Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 4-го туру чемпіонату Берегівського району
23:09
Огляд 4-го туру чемпіонату Берегівського району
На Берегівщині відбулись матчі четвертого туру, які принесли не зовсім передбачувані результати.

Огляд 4-го туру чемпіонату Берегівського району
Пройшли ігри четвертого туру чемпіонату Берегівського району з футболу, які підтвердили, що чемпіонат сезону 2017 року є непередбачуваним і обіцяє ще багато несподіванок. В порівнянні з попередніми чемпіонатами, фаворитів назвати важко.
 
Мабуть найбільшою несподіванкою туру, є програш ФК «Яноші» у виїзній грі в Батьові. Яноші, багато фахівців відносить до одного з фаворитів. То і не дивно. Ця команда, завжди ставить максимальні завдання перед собою, боротьбу за найвищі місця в чемпіонаті. Тим паче, минулого туру ФК «Батьово» отримало нищівної поразки в Запсоні 13:1. Але, як виявляється вдома, перед власним вболівальником, футболісти Батьова готові продемонструвати все на що здатні. І нинішня перемога над ФК «Яноші» 2:0, свідчить про це.
 
ФК «Запсонь», єдина команда, яка ще не втрачала очки. В звітному турі футболісти «Запсоня», доволі легко переграли на виїзді півфіналіста зимової першості ФК «Кідьош» 4:1.
 
В берегівському дербі, минулорічний чемпіон ФК «Зірка» Берегово, з легкістю здолала опір молодих футболістів «Юніора» 6:0. Як не дивно, сенсаційний «Юніор», який в зимовій першості став несподіванкою, ніяк не може продемонструвати і проявити характер перед більш досвідченими суперниками.
 
Матч туру проходив на стадіоні села Великі Береги, де місцевий «Талісман» приймав одного з лідерів попередніх чемпіонатів ФК «Артос» з Гаті. Для кожної з команд, результат цього матчу мав велике значення. Обидва колективи, мають у своєму складі досвідчених футболістів. У всіх лініях добре укомплектовані. Але напередодні гри , в активі «Талісман» 1 очко, а в «Артоса» нуль. Треба відмітити, що гра була цікавою і непередбачуваною.

Фінальний свисток арбітра, зафіксував перемогу «Талісмана» 2:1, що покращило їх турнірне становище. ФК «Артос», без жодного очка знаходиться на дні турнірної таблиці. Як не дивно, в колективі грають хороші футболісти, які звикли до лідерства. Але в «Артоса», в цьому сезоні щось пішло не так. Команда не з'явилася на гру Суперкубка району. В зимовій першості вибула з боротьби на стадії ¼ фіналу, і нуль очок після четвертого туру. Будемо сподіватися, що цей славетний на Берегівщині клуб, зможе вирішити свої проблеми і повернути колишній результат та втрутитися в боротьбу за найвищі місця в чемпіонаті.
 
ІV – ий тур
 
ФК «Батьово» - ФК «Яноші» дорослі 2:0 (юнаки 0:4) 
ФК «Кідьош» - ФК «Запсонь» 1:4 (3:2) 
ФК «Юніор» Берегово - ФК «Зірка» Берегово 0:6 (3:0)
ФК «Талісман» В. Береги - ФК «Артос» Гать 2:1 (4:0)
Берегівська ФФ

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1017 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: