Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 4-го туру чемпіонату Берегівського району
16:02
Огляд 4-го туру чемпіонату Берегівського району
Ігри 4 туру Чемпіонату Берегівського району з футболу, як і передбачалося, пройшли цікаво, в гострій боротьбі за отримання позитивного результату.

Огляд 4-го туру чемпіонату Берегівського району
Ігри 4 туру Чемпіонату Берегівського району з футболу, як і передбачалося, пройшли цікаво, в гострій боротьбі за отримання позитивного результату.
 
ФК «Перехрестя» – ФК «Берегуйфолу» – 4:1
 
Гра аутсайдерів чемпіонату вийшла видовищною й цікавою. До звітного туру ці команди не мали жодного очка. Якщо відверто, попередні ігри демонстрували, що «Берегуйфолу» є фаворитом. Команда забивала в середньому по три голи, та багато пропускала. Цей показний був значно кращий, ніж у «Перехрестя». Але гра пройшла за переваги домашньої команди. «Перехрестя» вже в першій половині гри відзначилося двічі: на 13 хвилині Іван Чізмар відкрив рахунок, на 30 – Норберт Філеп його подвоїв. По перерві на 63 хвилині той же Чізмар забив третій гол, а на 68 Карло Розман провів четвертий гол у ворота гостей. Бейло Пушкаш із «Берегуйфолу» на 75 хвилині зумів скоротити рахунок. У результаті впевнена перемога Перхрестя 4:1.
 
ФК «Вилок» – ФК «Батьово» – 0:0 (2:3)
 
Гра виправдала всі сподівання вболівальників, яких на стадіоні було кілька сотень. Як одні, так і інші ставлять у чемпіонаті максимальні завдання. Як і передбачалося, «Вилок» намагався використати індивідуальну майстерність швидкісних футболістів, а «Батьово» продовжує демонструвати командну гру в короткий пас. Першу половину гри «Батьово» мало перевагу, а в другій краще виглядали футболісти «Вилока». Нагоди відзначитися в воротах суперника мали і господарі, і гості, але гра завершилася бойовою закономірною нічиєю.
 
У грі юнацьких команд перемогли гості, футболісти «Батьова», які по ходу гри вигравали 3:0, але господарі зуміли скоротити рахунок до мінімуму.
 
ФК «Кідьош» – ФК «Запсонь» – 2:2 (6:0)
 
У Кідьоші недільній день був присвячений футболу, адже напередодні календарної гри чемпіонату району пройшла міжнародна товариська зустріч між ветеранами Кідьоша і гостями з Бразилії. Багаточисельна кількість вболівальників після гри ветеранів не залишила стадіон і не прогадала, адже протистояння «Кідьош» – «Запсонь» вийшло запеклим і напруженим. Поступатись ніхто не хотів, і боротьба на полі тривала до фінального свистка. Запсонець Іван Веждел на 14 хвилині відкрив рахунок. Гості раділи недовго: вже за три хвилини Бейло Дерцені зрівняв. По перерві гості знову були попереду. На 58 хвилині відзначився Роберт Давід. Такий рахунок господарів не влаштовував, і вони пішли великими силами вперед, що і принесло успіх на 71 хвилині. Відзначився Ріхард Могачек. Останні хвилини «Кідьош» провів у атаках. Гості контратакували, але гра завершилася закономірною нічиєю.
 
У грі юнацьких команд «Кідьош» із розгромним рахунком переміг гостей 6:0.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 557 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: