Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 4-го туру чемпіонату Ужгородського району (ФОТО)
07:49
Огляд 4-го туру чемпіонату Ужгородського району (ФОТО)
У неділю, 20 травня, пройшли ігри чемпіонату та першості Ужгородського району з футболу.

Огляд 4-го туру чемпіонату Ужгородського району (ФОТО)
Вища ліга
 
"Зірка" Лінці - "Світанок" Р. Комарівці - Світанок після серії невдач зумів на виїзді обіграти срібного призера минулорічного чемпіонату з рахунком 2:1,юнаки 13:0 на користь Зірки.
 
"Лідер" Сторожниця - "В. Лази" - Великі Лази на виїзді поступилися господарям з рахунком 1:2, юнаки розійшлися миром 2:2.
 
"Латекс" Баранинці - "Конвектор" Коритняни - Коритняни на виїзді не зуміли обіграти амбітну команду Латекс, яка потихеньку набирає обертів у чемпіонаті - 2:0, юнаки 1:5.
 
"Тиса" Есень - "Ярок" - одноосібний лідер чемпіонату не залишив ніяких шансів добре підготовленій команді гостей - 6:0 на користь Тиси, юнаки 4:1.
 
Перша ліга
 
"Деренівка" Н. Солотвино - "М. Добронь" - гості після виїзної нічиї у Оріховиці святкували перемогу над Деренівкою 2:3, а юнаки 2:6 теж на користь Малої Доброні.
 
"Верховина" Оноковці - "Медея" Оріховиця - Медея не залишила ніяких шансів команді-господарів перемігши обома складами - дорослі 6:1, юнаки 3:1.
 
Наступний тур відбудеться 27 травня.

 
Центральний поєдинок 4-го туру пройшов у Середньому на резервному полі, де зараз приймає своїх гостей лінцівська команда. На старті чемпіонату Зірка перемогла у всіх трьох матчах, натомість Світанок навпаки, ще не знав смаку перемог.
 
Підопічні Олександра Пеци зі старту заволоділи територіальною перевагою і проводили свої затяжні атаки. Синьо-білі ставили ставку на швидкі контратаки, які попереду розганяли реактивні Олег Мартинич та Валерій Шалаха.
 
В середині першого тайму гості зуміли повести в рахунку скориставшись стандартом. Мартинич подав справа у штрафну, воротар Зірки Лагоцький граючи на виході зіткнувся із своїм захисником, півзахисник гостей скористався цим і ударом через себе з гострого кута відправив м’яч до воріт, де Сов’як з метру заштовхав у ворота – 0:1.
 
Такий хід подій змусив господарів збільшити тиска на ворота Гвазави. В одній з атак Олашинець пробивав з 8 метрів та захисник Михайло Лукач виніс мяч з лінії воріт. Далі форвард Зірки двічі гостро пробивав головою після виконання кутових, але все йшло повз рамку. Юрій Кошутра потужно бив з 14 метрів справа, воротар парирує. Пребуш з 12 метрів по центру бив на точність в кут, але не точно. Ближче до завершення тайму Лінці все ж зрівняли рахунок: Кошутра подав справа, а Чульба другим дотиком з розвороту, метрів з 10, розстріляв ворота – 1:1.
 
На початку другого тайму подачу з кута поля Пребуш на ближній стійці підправляє у ворота п’яткою, але за гостей зіграла поперечка. Надалі оборонці Світанка Лоскій, Кашула та Лукач діяли надзвичайно надійно, перекриваючи всі підходи до воріт і виграючи всі єдиноборства.
 
Атаки у відповідь від Руських Комарівців зазвичай будувались за рахунок довгих передач на Мартинича, який вигравав у швидкості у своїх опонентів. Після одного з таких проходів відбувся простріл справа, Лагоцький перехопив передачу, але випустив шкіряного з рук та Сов’як з 6 метрів якимось дивом пробив вище воріт.
 
На 62-ій хвилині підопічні Молнара та Андрійканича провели стрімкий контр випад: Віктор Сов’як віддав направо на Мартинича, який здійснив прорив ы прострілив у штрафну, де Шалаха у боротьбі із захисником у падінні проштовхнув м’яч у ворота – 1:2.
 
За півгодини, що залишались до завершення поєдинку, жовто-червоні так і не змогли взламати ворота Гвазави, який у цьому матчі ловив все, що летіло в бік воріт. Тож у підсумку, доволі сенсаційна перша перемога Руських Комарівців у чемпіонаті.
Василь Хмельницький
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 847 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: