялися на користь господарів, які не залишили шансів гостям. Правда, за виключенням гри в Гаті. В чотирьох іграх туру було забито 34 голи, а це 8,5 голів в одній грі. Таких результативних турів не було давно.
 
Найрезультативнішою грою була гра в Запсоні, де місцевий футбольний клуб, лідер чемпіонату після двох турів, проекзаменував новачка чемпіонату ФК «Батьово» 13:1. Результат хокейний, але цьому є пояснення. ФК «Запсонь» стабільно виступає не тільки в чемпіонаті району, але і у всіх турнірах, які проводить районна федерація. Президенту клубу Ференцу Буді, вдалося повернути до колектива вихованців місцевого футболу, які протягом кількох років радували вболівальників Гаті , Дийдо та інших. До того ж, колектив пройшов хорошу підготовку в зимовому кубку. А ФК «Батьово», останній клуб, який вступив в чемпіонат району, зіграв одну гру і знаходиться в процесі формування команди.
 
Нарешті, після двох нічиїх, прорвало на голи і ФК «Яноші», які на очах власних вболівальників, провівши 6 сухих голів в ворота «Юніора», отримали першу перемогу. ФК «Юніор» створений напередодні Зимового кубку, показував результативну і швидкісну гру. Сьогодні у них на полі не виходило нічого. Чи суперник не дозволив, чи просто тимчасовий спад у грі викликаний втомою?
 
Здивувала гра фіналістів Зимового кубку ФК «Зірка» Берегово – ФК «Талісман» Великі Береги. В тому пам’ятному фіналі футболісти Зірки, отримали мінімальну перемогу 1:0. Очікувалося дербі. Але його не сталося. В результаті 7:3 на користь Зірки. Три голи на рахунку всюдисущого Романа Огаря, та по одному разу в воротах Бейли Боднара розписалися Золтан Купаш, Роланд Боднар, Віктор Ряшко та Норберт Гіді. В «Талісмана» відзначилися Володимир Бабич, Саболч Ач та Андрій Сироватко.
 
А найцікавішим, виявилося протистояння на стадіоні в Гаті, де місцевий «Артос» приймав футболістів з Великої Бийгані. Як і очікувалося, гра виправдала всі сподівання вболівальників. Матч туру виявився цікавим , безкомпромісним і напруженим. В другому турі «Артос» відпочивав. До того ж проігнорувавши Суперкубок району повинен був виглядати свіжішим. А ФК «В. Бийгань» напередодні в четвер, зіграла надважкий перенесений матч 2 – го туру проти «Зірки» 2:2.
 
З перших хвилин гри на полі точилася рівна боротьба. Команди тримали м’яча в середині поля. хоча атаки великобийганців були гострішими, але сказати про перевагу однієї з команд було важко. Особливо близьким відкрити рахунок був удар Пейтера Буди метрів з 20. М’яч пролетів над хрестовиною. Поступово, швидкі атаки нападників з Великої Бийгані, змусили вдаватися до дрібного фолу захист «Артоса». Досвідчені Бейреш, Калі, Сливка, Качов не встигали за нападниками суперника, що і привело до призначення арбітром одинадцятиметрового удару. Після передачі Андрія Луціва вздовж лінії воріт, першим на добиванні був Ласло Селеш. Захисник просто обхватив його руками і повалив. Пенальті реалізував Андрій Луців і ФК «В. Бийгань» повела в рахунку. На цьому гості не зупинилися і продовжили швидкі атаки. На 42 хвилині в одній із атак багатоходову комбінацію ударом по воротам завершив новобранець ФК «В. Бийгань» і на табло засвітилося 0:2. На початку другого тайму, великобийганці втратили чудову нагоду забити третій гол в ворота господарів. Після багатоходової комбінації Луців, Буда, Загієв в центрі поля, вивели один в один Крістіана Гойдоша, який з п’яти метрів не поцілив ворота.
 
Поступово футболісти «Артоса» перехопили ініціативу. Що і дало свій результат. На 55 хвилині, після тривалої атаки «Артоса» Флоріан Орос отримав круглого перед воротами і в один дотик відправив його повз воротаря 1:2. Вже через три хвилини, досвідчений Андрій Луців зіграв на випередження в центрі поля, забрав м’яча і вже за мить опинився один в один з голкіпером. Але віддав пас на вільного партнера , який пробив повз воріт. Напруга зростала. В гравців здавали нерви. Що приводило до непотрібних фолів. Розвязка сталася на 68 хвилині, коли на передачу з лівого флангу відреагував Віталій Загієв і в один дотик пробив повз Гейзи Вейга 1:3.
 
В подальшому тривала напружена боротьба в центрі поля з багатьма фолами і зупинками. А на 86 хвилині за другу жовту з поля був вилучений захисник «Артоса», що ослабило потуги команди вирівняти рахунок, який завершився виїзною перемогою великобийганців 3:1.
 
Після трьох турів. Як дорослі так і юнаки мають команди, які ідуть без втрат. Серед дорослих це ФК «Запсонь, серед юнаків ФК «Яноші».
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на сторінці Берегівської ФФ Фейсбук
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1074 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: