Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Огляд 6-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)
13:49
Огляд 6-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)
Відбулись поєдинки шостого туру групи 1 аматорського чемпіонату України серед аматорських команд.

Огляд 6-го туру Групи 1 аматорського чемпіонату України (ВІДЕО)


17:00, 01.09.2018. Галич. Стадіон Колос. 400 глядачів, поле 4, +27С
Суддя: Грисьо Богдан (Львів)

Карпати (Галич) — ФК Тернопіль-ДЮСШ — 3:1

Голи: Локатир, 50, Кицька, 51, Федюк, 62 — Мостовий, 17

Незабитий пенальті: Кицька, 10 – відбив воротар

Галич: Макогон, Третяк, Кримінський, Локатир, Вовчук, Курташ, Томин (Вовчук, 80), Легкий (Данів, 62), Гуменюк (Турчанський, 72), Кушецький, Кицька (Федюк, 55). Запасні: Федорняк, Пархуць. 
Головний тренер: Нестерук Андрій.

Тернопіль-ДЮСШ: Чесановський (Собчук, 64), Фарботняк (Німаш, 69), Новачинський (Хавтур, 78), Чопик, Сиротюк (Оконський, 60), Проців (Павлусь, 80), Жига (Лаврик, 66), Довгунь (Шергей, 57), Мостовий, Кравець, Бенджамін Брайт Узонг. 
Тренер:
 Яблонський Андрій.

Чемпіон Івано-Франківщини дуже переконливо стартував у чемпіонаті України серед аматорів. Після перемоги над тернопільською молоддю Галич має вже 8 очок без жодної поразки в чотирьох проведених матчах. Втім, ФК Тернопіль-ДЮСШ зумів здивувати більш досвідчених суперників.

Уже в дебюті після розіграшу штрафного Гуменюк виринув з-за захисника і той збив його – пенальті. Кицька бив у правий від воротаря кут, але досвідчений вже Чесановський парирував його удар. На куражі гості оперативно провели швидку атаку й вийшли вперед. Бенджамін з лівого флангу змістився в центр і дав своєчасну поперечну передачу на Мостового, а Володимир з набігу розстріляв ворота – 0:1.

Відігратися господарям вдалося після численних спроб уже по перерві. На подачу кутового від Гуменюка відгукнувся Святослав Локатир, випередив воротаря та головою зрівняв рахунок – 1:1. Натхнені довгоочікуваним успіхом, галичани невдовзі вийшли вперед. Цього разу атака через правий фланг, подача все того ж Гуменюка і Ярослав Кицька реабілітувався за незабитий пенальті, хорошим ударом головою відправивши м’яча в дальній кут з відскоком від штанги – 2:1. Своєї переваги Карпати не втратили, а допомогли їм у цьому заміни. У ході стрімкої атаки Михайло Федюк вискочив на воротаря – 3:1.



17:00, 01.09.2018. Малинськ. Стадіон Ліон. 250 глядачів, поле 3, +27С
СуддяБородавка Олексій (Київ)

ФК Малинськ — Покуття (Коломия) — 1:2

Голи: Корольчук, 27 — Гаврилюк, 50, Романчук, 59

ФК Малинськ: Балаушко, Лойко, Гергелюк (Скоцький, 56), Воробей, Луцюк, Савицький, Проневич, Онищук, Брикса (Кір’ях, 46), Єременко (Гайдучик, 54), Корольчук. Запасні: Мичко, Корнійчук, Шепель, Штандер. 
Тренер: Вознюк Сергій.

Покуття: Кисилиця (Мегдиник, 5), Темерівський, Гаврилюк (Уграк, 62), Лазорик, Хандій, Подолюк, Свиридов (Москалик, 46), Блащук (Сікач, 62), Раца (Сивка, 46), Романчук (Топчевський, 68), Ковальчук (Карапка, 90+2). 
Головний тренер: Корнута Любомир.

ПопередженняЛуцюк, 33, Гергелюк, 35, Хандій, 74, Савицький, 81, Скоцький, 82, Воробей, 88

Покуття чудово стартувало, але свої турнірні амбіції доводиться підкріплювати в кожному турі. Цього разу коломиян очікував непростий виїзд на Рівненщину, адже Малинськ також є одним із фаворитів сезону, володіє непоганим підбором гравців та ставить свої власні амбітні завдання.

І перший тайм це підтвердив. У ході однієї зі стрімких атак господарі повели в рахунку. Єременко своєчасним «черпачком» запустив по флангу Бриксу, а навіс з правого краю замкнув Корольчук – 1:0. Артем забивав ногою з такої висоти, де другий би бив головою – екс-гравець Оболоні-Бровар зі своїми зі своїми 205 см. зросту недарма був найвищим гравцем чемпіонату України і не лише в Першій лізі. Пропускав цей м’яч уже Мегдиник – основний воротар Кисилиця травмувався ще на самому початку зустрічі, ловлячи м’яча після флангового прострілу.

Однак закріпити свою перевагу, попри кілька дуже сприятливих нагод, ФК Малинськ не зміг. А гості задіяли заміни, додали агресії в атаці й досягли успіху. Невдовзі після перерви сказав своє слово Сивка. Він протягнув м’яча від правого флангу до лівого, на швидкості ввірвався у карний майданчик і прострілив, а Роман Гаврилюк замкнув на дальній штанзі – 1:1. Хвилин через десять Покуття забило вдруге. Все той же Сивка заробив штрафний на своїй половині поля, Темерівський зарядив довгу передачу і на підборі спритнішим за всіх виявився Романчук. Іван спіймав м’яча на ліву ногу, знаходячись на півколі карного майданчика, і поцілив точно в дальній нижній кут – 1:2.

Відзначимо, що кінцівочка вийшла дуже нервовою. Неодноразово могли забивати обидві команди, а особливо господарі. Емоції кипіли, малинчани апелювали й залишилися дуже невдоволені підсумком протистояння. Із 18 голами Покуття – найрезультативніша команда чемпіонату.

 

 

 

МАТЧ ТУРУ

17:00, 02.09.2018. Великі Гаї. Стадіон Центральний. 600 
глядачів, поле 3, +27С
СуддяБайдюк Микола (Чернівецька обл.)

Агрон (Великогаївська ОТГ) — ОДЕК (Оржів) — 1:1

Голи:
 Вонс, 14 — Коляда, 36

Агрон: Рогаль, Семенець (Червонецький, 71), Лівіцький (Гурін, 46), Андрієшин, Ковалик, Лук’янов, Кривобедрий, Вонс, Когут (Гаврилюк, 46), Коник, Процик. Запасні: Гевчук, Ковалевський, Гринченко, Мазур.
Головний тренер: Курдупель Роман.

ОДЕК: Кособуцький, Красномовець (Шекель, 35), Чикалюк-Козакевич, Мучак, Загривий, Коляда, Кошка (Гриб, 87), Ніколайчук, Трофімчук, Капустинський (Наумець, 77), Таргоній (Газицький, 46). 
Запасні: 
Фесенко, Ящук, Бицюк

Попередження: Чикалюк-Козакевич, 13, Лівіцький, 16, Лук’янов, 45+1, Гаврилюк, 57, Коник, 59

Чемпіон Тернопільщини доводить свій клас у чемпіонаті України серед аматорів – при єдиній поразці він ще не програвав на своєму полі, тому навіть візит лідера Групи 1 та одного із фаворитів турніру навряд чи знімав із порядку денного завдання перемагати. Тим більше, в дебюті гри Агрон досяг переваги. На довгий пас Ковалика стартував Процик і перед входом у карний майданчик його злегка притримав Чикалюк. Форвардові цього вистачило, щоб упасти, а арбітру – щоб призначити штрафний. Ігор Вонс, визнаний майстер стандартів, м’яким ударом з правої ноги перекинув стійку й направив м’яча у ближній кут – 1:0.

Звісно, ОДЕК з цим не змирився. Пішло кілька особливо гострих атак, дальні удари, флангові простріли. Відігралися оржевці ще до перерви. Після подачі з лівого флангу Капустинський спритно скинув грудьми м’яча на Коляду, а Микола сильним ударом під поперечину розстріляв ворота – 1:1. Невдовзі після штрафного від Капустинського м’яч вдруге побував у сітці – цього разу «нелегально». Воротар парирував удар впритул Коляди, але на добивання встиг Мучак. Утім, рефері зафіксував тут офсайд.

У другому таймі голів уже не було – то добре грали воротарі, то не догравали гравці атаки. Як наслідок, ОДЕК вперше в сезоні втратив очки.

Найкращий гравець матчу – Ігор Вонс

Лідер півзахисту Агрону відкрив рахунок чудовим ударом зі штрафного, у другому таймі ледве не повторив це досягнення. Добре зв’язував гру своєї команди в центрі поля. Видав кілька особливо гострих передач. Третій для себе матч поспіль забиває Вонс – і все зі стандартів!

 


17:00, 02.09.2018. Чортків. Стадіон Харчовик. 800 глядачів, поле 4, +26С
Суддя: Файда Василь (Львів)

Кристал (Чортків) — ФК Ужгород — 0:1

Гол: Ференцик, 86

Кристал: Ольховий, Клим (Зозуля, 70), Сотников, Патрик, Сухецький, Шпікула, Сокіл, Р.Курдас, Штанкевич, Сурженко, Дзядикевич (Фальковський, 72). 
Запасні: 
Д.Курдас, Іванов, Скалій, Сидоренко, Кравчук. 
Головний тренер: Хавров Едуард.

Ужгород: Славік, Селещук, Пінковський, Буксар, Дуран (Бонтей, 77), Лазар, Кемень (Ільчук, 89), Ковач (Гальчак, 46), Дудаш (Ференцик, 72), Машталір, Грицькевич (Чепа, 90+2). 
Запасні: 
Маркович. 
Головний тренер:
 Бабяк Мирослав.

Попередження: Сокіл, 90+4

Дуже напруженим вийшло це протистояння, а його долю вирішив єдиний досить пізній гол. У кінцівці Бонтей відвоював м’яча у центрі поля та після сольного рейду направив передачу на Ференцика, а Вадим впевнено переграв голкіпера – 0:1. Друга поспіль перемога ужгородців (перша виїзна!), три матчі вони не пропускають м’ячів.



17:00, 02.09.2018. Хмельницький. Стадіон Поділля. 200 глядачів, поле 4, +23С
Суддя: Заліський Іван (Івано-Франківськ)

СК Хмельницький — Рочин (Соснівка) — 0:6

Голи: Цюпка, 18, Домальчук, 25, Болкіт, 44, Мартиняк, 48, Мельник, 53, Самойлич, 75

Хмельницький: Котелба (Харчук, 46), Шморгун (Зощук, 46), Гуринович, Середа (Сулима, 77), Шульган, Осацький, Брицький (Басістий, 30), Гнатюк (Мамедов, 60), Химанич, Савера, Мазуров (Федоров, 54). 
Запасні: Чекирда. 
Головний тренер:
 Ібрагімов Асім.

Рочин: Коваленко (Грицаль, 56), Домальчук, Заліпа (Оприск, 46), Портянко, Васюта, Найдишак (Мартиняк, 46), Яструб, Кашуба (Махинька, 70), Болкіт (Набізада, 57), Мельник (Дева, 64), Цюпка (Самойлич, 63). 
Головний тренер:
 Підкіпняк Володимир.

Попередження: Середа, 59, Мамедов, 70

Хмельницька команда ще тільки набуває досвіду, і матч з досить сильним Рочином мав стати одним із таких уроків. Від перших хвилин гості зі Львівщини створили стільки моментів, що до 18-ї хвилини, коли все ж відкрили рахунок, могли забивати щонайменше тричі. А забити вдалося в ході багатоходівки, яку розганяв Мельник. Його почин підхопив Кашуба, чий простріл з правого краю на дальню штангу й замкнув Назар Цюпка — 0:1.

Подвоїв рахунок Олег Домальчук прямим ударом зі штрафного – 0:2. А перед перервою пасом зліва направо від Цюпки скористався уже Максим Болкіт — 0:3. Захисник на лінії наче й міг вибивати, але махнув повз м’яча. Після граду ударів у першому таймі другий не затримався з голами. Вже на третій хвилині по перерві Юрій Мартиняк вдало зіграв на добиванні — 0:4. А слідом Мельник вдало спіймав м’яча на ногу після невдалого виносу господарів – 0:5. Третій тур підряд забиває Сергій!

Крапку в грі поставив Максим Самойлич – він з близької відстані головою замкнув подачу з глибини поля. 0:6 – четверта в сезоні «суха» розгромна поразка СК Хмельницький. І пам’ятний матч для соснівців – хтось із них дебютував у чемпіонаті ААФУ, хтось відзначився першим голом. Навіть експериментальний склад Рочина довів свою перевагу над хмельничанами.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 826 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: