Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 3 туру Зимової першості Ужгородського району (ФОТО)
18:10
Огляд 3 туру Зимової першості Ужгородського району (ФОТО)
В останньому турі групового етапу у всіх матчах були зафіксовані розгромні рахунки.

Огляд 3 туру Зимової першості Ужгородського району (ФОТО) Повторили результат першого матчу Лінці, які знову забили у ворота суперника шість голів. Великі Лази не змогли нічого протиставити фавориту цієї Зимової першості. У першому таймі спочатку капітан зіркових Юрій Федьо забив з пенальті. Другий гол на рахунку форварда Олександра Назаренка. Третій гол провів Федьо, після асисту від Гапака.

На 40-ій хвилині знову влучно пробиває з 16 метрів Федьо - 3:0. Через п'ять хвилин після декілька невдалих спроб зумів відзначитись Віталій Ходаковський - 4:0. Довершив розгром на 52-ій хвилині Федьо, який оформив покер у цій грі - 6:0

"Зірка" Лінці - "Великі Лази" - 6:0

Зірка: Сергій Цубина - Юрій Коштура, Віталій Фенцик, Ярослав Рущак, Тарас Плиска - Микола Муранський (Андрій Бокотей, 44), Сергій Назаренко - Юрій Федьо, Олександр Гапак , Віталій Ходаковський - Олександр Назаренко.


У наступній грі Кам'яниця, яка до цього туру була першою у групі А, намагалась здобути позитивний результат для виходу з групи. Та Велика Добронь, яка вже не претендувала на прохідне місце, значно краще налаштувалась на звітну гру і переграла господарів поля. У першому таймі за червоних забили Боро та Штець. На початку другого тайму команда Валерія Угрина отримала право пробити пенальті і скоротити розрив у рахунку та Юрій Василиженко не зміг переграти воротаря. На 46-ій хвилині Нандор Дьерке завдає потужного пострілу з 17 метрів і встановлює кінцевий рахунок - 3:0. Та попри поразку Карпати йдуть далі.

"Карпати" Кам'яниця - "Велика Добронь" - 0:3

Група А

"Зірка" Лінці - 6 очків
"Карпати" Кам'яниця - 4 (2:3)
"Великі Лази" - 4 (2:7)
"Велика Добронь" - 3


У групі В Тиса та Олімпік вирішували між собою хто з якого місця вийде до півфіналу. 

Підопічні Калабіги практично весь матч володіли тотальною перевагою - гравці атаки наносили велику кількість ударів, які не завжди досягали цілі. На 16-ій хвилині воротар Есені налетів на Ковтана і збив його, тож арбітр призначає пенальті, який реалізував Ярослав Фаринич - 1:0. На 32-ій хвилині капітан коритнянців Ковтан забиває після виходу сам на сам - 2:0.

Другий тайм розпочався одразу ж із голу Ярослава Феньа, який замкнув головою подачу зліва - 3:0. Через дві хвилини Феньо вже асистує Ковтану - 4:0.

На 48-ій хвилині Ковтан ще раз розрядив свою гармату з дальньої відстані - 5:0. На 53-ій хвилині есенці зуміли результативно відповісти - Жолт Батка прострілив справа, а Олег Квич випередив захисників - 5:1. Квич забивав і в попередній грі і є рушійною силою Тиси, адже має досвід гри за Скалу Стрий у Другій та Першій лізі України та зіграв не один десяток ігор за юніорські збірні України.

Останні сім хвилин Коритняни грали у меншості, так як Феньо отримав травму, а запасних уже не було. Цим скористалися есенці, які забили ще один гол за дві хвилини до фінального свистка - 5:2. 

"Тиса" Есень - "Олімпік" Коритняни - 2:5

Група В

"Олімпік" Коритняни - 6 
"Тиса" Есень - 3 
"Лідер" Сторожниця - 0 


Тож за підсумками групового етапу у півфіналі зустрінуться:

"Карпати" Кам'яниця - "Олімпік" Коритняни

"Зірка" Лінці - "Тиса" Есень
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 660 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: