Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Огляд 3-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)
16:32
Огляд 3-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)
Відбулись поєдинки п'ятого туру групи А Другої ліги.

Огляд 3-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)

17:13, 18.08.2018. Хмельницький. Стадіон Поділля. 150 глядачів; поле 3, +26С
Суддя: Гарас Ігор (Тернопільська обл)

СК Хмельницький — Покуття (Коломия) — 0:5

Голи: Ковальчук, 9, 45, 52, Подолюк, 25, Уграк, 90

Хмельницький: Харчук (Котелба, 46), Трохимчук (Костенко, 34), Гуринович, Середа, Шморгун, Шульган, Лісниченко (Басістий, 34), Осацький (Зощук, 77), Савера (Гнатюк, 34), Корнієнко (Брицький, 34), Мазуров (Іванюк, 34). 
Головний тренер: Ібрагімов Асім.

Покуття: Кисилиця (Мегдиник, 61), Темерівський (Сікач, 57), Гаврилюк (Блащук, 55), Подолюк, Хандій, Лазорик (Романчук, 46), Сивка, Свиридов (Уграк, 61), Топчевський, Ковальчук, Карапка (Раца, 55). 
Головний тренер: Корнута Любомир.

Попередження: Гуринович, 14, Брицький, 51

Вилучення: Гуринович, 44 (повторне попередження)

Боротьби у цьому матчі не вийшло – значно досвідченіші коломияни довели справу до розгромної поразки. Починалося все уже на 9-й хвилині. Поки захисник господарів Гуринович лежав після болісного зіткнення з Сивкою, гості розвернули контратаку. Гаврилюк відіграв на лівий фланг, звідки Андрій Ковальчук змістився і невідпорно пробив у дальній кут – 0:1.

Після забитого м’яча гості аж ніяк не послаблювали тиску, тож корнер від Ковальчука ударом головою замкнув Ігор Подолюк – 0:2. Господарі оперативно провели чотири (!!!) заміни, в одному з моментів навіть провели настільки насичену атаку, що гостям лише зібравши всі сили вдалося відбитися.

Однак іще одна неприємність добила СК Хмельницький. У Покуття пройшла сильна атака через правий фланг і на Гуриновича вискакували двоє – Сивка і Карапка. Він ухитрився завалити обох, за що й отримав другу жовту картку. Штрафний абсолютно бездоганним ударом реалізував Андрій Ковальчук. М’яч оминув стінку й низом закотився у ближній кут – 0:3.

У меншості протистояти покутянам господарям було дуже важко. Вже на початку другого тайму Сивка зряче навісив з правого краю на дальню штангу, де все той же Андрій Ковальчук в дотик замкнув навіс – 0:4. Далі пішли заміни, дещо знизився темп. Однак Покуття забило ще. Хандій протягнув м’яч через правий фланг, а Руслан Уграк, одна із вдалих замін Корнути, замкнув – 0:5.

Переконлива та безапеляційна перемога гостей.

 

17:00, 19.08.2018. Великі Гаї. Стадіон Центральний. 700 глядачів; поле 3, +27С

Суддя: Родін Іван (Львів)

Агрон (Великогаївська ОТГ) — Карпати (Галич) — 1:1

Голи: Вонс, 43 — Локатир, 90+1

Агрон: Рогаль, Андрієшин, Лук’янов, Ковалик, Семенець, Пастернак, Кривобедрий (Гаврилюк, 89), Вонс, Коник (Когут, 71), Ковалевський (Гурін, 87), Процик. 
Запасні: 
Гевчук, Мельник, Лівіцький, Мазур. 
Головний тренер: Курдупель Роман.

Карпати: Макогон, Кащій, Локатир, Кримінський, Турчанський (Вовчук, 55), Курташ (Пархуць, 84), Томин (Легкий, 65), Данів (Кицька, 73), Гуменюк (Третяк, 59), Кушецький, Барчук. 
Запасні: Вовчук, Федорняк. 
Головний тренер: Нестерук Андрій.

Попередження: Коник, 37, Барчук, 45+2, Кицька, 77

Вилучення: Пастернак, 57

Агрон стартував у чемпіонаті України з поразки, у той час, як Галич здобув 4 очка із шести можливих у двох турах. Зрозуміло, на домашній матч великогаївці покладали великі надії, тому з перших хвилин постаралися заволодіти ініціативою. Однак відкрили рахунок вже перед перервою, коли Ігор Вонс гарним ударом зі штрафного направив м’яча в обхід стінки – 1:0.

Однак у другому таймі господарів підстерегла неприємність – за агресивну поведінку щодо суперника був вилучений Пастернак, тож у меншості Агрон не втримав свою мінімальну перевагу. В кінці зустрічі після ауту на лівому фланзі гості завантажили м’яча у карний майданчик, пройшло відразу кілька ударів – один прийняв на себе захисник, інший – каркас воріт, однак галичани все добивали й добивали, тож у підсумку Святослав Локатир забив рятівний гол – 1:1.

 

17:00, 19.08.2018. Острог. Стадіон НАУ Острозька Академія. 250 глядачів; поле 3, +27С

Суддя: Синицький Микита (Київ)

Кобра (Острог) — ФК Ужгород — 0:0

Кобра: 
Ліпич, Шевцов, Єроменко, Крайчинський, Киричук, Сондак, Проць, Бидисюк (Ляшук, 70), Бегашов, Данильчук, Герасименко. 
Запасний: Парух. 
Головний тренер: Конько Микола.

Ужгород: Славік, Селещук, Бонтей (Пінковський, 46), Буксар, Дуран, Ковач, Лазар (Ференцик, 46), Кемень (Предчук, 46), Дудаш (Гальчак, 74), Грицькевич (Чепа, 46), Машталір. 
Головний тренер: Бабяк Мирослав.

Попередження: Проць, 13, Ковач, 35, Пінковський, 65, Сондак, 73, Шевцов, 77, Буксар, 83, Ляшук, 90

Кобра з Рівненщини зіграла перший матч під керівництвом нового головного тренера й зуміла поповнити скарбничку першим заліковим очком. Для ужгородців це був перший виїзд у сезоні, команда мала кілька нагод, щоб забити, але у підсумку задовольнилася нульовою нічиєю.

 

17:00, 19.08.2018. Малинськ. Стадіон Ліон. 200 глядачів; поле 3, +27С
Суддя: Шевель Микола (Фастів)

ФК Малинськ — ФК Тернопіль-ДЮСШ — 2:0

Голи: Воробей, 54, Гергелюк, 60 (пен.)

Малинськ: Балаушко, Лойко, Воробей, Гергелюк, Луцюк (Скоцький, 65), Проневич, Савицький, Штандер (Кір’ях, 65), Онищук (Корнійчук, 75), Єременко (Мичко, 75), Брикса (Гайдучик, 65). 
Запасні: 
Шепель, Фокін. 
Головний тренер: Самардак Богдан.

Тернопіль: Собчук, Фарботняк, Новачинський (Хавтур, 80), Чопик, Сиротюк (Оконський, 43), Проців, Мостовий, Довгунь (Лаврик, 65), Жига (Німаш, 83), Кравець (Павлусь, 75), Бенжамін (Гром’як, 80).
Запасний: Коноба. 
Головний тренер: Яблонський Андрій.

Попередження: Чопик, 67, Гергелюк, 90+3

«Хоч команда гостей і представляла ДЮСШ, але насправді це цікаві футболісти, які вміють грати в футбол. Тож я вдячний нашим гравцям, які всі 90 хвилин виконували свою роботу й досягнули потрібного результату», – відзначив Богдан Самардак. Ще в першому таймі у господарів було мінімум три стовідсоткові шанси – відразу після розіграшу м’яча в центрі поля міг забивати Онищук, затим реальні шанси мали Брикса та Єременко.

Вже у другому таймі Брикса ледве не витиснув максимум із відскоку. Згадалася тут, можливо, відсутність дискваліфікованого Корольчука – хоча двохметровий форвард забиває небагато, але зазвичай допомагає команді скидками та виграною боротьбою… Однак у підсумку на підмогу атакувальним гравцям прийшли оборонці. Спершу на кутовий від Єременка прийшов Роман Воробей і виявився найспритнішим після відскоку – 1:0.

А за п’ять хвилин простріл активного Онищука перервала рука суперників. Призначений пенальті впевнено реалізував Олександр Гергелюк – 2:0. Цього вистачило для здобуття трьох очок.

МАТЧ ТУРУ

18:00, 19.08.2018. Чортків. Стадіон Харчовик. 800 глядачів; поле 4, +28С
Суддя: Заліський Іван (Івано-Франківськ)

Кристал (Чортків) — ОДЕК (Оржів) — 1:2

Голи: Сурженко, 8 — Трофимчук, 57, Газицький, 70

Кристал: Ольховий, Зозуля (Клим, 66), Патрик, Сотников, Сухецький, Шпікула, Сокіл, Штанкевич (Фальковський, 74), Сурженко, Р.Курдас (Д.Курдас, 81), Дзядикевич. 
Запасні: Сидоренко, Скалій, Іванов, Кравчук. 
Головний тренер: Хавров Едуард.

ОДЕК: Кособуцький, Красномовець, Чикалюк-Козакевич, Мучак, Загривий (Шекель, 54), Ніколайчук (Ящук, 90+3), Кошка, Капустинський (Наумець, 63), Коляда (Гриб, 88), Трофимчук (Фесенко, 90+1), Таргоній (Газицький, 65). 
Запасний: 
Бицюк. 
Головний тренер: Комзюк Ярослав.

Попередження: Дзядикевич, 15, Чикалюк-Козакевич, 25, Таргоній, 44, Ольховий, 46, Красномовець, 60, Ніколайчук, 85

Кристал волею календаря проводив третій поспіль домашній матч. Однак Чортків не побачив перемоги, тому що в гості завітав лідер і один із найголовніших фаворитів сезону. Треба відзначити, що підопічні Хаврова зуміли створити проблеми ОДЕКу. Причому, за рахунок високого пресингу господарі досить швидко повели в рахунку. Сокіл перехопив м’яча високо на чужій половині поля, Шпікула віддав доречний пас на Сурженка, а Максим виявився спритнішим за воротаря та захисників – 1:0. Він буквально прокинув м’яча у сітку. Це, до слова, перший пропущений м’яч ОДЕКа в чемпіонаті.

До перерви й після неї чортківський клуб мав нагоди закріпити перевагу, але Дзядикевичу, Сурженку, Курдасу це не вдалося. Натомість, ОДЕК розвернув гру й досяг вольової перемоги. Спершу після рядового ауту оржівці розіграли швидку багатоходівку за участі Коляди, Таргонія та Ніколайчука. У підсумку Михайло Трофимчук з лінії карного майданчика завдав сильного удару в кут – 1:1.

Попри спроби господарів відігратися, другий гол «прийшов» у їхні ворота – цього разу допоміг кутовий. Ніколайчук навісив, а Віктор Газицький спритно відгукнувся на подачу, переправивши м’яча в сітку головою – 1:2. Спрацювала заміна від Комзюка. Коляда, Чикалюк, Газицький могли закріпити перевагу гостей. Був шанс і у Дзядикевича зрівняти рахунок, але його випад після подачі з лівого краю нівелював впевнений воротар ОДЕКа Кособуцький. Тож команда із Рівненщини продовжує утримувати лідерство з абсолютним показником.

Найкращий гравець матчу – Олександр Ніколайчук

Півзахисник гостей брав участь у підготовчій роботі першої гольової комбінації, а також виступив співавтором другого голу. Перемогу лідера у Чорткові можна назвати командною, але рівним серед гідних цього разу назвемо якраз Ніколайчука – лідера гонки асистентів чемпіонату ААФУ.

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 770 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: