Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Огляд 4-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)
15:05
Огляд 4-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)
Відбулись поєдинки четвертого туру групи 1 аматорського чемпіонату України серед аматорських команд.

Огляд 4-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)

17:00, 25.08.2018. Коломия. Стадіон Юність. 600 глядачів, поле 4, +29С

Суддя: Подригуля Сергій (Луцьк)

Покуття (Коломия) — Кристал (Чортків) — 3:1

Голи: Блащук, 48, Сивка, 70, Подолюк, 88 – Р.Курдас, 24

Покуття: Кисилиця, Гаврилюк, Подолюк, Лазорик, Сікач (Темерівський, 53), Топчевський (Блащук, 37), Ковальчук (Раца, 64), Сивка, Карапка (Свиридов, 81), Уграк (Хандій, 37), Москалик. 
Запасні: Мегдиник, Романчук. 
Головний тренер: Корнута Любомир.

Кристал: Кравчук, Зозуля (Клим, 60), Сотников, Патрик, Сухецький, Шпікула, Сокіл, Штанкевич, Сурженко (Д.Курдас, 74), Р.Курдас, Дзядикевич (Фальковський, 86). 
Запасні: 
Ольховий, Скалій, Іванов, Сидоренко. 
Головний тренер: Хавров Едуард.

Попередження: Сікач, 32, Хандій, 40, Блащук, 68, Темерівський, 82, Штанкевич, 85, Клим, 90, Сотников, 90+1


Коломийська команда стартувала досить потужно й увійшла в групу лідерів. Однак пропустила в матчі з Кристалом першою. Здорово спрацював лівий фланг чортківців: Зозуля підключив до атаки Штанкевича, той м’яко навісив, а забутий захисниками  Руслан Курдас вчасно замкнув головою – 0:1.

Після серйозної розмови з тренерським штабом Покуття відразу ж після початку другого тайму захопило ініціативу й швидко відігралося. Якщо перспективний штрафний не приніс успіху, то вже наступна атака стала результативною. Сивка розметав суперників на фланзі й прострілив на Блащука. Перший удар Василя воротар відбив, але Блащук спритно добив випущеного м’яча в сітку – 1:1.

Після серії замін та довгоочікуваного голу в відповідь коломияни забігали ще активніше. Пішла масована атака через правий фланг, Темерівський відпасував на Сивку, тож Тарас завдав чудового обвідного удару з лівої ноги у дальню дев’ятку – 2:1. Хиткий рахунок спричинив до хиткої гри. Лише в кінцівці Покуття убезпечилося від втрати очок. Вольову перемогу підкреслив третій гол. Подачу кутового від Сивки ударом головою замкнув Ігор Подолюк. 3:1 – Покуття вдома очок не втрачає й виграє всі три матчі із загальним рахунком 9:1.

Найкращий гравець матчу – Тарас Сивка

Гол та участь у ще двох результативних атаках – вихованець буковинського футболу однозначно став MVP переможного матчу Покуття.

 

 

16:00, 26.08.2018. Соснівка. Стадіон Шкільний. 200 глядачів, поле 4, +22С

Суддя: Гарас Ігор (Тернопільська обл.)

Рочин (Соснівка) — Кобра (Острог) — 4:0

Голи: Проць (а/г), 17, Цюпка, 29, Мельник, 52, Набізада, 68

Рочин: Грицаль, Домальчук, Заліпа, Портянко, Васюта, Яструб (Мельник, 46), Найдишак (Мартиняк, 55), Болкіт (Мацюра, 76), Набізада, Самойлич (Кашуба, 46), Цюпка (Дева, 64). 
Запасний: 
Коваленко.
Головний тренер: Підкіпняк Володимир.

Кобра: Ліпич, Крайчинський, Шевцов (Киричук, 79), Єроменко (Бидисюк, 88), Сондак, Проць, Бегашов (Вакулін, 82), Парух, Левенець (Данильчук, 36), Ярмолюк, Жовклий. 
Запасні: Ляшук, Герасименко.
Головний тренер: Конько Микола.

Попередження: Левенець, 25, Шевцов, 42, Набізада, 63, Сондак, 90+1

Продовжує йти без втрати очок Рочин – третя перемога поспіль вийшла результативною й розгромною. Тренерський штаб соснівців дозволив собі ротацію, залишивши в запасі навіть найдосвідченішого гравця команди – незамінного воротаря Коваленка. Уже з перших хвилин гості змушені були відбиватися, могли (і мали) забивати Найдишак і Набізада. Натомість, після досить дальнього штрафного м’яч у власні ворота зрізав Віталій Проць — 1:0.

Атаки продовжувалися. Воротар гостей Ліпич потягнув низку ударів Набізади, Цюпки, Яструба. Аж після півгодини невпинного наступу Рочин зумів подвоїти цифри на табло. Болкіт віддав розрізну передачу на Цюпку, який вривався у карний майданчик з правого краю, і Назар влучив у дальній кут – 2:0.

Гра давалася соснівцям легко, вони створювали нагоди забити одна за другою, але й суперник кілька разів гостро огризнувся. Перевагу треба було закріплювати. Тож на початку другого тайму пройшла комбінація Болкіт-Цюпка-Мельник. Сергій набігав з лівого флангу й просто, без вигадок, пробив у ліву від воротаря «шістку» – 3:0.

Крапку в матчі поставив Омар Набізада – гравець, який мав чи не найбільше можливостей забити, але після низки змарнованих епізодів зумів-таки відзначитися голом. Після того, як воротар потягнув черговий удар Мельника, той дотепно відпасував п’яткою назад і Набізада обвідним ударом з лівої ноги влучив у дальню дев’ятку – 4:0.

 

17:00, 26.08.2018. Великі Гаї. Стадіон Центральний. 800 глядачів, поле 3, +27С

Суддя: Заліський Іван (Івано-Франківськ)

Агрон (Великогаївська ОТГ) — ФК Тернопіль-ДЮСШ — 3:0

Голи: Процик, 41, Вонс, 84 (пен.), Семенець, 85

Агрон: Мазур, Андрієшин, Лівицький, Ковалик (Гурін, 87), Коник, Кривобедрий, Гевчук (Гаврилюк, 72), Вонс, Червонецький (Семенець, 82), Ковалевський (Когут, 46), Процик. 
Запасні: Рогаль, Гринченко, Лук’янов. 
Головний тренер:
 Курдупель Роман.

Тернопіль-ДЮСШ: Чесановський, Новачинський, Чопик, Сиротюк (Оконський, 71), Фарботняк, Жига (Гром’як, 78), Довгунь (Шергей, 69), Мостовий, Проців (Німаш, 75), Кравець (Павлусь, 64), Бенжамін Брайт Узонг (Лаврик, 72). 
Запасні: 
Собчук. 
Головний тренер:
 Яблонський Андрій.

Попередження: Фарботняк, 50, Сиротюк, 52, Чопик, 82, Андрієшин, 87

Команда із обласного центру прибула в гості до одного із найпотужніших аматорських клубів Тернопільщини. Зрозуміло, перевага була на стороні Агрону. Ще в першому таймі біля воріт Чесановського виникло декілька небезпечних моментів, але Червонецький не зміг переграти його один в один, Гевчук влучив у поперечину, направляючи м’яча головою, а Ковальський не забив з гострого кута (все робив вірно, суперники підчистили).

Відкрити рахунок вдалося лише перед самою перервою. Досвідчений оборонець Лівицький дав передачу на хід Процику, Назар вийшов на воротаря й пробив у дальній кут – 1:0. Мінімальна перевага ніяк не влаштовувала Агрон – міг забивати Червонецький, посилили гру заміни. Ось і вийшло, що в кінцівці рахунок вдалося довести до крупного.

Спершу Ковалик заробив пенальті, який чітко реалізував Ігор Вонс — 2:0, у голкіпера не було шансів, класичний розвід. А буквально через хвилину ще один лонгболл Лівицького призвів до того, що Тарас Семенець прорвався з правого краю в карний майданчик і поцілив у дальній кут — 3:0.

Довгоочікувана перемога ужгородців, facebook.com/ФК-Ужгород

17:00, 26.08.2018. Ужгород. Стадіон Автомобіліст. 350 глядачів, поле 4, +18С

Суддя: Родін Іван (Львів)

ФК Ужгород — СК Хмельницький — 3:0

Голи: Селещук, 20, Грицькевич, 57, Дудаш, 75

Ужгород: Славік (Маркович, 90), Дуран (Ільчук, 88), Селещук, Пінковський, Буксар, Кемень (Ференцик, 76), Лазар, Предчук (Грицькевич, 35), Машталір, Ковач (Гальчак, 35), Дудаш. 
Запасні: Бонтей, Чепа. 
Головний тренер:
 Бабяк Мирослав.

Хмельницький: Котелба (Харчук, 88), Шморгун, Середа, Шульган (Сулима, 61), Химанич, Басістий, Осацький, Зощук (Гнатюк, 29), Мазуров (Федоров, 68), Брицький, Савера (Чекирда, 81). 
Головний тренер: 
Ібрагімов Асім.

Попередження: Шморгун, 59, Пінковський, 80

Першу перемогу в аматорському чемпіонаті України ФК Ужгород здобув у протистоянні з хмельницькими муніципалами. Відкрити рахунок господарям вдалося після хитрого розіграшу кутового. Машталір навісив, а Селещук в падінні переправив м’яча в ворота – 1:0. Вадим, який до того в одному з моментів розбив собі голову, кинувся святкувати, немов ветеран історичної битви.

У другому таймі ужгородцям вдалося не лише розвинути успіх, а й довести справу до розгрому. До речі, другу результативну атаку з глибини поля також починав Селещук. Пішла атака через правий фланг, Дуран перепасував на Дудаша, який тонким пасом вивів Олександра Грицькевича віч-на-віч з воротарем – 2:0.

Далі вже можна було грати по рахунку, що цілком вдалося господарям. Після невдалого стандарту хмельничан пішла блискавична «зворотка», Машталір тонко відпасував правіше на Дудаша, і Михайло спокійно завершив атаку виходом на Котелбу – 3:0. ФК Ужгород здобуває першу перемогу на всеукраїнському рівні, й одразу ж – розгромну.

 

Матч ОДЕК – ФК Малинськ перенесений на 11 листопада.

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 931 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: