Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Огляд 3-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
15:51
Огляд 3-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
Відбулись поєдинки третього туру групи А Другої ліги.

Огляд 3-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України
17:00. м Новоград-Волинський. Стадіон «Авангард». Оцінка поля - 3.
 
Арбітр: Вадим Подригуля (Луцьк)

Полісся (Житомир) - Поділля (Хмельницький) - 0:0
 
Полісся: Мозіль, Баранов, Чередниченко, ходулі, Іванов, Недоля, Сокуренко (Молочко, 80), Суханов (Демчик, 74), Немтінов (Шишигин, 58), Богач (Меркушов, 46), Шаврін. Запасні: Литвиненко, Ільницький, Кузнецов.
Головний тренер: Олександр Призетка.
 
Поділля: Дворник, Гресь, Воловик, Швець, Романюк, Ліповуз, Джурко, Шевченко (Худик, 84), Музичук (Муляр, 84), Морговскій, Якубов (Гайдаш, 65). Запасні: Нестеренко, Бабак, Панасенко, Тупик.
Головний тренер: Віталій Костишин.
 
Попередження: Іванов, 90 + 3 - Гресь, 24, Воловик, 35; Шевченко, 73
 
Вилучення: Гресь, 80 (Поділля, повторне попередження)
 
Цей поєдинок забитих голів не приніс, хоча видовищних моментів і напруженої боротьби в ньому вистачало. Відзначаємо, що гості завершували матч в меншості - за підніжку Демчику, який вийшов на заміну, другу жовту картку отримав Владислав Гресь.


























 
17:00. с. Минай. Стадіон «Минай-Арена». 1020 глядачів.
Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів)
 
ФК Минай - Чайка (Петропавлівська Борщагівка) - 2:1
 
Голи: Нурієв, 80, Гегедош, 90 + 3 - Тименко, 25
 
На 90 хвилині Гегедош (ФК Минай) не реалізував пенальті (воротар)
 
ФК Минай: Бабенко, Стасюк (Смокоровскій), Беца, Минайленко (Ощипко), Допілка, Микуляк (Шпак), Гавриленко, Піняшко (Федак), Кополовець (Бабій), Нурієв, Гегедош.
Головний тренер: Ігор Харьковщенко.
 
Чайка: Савчук, Мохначук, Доу, Пономаренко, Грабчак, Мірошников (Яцюченко), Сухецький, Цурупін, Насими, Тименко (Гришин), Баранович.
Головний тренер: Олексій Поздняков.
 
Попередження: Нурієв, Гавриленко, Минайленко, Бабенко (всі - ФК Минай)
 
Вилучення: Грабчак, 32 (Чайка)
 
Минай на аматорському рівні в минулому сезоні був набагато більш вдалим від Чайки, однак команда з Київської області в гостях у закарпатців сенсаційно змогла дати їм бій. Навіть більше: поки господарі намагалися забити, гості з Петропавлівської Борщагівки вичавили максимум з рядового епізоду і повели в рахунку. Дмитро Мохначук зарядив довгу передачу вздовж правого краю. Здавалося, перший на м'ячі захисник Максим Минайленко, однак Володимир Тименко відмінно зіграв корпусом, на розвороті позбувся суперника і ударом в ближній кут змусив капітулювати голкіпера - 0:1.
 
Однак через сім хвилин сталося видалення. Святослав Грабчак на своєму лівому краю пішов у підкат в суперника, але рефері порахував, що з порушенням правил. Деф зі зла штовхнув м'ячем в сторону судді. Підсумок - Чайка залишилася в меншості. Довго навіть в урізаному складі гості трималися, але в другому таймі розгубили перевагу. Досвідчений захисник борщагівців Сергій Пономаренко збив Анатолія Нурієва, і сам потерпілий після невеликого «консиліуму» запустив м'яч відмінним ударом в обхід стінки - 1:1.
 
Дальше більше. Після флангового прострілу Бабія м'яч потрапив в Помазана, який стелився у власному штрафному майданчику. Рефері сигналізував - потрапив в руку. До точки підійшов досвідчений бомбардир Роберт Гегедош. Пробив сильно, але майже по центру, так що воротар гостей Богдан Савчук накрив м'яч намертво. І все ж кращий снайпер минайців виправився. Смокоровський завантажив м'яч з лівого флангу на дальню штангу, Беца акуратно скинув в центр, і Роберт Гегедош - далеко не найвищий на полі - виявився спритнішим за всіх суперників і головою відправив м'яч у ворота - 2:1.
 
Це друга поспіль перемога ФК Минай - потенційного фаворита сезону, втім, добута з великими труднощами при великих проблемах в грі. А ось Чайка зазнала першої поразки в сезоні, завершивши безпрограшну серію на старті, який все одно слід визнавати дуже гідним.
 
Man of the Match: Анатолій Нурієв (Минай)
 
Відмінне посилення закарпатців - вихованець місцевого футболу, який подавав великі надії в кам'янській Сталі і вже відчув на смак Прем'єр-лігу. Молодий атакуючий хав грав широко, постійно брав на себе ініціативу і цілком міг забивати і з гри. У підсумку заробив і реалізував штрафний, з якого господарі зрівняли рахунок і дійшли до своєї вольової перемоги.

 
 
17:00. м Вінниця. Центральний міський стадіон. 2500 глядачів. Оцінка поля - 3.
Арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг)

Нива (Вінниця) - Верес (Рівне) - 0:0
 
Нива: Кулинич, Гарванко, Найко (Шаповаленко, 50), Музиченко, Дударенко, Долинський (Маляренко А., 78), Хохлов, Шестаков, Савошко, Маляренко І., Федосов. Запасні: Гуридов, Яськов, Андрєєв, Палій, Менжега.
Головний тренер: Денис Колчин.
 
Верес: Фіяло, Саламаха, Дубина, Фляк, Гапончук (Боровець, 56), Орловський, Бондаренко (Сад, 72), Котляр (Барабаш, 46), Гребенюк, Яременко (Скотаренко, 55), Маїк (Заїкін, 70). Запасні: Бабійчук, Семенчук.
Головний тренер: Володимир Гоменюк.
 
Попередження: Маляренко І., 37, Шаповаленко, 75 - Боровець, 68
 
Вилучення: Дубина, 52 (Верес)


 
17:00. м.Чернівці. Стадіон «Буковина». 800 глядачів. Оцінка поля - 4.
Арбітр: Сергій Задіран (Київ)
 
Буковина (Чернівці) - Черкащина-Академія (Черкаси) - 0:1
 
Гол: Локтіонов, 13
 
Буковина: Степаненко, Кузів, Понеділок, Пілішатий (Раулюк, 46), Рудич, Ткаченко, Мелконян, Луцик (Заїченко, 59), Кузів (Жумига, 74), Батрак, Масикевич (Мунтян, 46). Запасні: Гуцул, Никифоряк.
Головний тренер: Віктор Мглинець.
 
Черкащина-Академія: Панченко, Кошелюк, Тарасенко, Бурлин, Чорний, Євдокимов, Сафонов, Тимофієнко (Тищенко, 58), Сторчоус (Бойко, 70), Зеленевіч (Шурубура, 88), Локтіонов. Запасні: Марченко, Передерій, Тенжіцкій, Орел.
В. о. головного тренера: Олександр Кирилюк.
 
Попередження: Мелконян, 32, Батрак, 32, Ткаченко, 49, Понеділок, 65 - Сафонов, 10, Сторчоус, 60, Локтіонов, 74, Кошелюк, 90.
 
Вилучення: Ткаченко, 84 - Локтіонов, 85 (обидва - повторні попередження)
 
Буковина після перемоги в Тернополі перебувала в чудовому настрої. І було чого: в гостях у серйозного суперника чернівчани зіграли дуже злагоджено і дисципліновано, але саме цього не вистачило трохи в матчі проти Черкащини. «Академіки» з Білозір'я зберегли, в загальних рисах, свій першоліговий склад і на більш низькому рівні його цілком вистачає. Ось і в Чернівцях гості завоювали повновагих три очки.
 
Переможний, як виявилося гол трапився ще в розпал першого тайму. Кошелюк просувався з м'ячем через свій правий фланг і, не помітивши протидії, м'яко навісив в штрафну - на дальню штангу. Там вже чергував Роман Локтіонов, який в дотик пробив низом повз воротаря - 0:1. Чому господарі не розібрали гравців, чому не встигли повернутися назад в ході цієї атаки - питання. Бути може, не вистачило дискваліфікованого захисника Віксіча, але тим не менше ...
 
По ходу матчу господарі могли відіграватися, але з кожною хвилиною все більше брали верх нерви. У кінцівці обидві команди «урізали» свої склади. Спочатку жовту, яка опинилася другою, отримав чернівчанин Денис Ткаченко. Він біг паралельним курсом з захисником гостей Тарасенко і впав - рефері трактував це як симуляцію. А буквально через дві хвилини «пішов» і форвард білозірців Локтіонов. Автора переможного гола пресингував капітан господарів Батрак, і він, упавши, ціпанув в помсту суперника, що не залишилося поза увагою арбітра.
 
Проте, відігратися Буковині не вдалося. У неї залишається 3 очки, Черкащина-Академія разом з конкурентами лідирує з 7 очками.
 
Man of the Match: Олег Тарасенко (Черкащина-Академія)
 
Непросто було в гостях утримати мінімальну перевагу, особливо в кінцівці, коли буковинці накрутили темп, а потім після вилучень обидві команди догравали в урізаних складах (зазвичай формат 10х10 сприяє атакуючій грі). Але оборона «академіків» на чолі з досвідченим Тарасенко не здригнулася, так що Черкащина здобула черговий позитивний результат.
 

 


17:00. м Калуш. Стадіон «Хімік». 1500 глядачів. Оцінка поля - 4.
Арбітр: Артем Михайлюк (Київ)
 
ФК Калуш - Нива (Тернопіль) - 1:0
 
Гол: Скакун, 20, з пенальті
 
ФК Калуш: Герич, Мись, Матушевський, Олевич, Ульянов, Ілюк (Драган, 90 + 4), Кучеров, Кохман А. (Денега, 29, Матвіїв, 74), Іванченко (Танчин, 56), Скакун (Дєдух, 68) , Книш. Запасні: Кузів, Заваляк.
Головний тренер: Василь Малик.
 
Нива: Жмурко, Чорномаз, Мороз, Макогон, Герт, Кохман І., Слоневський, Гатала (волохатий, 54), Волошин, відчинивши (Залізняк, 77), Литовченко. Запасні: механу, Хруставка, Бідний.
Головний тренер: Віталій Шумський.
 
Попередження: Кохман А., 27, Заваляк, 54 - Кохман І., 27, Литовченко, 79, волохатий, 90 + 4
 
ФК Калуш в дебютних зустрічах на професійному рівні найсприятливіше вразив всіх, пройшовши далі в кубку і опинившись в числі лідерів Групи А за підсумками двох стартових турів. Чого не скажеш про Ниву - тернопільська команда справедливо вважалася одним з фаворитів чемпіонату, однак вилетіла з кубку (від нехай і досвідченого, але аматорського суперника) і у Другій лізі набрала всього одне очко.
 
Проте, після прикрої домашньої поразки Нива зробила серйозні висновки. Настільки серйозні, що звільнила двох провідних гравців - капітана команди, захисника і головного пенальтіста Пікуля, а також форварда Апанчука. Так що в ослабленому складі, але з найсерйознішими намірами, гості прибули до Івано-Франківської області. Господарі проти них виставили чергового новачка з кам'янської Сталі - форварда Книша.
 
Долю зустрічі вирішив досить ранній гол господарів. Їх швидкісний вінгер Скакун увірвався в штрафний майданчик, зробив «поліцейський розворот» прямо перед воротарем, але в нього врізався захисник гостей Макогон. Сам потерпілий і реалізував вирок арбітра - бив у правий від Жмурко кут, кіпер гадав, але дістав м'яч вже з сітки. 1:0 - для Дмитра це дебютний гол за нову команду. Незважаючи на всі спроби гостей відігратися, цей гол залишився єдиним, а значить - і переможним. ФК Калуш набрав 7 очок і продовжує йти в числі лідерів.
 
Man of the Match: Дмитро Скакун (ФК Калуш)
Заробив і реалізував пенальті - це переможний гол. Добре комбінував, перегравав суперників один в один. Віддав всі сили боротьбі.

 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 788 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: