Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 5-го туру УФЛ 2019/2020
10:19
Огляд 5-го туру УФЛ 2019/2020
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в Ужгородській футзальній лізі.

Огляд 5-го туру УФЛ 2019/2020 Матчі Другої ліги України (Суперліги УФЛ) пройшли без сюрпризів. Принаймні, для лідерів. І «Ужнет», і «Беркут» свої матчі виграли і продовжують лідирувати у чемпіонаті без втрат. Також нарешті позбувся нуля у графі «очки» і володар Кубка Ужгорода – «Уж».

Розпочалися ігри ще у п’ятницю. Саме тоді відбулося два матчі. І вони видалися доволі яскравими. «Уж» нарешті переміг – у досить рівній грі вони на один гол більше забили «Патріоту» - рахунок 4:3 (Сегедій, Лучин, Готра, автогол – Волонтир-2, Гартманн). 

Не менш цікавим видався і поєдинок «Беркута» з «Худльовим». Останні гідно боролися з мукачівцями – і до 24-ої хвилини рахунок був рівним. Але далі умови диктував «Беркут», який зумів у другому таймі наколотити супернику 4 голи – підсумковий рахунок 7:3 (Рацин-2, Мкртичан-2, Росул, Бако, Волошин – Баркасі, Волошин, Мадяр). 

А ось «Ужнет» свій матч виграв без особливих проблем. Вже на 8-ій хвилині матчу минулорічний чемпіон вів у рахунку 3:0 проти «Вопака» і суперник від такого удару вже не оправився. Підсумок - 5:1 на користь «Ужнета» (Мирончук, Чедрик-2, Багрій, Білан – Лукачина). 

Поєдинок «Медея» - «Юніпов» був перенесений на прохання останніх. Коли саме він відбудеться – повідомимо згодом.

5-ий тур у Вищій лізі УФЛ видався доволі результативним. І без нічиїх - як у минулому турі. Так, «Чокі» продовжило свою переможну серію у грі з «Кам’яницею». Хоч і останні, які в разі перемоги мали шанс наблизитися до 1 місця ліги, створили їм чимало проблем. Загалом, матч відповідав своєму статусу - матчу лідерів Вишки. «Кам’яниця» до 13 хвилини вела в рахунку 0:2, проте не змогла дотиснути до перемоги і дала можливість «Чокі» створити камбек – 3:2 на їх користь (Андрусь, Лукіяник, Нергеш – Блага-2).

«Коритняни», яка мала стільки ж очок як і «Кам’яниця», скористалася поразкою другої і вийшла на друге місце у лізі. Для цього вони перемогли «Дюшес» з рахунком 7:5 (Калинич-3, Іваницький-2, Савчин, Корпош – Гальчак-3, Семків, Роля).

Підтягнувся вище і «Тімвір (Ваша хата)», який влаштував перестрілку з «Трактором» - у грі тільки із 33 до 39 хвилини було забито 5 (!) голів - 6:4 (Мукомела-3, Балажинець-2, Пойдич – Шкорка, Хомяк, Чийпеш-2).
Доволі веселою вийшла гра між «Штурмом» та «Епіцентром». Весела хоча б тому, що до 22 хвилини рахунок був 0:0, а після….команди забили 8 (!) голів. Поєдинок завершився з рахунком 5:3 на користь «Штурма» (Клочанка-2, Трачук-2, Машіка – Рапа-2, Турега).


У Першій лізі УФЛ – ще цікавіше. Після 5-го туру у них змінився лідер. «Зіна», яка за 4 тури не знала гіркоти поразок, цього разу поступилася «Будівельнику». Гра вийшла драматичною – ще за 3 хвилини до кінця «Зіна» вела в рахунку 3:2, але пропустили до фінального свистка двічі – перемога «Будівельника» 4:3 (Росул-2, Симкович, Павлик – Купар, Качаєв, Данкулинець).

І цією поразкою скористався найближчий переслідувач «Лугош». У грі зі «Сторожницею», між іншим 3-ою в турнірній таблиці, вони вирвали перемогу, хоч і програвали вже на 8-ій хвилині 0:2. Після того зібралися і забили 5 голів – 5:2 (Грицькевич-4, Яхімець – Совко, Маряш)

Покращив своє турнірне становище і «Шипіт», який переміг «Октаву» 4:2 (Гнепа-2, Мишанич, Мушка – Балог, Сенишин). Останні, між іншим, досі без очок.

Єдина нічия у турі серед усіх ліг була зафіксована у матчі «Ужнет+» із «Зінедіном». Хоч її могло не бути. «Зінедін» міг перемагати – за 3 хвилини до кінця вони вели в рахунку 7:4. Проте «Ужнет+» у героїчному камбеку змогли врятувати поєдинок. До речі, могли і перемогу вирвати, але не судилося – 7:7 (Задорожний-4, Тулайдан, Нодь, Балуєв – Дідо, Терпак, Томашовський, Ковач, Конов, Мигалина, Луцьо).


У Другій лізі – без особливих сюрпризів. Лідер «Імперія» впевнено розібралася із «Вовковим», почавши забивати вже на 1-ій хвилині - 7:4 (Антал -3, Курта, Фурик, Зізич, Климпуш – Лютнянський-2, Махмедов-2).
«Турбогаз» продовжує їх переслідувати і поки що не відстає. Вони переграли з великим рахунком «ОК ДЮСШ ФСТ Україну» - 8:1 (Проданюк-2, Химич, Лукач-2, Синчук-3 – Кирмик)

Синхронно поступилися команди з Баранинців. Так, «Гермес» розібрався із «Брамою» 7:3 (Сокол-2, Щобак, Черничко, Шоляк, Івашкович, Равлинець – Мочко-2, Агій), а «КС Ужгород» здобув 3 очки у матчі із «Баранинцями» - 8:2 (Назаренко-6, Каганець, Вилікі – Завацький, Зубанич). Таким чином, і «Гермес», і «КС Ужгород» не відстають у турнірній таблиці і також продовжують гонку за лідером.

 
У вівторок 10 грудня о 18:00 та наступного дня о 12:00 у с/к Зінедін відбудуться товариські поєдинки юнацької футзальної збірної України (U-17) з юнацькою збірною Сербії (U-17). 
Пресслужба УФЛ



Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 590 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: