Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 5-го туру чемпіонату Іршавського району
16:42
Огляд 5-го туру чемпіонату Іршавського району
Пропонуємо Вашій увазі огляд п’ятого туру Чемпіонату та Юнацької першості Іршавського району.

Огляд 5-го туру чемпіонату Іршавського району
Футболісти ФК «Гребля», які після двох домашніх перемог очолили турнірну таблицю, на центральний матч п’ятого туру поїхали в Білки. Місцевий ФК у двох попередніх матчах здобув мінімальні перемоги і добряче проекзаменував лідерів чемпіонату на незвичному для них великому полі. У першому таймі на полі точилася запекла боротьба: гості відкрили рахунок зусиллями Владислава Сочки, однак господарі точним ударом Петра Ігнатка майже одразу зрівняли. Наступну гольову зв’язку довелося чекати півгодини: цього разу першими відзначились білківчани (Юрій Саварин), але буквально через хвилину Михайло Жабко встановив підсумок першого тайму — 2:2. На початку другої половини гри травма воротаря Івана Мотринця, а також гол Івана Горзова деморалізували лідерів чемпіонату так, що в підсумку вони зазнали поразки з великим рахунком — 2:5 (Ігнатко та Горзов оформили дублі). Осічкою лідера одразу скористалися переслідувачі, хоча й для приборжавського «Будівельника» і для дубрівської «Дружби» домашні перемоги видалися непростими: броньківчани мали декілька хороших нагод в першому таймі, щоб поставити команду Андрія Ісака в незручне становище, однак відкрив рахунок у матчі форвард господарів Роман Бобир, який в такий спосіб реабілітувався за відсутність в попередньому матчі проти «Греблі». «Гойдалки» другої половини гри в підсумку завершилися точними ударами В’ячеслава Крюкова та Івана Бурча на протязі останньої десятихвилинки — приборжавці все-таки в цілому по команді мають кращу за суперника фізичну готовність на даному етапі змагань.
 
Дубрівчани вперше в сезоні залишили власні ворота «сухими», але й «шахтарі» не дозволили забити у власні більше одного: навіс з лівого флангу від Йосипа Береша на початку другого тайму головою замкнув колишній форвард «Кам’янського» та «Сільця» Михайло Цільо. Ільничани, незважаючи на кращий захист чемпіонату (4 голи пропущено), мають в доробку поки лише два залікові бали. Причина в першу чергу в тому, що ККД атаки підопічних Василя Немировського наразі нижче, ніж у паровоза — не виправдовує покладених на нього надій Дані Марковцій, та й плеймейкера в команді поки не видно.
 
Оскільки іршавська «Бужора» в неділю була вихідною в рамках обласного чемпіонату, матч між «Лозою» та «Імстичовом» за попередньою домовленістю з міською владою, мав відбутися на центральному стадіоні в Іршаві. Однак, як виявилося, Іршавська міська рада погано керує підконтрольною комунальною спорудою — проведення гри на «Авангарді» було зірвано через банальний саботаж працівників стадіону, які раптово вирішили, що футбол кожного тижня — це вже недопустима розкіш для місцевих вболівальників і пекельне перевантаження для самих працівників. Маємо надію, що міська влада зробить правильні кадрові рішення з цього прикрого інциденту, і на головній арені райцентру проводитиметься більше офіційних матчів.
 
Отож довелося командам грати на полі колишньої ДЮСШ. Імстичівці вже на 8-ій хвилині відкрили рахунок (відзначився Олександр Мигович) і досить довго успішно стримували атаки лозян, однак останнім всередині другого тайму вдалося відквитати гол і другий матч поспіль звести до нічиєї. Втім одне здобуте очко поки не дозволило підопічним Миколи Боршоша піднятися із дна «турнірки», яку вони замикають на пару з Ільницею.
 
Наступний тур може явити нового лідера, оскільки приборжавський «Будівельник» прийматиме непрості «Білки», а дубрівчани їдуть на виїзд до Імстичова, де команда потроху набирає обертів. Ажіотажним очікується дербі на Греблі між місцевим ФК та «Лозою».
 
В юнацькій першості дуумвірат лідерів у складі ільницького «Шахтаря» та «Броньки» продовжив очолювати таблицю, завдяки перемогам відповідно в Дубрівці — 0:6 та в Приборжавському — 0:1. Втім вже в наступному турі в очній дуелі на верховинському стадіоні може визначитися одноосібний лідер. Решта команд поки не може скласти достойної конкуренції фаворитам і бореться за третю сходинку. ФК «Білки» вдома переграли греблян з рахунком 3:1. Матч юнаків Імстичева та Лози завершився нульовою нічиєю.


Фото ІрЛіга.
Фото ІрЛіга.

Фото ІрЛіга.
Фото ІрЛіга.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 634 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: