Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 4-го туру УФЛ 2019/2020
21:24
Огляд 4-го туру УФЛ 2019/2020
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в Ужгородській футзальній лізі.

Огляд 4-го туру УФЛ 2019/2020 Всі фаворити дивізіону свої поєдинки виграли, ось тільки «Худльово» не підтримало цей переможний темп, втративши очки і відпустивши вперед трійку лідерів.

Хоч і невдалим результат «Худльова» не назвеш. Якщо враховувати як саме проходила їх гра з «Вопаком». Останні вели 2:0 вже після першої десятихвилинки і тримали цей рахунок весь матч. Але у останні 5 хвилини «Худльово» змогло відігратися – у підсумку 2:2 (Мєдвєдєв, Ковтан – Коштура, Лукачина).

А ось у інших матчах все вийшло більш-менш прогнозовано. «Беркут» здобув свою четверту поспіль перемогу – перемогли у «Патріота» 4:1 (Мкртичан, Бако-2, Богач – Бакура).

Цю ж тенденцію підтримав і минулорічний чемпіон «Ужнет», хоч і не без проблем. «Юніпов», який досі без очок, відчайдушно чіплявся за результат у грі – і за 4 хвилини до кінця рахунок був рівний 2:2. Перемогу для «Ужнета» вирвав Євген Мирончук – 3:2 (Бицюк, Чедрик, Мирончук – Шкирта, Іванов)

Не зміг заробити очки і «Уж». Віце-чемпіон «Медея» не залишила шансів володарю Кубка Ужгорода і виграла у них з розгромним рахунком 7:1 (Соскида-2, Дудаш, Роботишин, Дзьоба, Гибалюк-2- Ільков).

У підсумку лідирувати продовжує «Ужнет» та «Беркут», третя – «Медея».


4-ий тур у Вищій лізі УФЛ вийшов…нічийним. З 4-ох поєдинків у 3-ох переможця не було виявлено.

Так, «Дюшес» та «Тімвір» двічі обмінялися голами та закінчили гру 2:2 (Зуб, Роля – Бакша, Антошин). «Епіцентр» зіграв із «Коритнянами» 3:3 (Нестерак, Джунджук, Турега – автогол, Папканинець, Корпош), а більш результативну нічию продемонстрували «Кам’яниця» та «Штурм» - у них рахунок 5:5 (Опаленик, Блага-2, Ковальчук-2 – Клочанко-2, Стець, Міклош-2). 

Єдина команда, яка святкувала перемогу в цьому турі у Вищій лізі, - це «Чокі». Вони розібралися з «Трактором» з рахунком 3:1 (Пустовіт-2, Лукіяник – Чийпеш).


У Першій лізі УФЛ була зафіксована у цьому турі лише одна нічия. І вона вийшла доволі драматичною - між «Шипотом» та «Сторожницею». Гра була рівна і міжгірці могли вирвати перемогу, забивши на передостанній хвилині. Але не втримали перевагу і під самий фінальний свисток пропустили 3:3 (Мушка, Кривка, Гнепа - Куцик, Лазар, Курта).

Такою ж можна назвати і гру між «Лугошом» і «Будівельником». Особливою «гарячою» видалася остання десятихвилинка, коли команди у цей час забили 6 (!!!) голів і різні ворота. У підсумку «Лугош» виграв 4:3 (Яхімець-2, Грицькевич-2 – Самкович-2, автогол). Першу свою перемогу здобув «Ужнет+», обігравши останню команду ліги «Октаву» з рахунком 3:1 (Нодь, Молодцов, Скрипніков – Балог).

І, звісно, четверту перемогу поспіль завоювала «Зіна». Вони впевнено розібралися із «Зінедіном» 7:3 (Дебич-2, Зінчук, Штуллер, Купар, автогол-2 - Томашовські, Марфинець, Коннов).


Підключилися до тенденції 4-го туру в УФЛ і у Другій лізі. Тут у половині матчів також нічия. При чому, з однаковим рахунком 3:3. Так зіграв «Турбогаз» із «Баранинцями» (Синчук-2, Іванов – Загорчак, Савчин, автогол) та «Вовкове» з «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» (Лютнянський, Повхан, Лях – Кірик-2, Головей). При чому для останніх це перший заліковий пункт у турнірі. 

Що стосується лідера, «Імперії», то вони свою гру впевнено виграли з рахунком 8:3 над «Гермесом» (Антал-4, Легерда, Климпуш-2, Курта – Івашкович, Сокол, Щобак). 

А ось «КС Ужгород» дуже несподівано всуху поступився «Брамі» 0:3 (Белінський-3).
Пресслужба УФЛ
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 649 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: