Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 5-го туру чемпіонату Берегівського району
10:35
Огляд 5-го туру чемпіонату Берегівського району
Ігри чергового туру чемпіонату Берегівського району з футболу, хоч і не суттєво, але внесли зміни в турнірне становище команд.

Огляд 5-го туру чемпіонату Берегівського району
Турнірну таблицю знову очолила брегівська «Зірка», яка вдома приймала ФК «Батьово». Після перемоги вдома над ФК «Яноші», багато вболівальників очікувало, що гості зможуть дати бій іменитому супернику, але футболісти Батьова, стабільно погано грають на виїзді. Тож розгромна перемога «Зірки» 8:0, яка дозволила їм очолити турнірне становище команд. Приємне враження справили юнаки з Батьова, які отримали впевнену перемогу 4:2.
 
Неочікуваним був результат в Яношах, де місцеві футболісти не змогли реалізувати власну перевагу у грі і зіграли внічию з ФК «Кідьош», який отримав перший заліковий бал в чемпіонаті. Юнаки ФК «Яноші» без проблем розібралися з суперником і перемогли 3:1, чим довели що вони головні фаворити чемпіонату юнаків.
 
Нарешті, першу перемогу і перші очки здобув минулорічний срібний призер чемпіонату ФК «Артос» Гать. У звітному турі вони отримали впевнену перемогу на берегівським «Юніором» 5:0. Але юнаки Гаті продовжують замикати турнірну таблицю в чергове поступившись 2:5.
 
Продовжує вражати своєю грою ФК «В. Бийгань», яка цього разу з рахунком 4:0 перемогла фіналіста зимового кубка великоберезький «Талісман». Юнаки цих команд, розписали нульову нічию.
 
Таким чином, після 5 – го туру очолює турнірну таблицю ФК «Зірка» Берегово з 13 очками. Другий ФК «Запсонь» 12 очок, але у них зіграно на гру менше. На третю сходинку вийшли футболісти з ФК «В. Бийгань» 8 очок і гра в запасі. Замикає турнірну таблицю ФК «Кідьош» в якого 1 очко.
 
Серед юнаків, впевнено лідирує ФК Яноші» 15 очок. Другий ФК «Талісман» Великі Береги 8 очок, третій ФК «Кідьош» 7 очок. На останньому місці ФК «Артос» Гать нуль очок.


Чемпіонат Берегівського району. 5 тур
 
ФК «Яноші» - ФК «Кідьош» дорослі 1:1 (юнаки 3:1)
ФК «Зірка» Берегово – ФК «Батьово» 8:0 (2:4)
ФК «Артос» Гать – ФК «Юніор» Берегово 5:0 (2:5)
ФК «В. Бийгань» - ФК «Талісман» В. Береги 4:0 (0:0)

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1160 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: