Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 4 туру УФЛ 2021/2022
16:41
Огляд 4 туру УФЛ 2021/2022
Суперліга УФЛ на цих вихідних порадувала любителів футзалу хорошими матчами та несподіваними результатами.

Огляд 4 туру УФЛ 2021/2022 Два фаворити та лідери дивізіони свої матчі виграли. Навіть забили однакову кількість голів своїм суперникам.

Так, чемпіон «Медея» без проблем розібралася з «Вопаком». Зіграли досить впевнено – 4:1 (Ковач-2, Вагін, автогол – Ходаковський).

«Ужнету» з «Дюшесом» було складніше. Дворазові чемпіони УФЛ хоч і вели постійно в рахунку, але інтрига зберігалася до останнього. Лише гол Лучина на останній хвилині поставив крапку в матчі – 4:2 (Гречка, Лучин-2, Мицак – Семків, Цибик).

В грі «Юніпова» з «Невицьким Замком» інтрига також тривала до останнього. «Юніпов» до останньої 5-ти хвилинки вів у рахунку 2:0, проте їх суперник не здавався і за 2 хвилини зрівняв рахунок. Лише точний удар Іванова на 37-ій приніс «Юніпову» омріяну другу перемогу в чемпіонаті – 3:2 (Іванов-2, Сегедій – Бутрик, автогол).

А ось «Уж» в принциповому для себе поєдинку доволі несподівано поступився. «Худльово» зуміло забити у ворота бронзового призера УФЛ аж 7 голів (!!!). При чому 5 з них – в останні 10 хвилин. У відповідь від «Ужа» лише 2 точних удари – 7:2 (Лютнянський-2, Обдирко-2, Волошин, Медвєдєв, Турецький – Павліш, Боїшко).

Завдяки цьому не тільки «Юніпов», а й «Худльово» підтягнулося до 3 сходинки. А лідирують і далі «Ужнет» та «Медея».


У Вищій лізі теж чимало несподіваних результатів. «Трактор», який не програвав досі, та і пропустив всього 2 м’ячі за 3 тури, поступився амбітному «Вікінгу». Забивши на початку матчу, вони вели всю гру, проте за 6 хвилин до кінця пропустили один, а потім другий гол. В підсумку їх перша поразка – 1:2 (Хом’як – Ганич -2).

Що цікаво, програв у 4 турі й інший лідер дивізіону – «Лугош». При чому, поступилися «Брамі» досить з розгромним рахунком. І це при тому, що після початку другого тайму вони вели 4:2. Але далі пропустили 6 голів і програли 8:4 (Івашко-3, Чутора-2, Петречко-2, Міговк – Надь-2, Лисаченко-2)

Завдяки тому, що «Трактор» і «Лугош» програли, до когорти лідерів підтягнувся не тільки «Вікінг», а й «Шипіт». Вони впевнено переграли «Коритняни» 5:1 (Биба-2, Мушка, Бирак, Канюк – Калинич).

В ще одному матчі Вишки свої перші очки в чемпіонаті здобув «Меркатор» - вони розтрощили «Prevention» з рахунком 9:3 (Турега-4, Бабяк-2, Кардашинець-2, Рогач – Каганець, Калінець, Попович).


В матчі лідерів Першої ліги перемогу святкувало «Твоє місто», яке після 4 туру одноосібно очолило турнірну таблицю. 2 голи в першому таймі та 2 в останні 10 хвилин допомогли переграти у непростій битві мукачівський «Беркут» з рахунком 4:1 (Русин, Бертич, Костик, Мукомела – Орос). 

В турнірці до мукачівців впритул підійшли перечинці. Вони свій матч виграли і також набрали 9 очок. Хоч це в поєдинку із «Вашою Хатою» було нелегко. Після першого тайму «Перечин» поступався 0:2. Але в другому протягом 7 хвилин вони забили 4 поспіль  голи і цей гандикап опоненти відіграти не зуміли – 4:3 (Король-3, Іванчо – Цигак, Ганчак, Гопко).

Драматичним вийшов і матч «Октави» з «Будівельником». Останні до заключної 10-ти хвилинки вели 0:2, але не втримали тиск суперника і «Октава» вирвала перемогу 4:2 (Бляшин, Степанов, Р. Черевка, О. Черевка – Шоляк-2). 

В останньому матчі туру «Кам’яниця» здобула свою другу перемогу в сезоні – виграли у «Сторожниці» з рахунком 2:1 (Ковальчук, Когутка – Галуненко)


У Другій лізі після цього туру теж визначився одноосібний лідер. «Profix» переміг «Фіхтен» і відірвався від нього у турнірній таблиці. Всі голи команди забивали у другому таймі. І в цьому матчі «Profix» був кращим – рахунок матчу 5:2 на їх користь (Пиняшко, Кравчак, Сугоняк, Демян, Маєревич – Каганець, автогол).

Втратою очок «Фіхтеном» скористалися інші команди. Зокрема, УжНУ. Хоч їм в матчі з ОК ДЮСШ ФСТ Україна було не просто, адже останні чинили гідний опір. В підсумку університетська команда перемогла 6:4 (Шкірта, Селеш-2, Жентичко, Кіш, Надич – Хованець-2, Кешкентій, автогол)

Підібралося до лідерів і «Альфастрахування». Вони просто знищили «Імперію» на майданчику «Юності». Рахунок шокуючий – 15:2. При чому 9 голів команда забила в останні 10 хвилин матчу (Юдик-4, Агапітов-4, Лутак, Гайдучок, Кишкан-2, Блешинець-3 – П. Курта, автогол). 

Також виграв свій матч Наsos, хоч і набагато скромніше. Вони переграли «Гермес» 3:1 (Маркович, Колесник, Яцьків - Дзямко).  Тепер відразу в 4 колективів дивізіону по 9 очок і у 3-ох – взагалі їх немає.

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 556 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: