Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 6 туру УФЛ 2021
20:41
Огляд 6 туру УФЛ 2021
Посеред тижня відбулись поєдинки передостаннього туру УФЛ.

Огляд 6 туру УФЛ 2021 Центральним матчем 6-го туру в Суперлізі УФЛ став матч діючого чемпіона «Ужнета» проти третьої команди ліги «Ужа». Поєдинок видався дуже цікавим та динамічним, хоч і малорезультативним. Великі швидкості, боротьба за кожен підбір та велика купа моментів. «Ужнет» в плані атаки переважав «Ужів», проте класна гра голкіпера Влада Тренича не дозволила реалізувати 80% атак «Ужнета». У підсумку вони забили лише два – по одному в кожному таймі. «Уж», у свою чергу, забити не зумів. І це, до речі, заслуга молодшого Тренича – голкіпера «Ужнета» (так, в цей день було дербі братів-воротарів). Рахунок 2:0 (Мирончук, Шукаль).

Відразу за цією грою «Медея» грала з «Худльовим». Перша половина тайму здивувала – гравець «Худльово» спочатку спіймав голкіпера суперника на виході і забив з середини майданчику. А далі, за рахунку 1:2, забили в контратаці. Але далі «Медея» налагодила гру в обороні і більш зосереджено в атаці і не губила своїх моментів – перший тайм закінчили 4:2. В другій половині «Худльово» стало грати агресивніше в нападі, проте лідери вже свого не відпустили – 5:3 (Русин-2, Дзьоба, Соскида, Ковач – Мєдвєдєв-2, Турецький).

В іншому матчі «Вопак» видав справжній трилер в матчі з «Prevention». Вони перемогли, проте в кінці гри, виграючи 5:2, могли і втратити перемогу – їх опоненти за 2 хвилини до кінця забили двічі - 5:4 (Микула-2, Ходаковський-2, Кожан – Пайдич-3, Сафаров).

Єдиний поєдинок, де не виникало сумнівів про переможця – «Юніпов» проти «Невицького замку». Там перемога перших 8:2 (Сегедій-3, Гапак-3, Дюгованець, Малеш – Лаб’як, Гартманн). Це перший виграш «Юніпова» в сезоні!

1. Медея - 18
2. УЖНЕТ - 18
3. УЖ - 10
4. Вопак - 7
5. Худльово - 6
6. Невицький замок - 5
7. Юніпов - 4
8. Prevention - 0


У Вищій лізі «Дюшес» зробив ще один крок до чемпіонства. Обіграли «Кам’яницю» з рахунком 3:0 (Козуб, Зизич, Тороні). До речі, гра відзначилася аж 8 попередженнями (!!!). Переслідувач лідера, «Трактор», теж здобув перемогу, щоправда, трохи скромнішу – обіграли «Крайну» 2:1 (Хом’як, Чийпеш – Цибик). А ось «Лугош» в грі з «Епіцентром» був досить переконливим - 8:2 (Грицькевич-5, Якімець, Замятін, Сугоняк – Турега, Рапа).

1. Дюшес - 15
2. Трактор - 13
3. Лугош - 9
4. Шипіт - 7
5. Епіцентр - 6
6. Крайна - 1
7. Кам'яниця - 0


В Першій лізі остаточно визначилися претенденти на «золото» - за нього побореться «Брама» та «Зіна». «Беркута», який теж претендував на загальну перемогу, відчепила від гонки в очній боротьбі «Брама». Їх матч закінчився з рахунком 5:2 (Чутора-2, Міговк-2, Петканич – Мкртичан, Ганкулич).

«Зіна» свій матч виграла більш, ніж переконливо – обіграла «Сторожницю» 9:1 (Черевко-4, Данкулинець-3, Качаєв, Чегіль – Маряш). Інші поєдинки команд нижньої частини таблиці вийшли досить рівними та бойовими. «Будівельник» обіграв «Октаву» 4:2 (Коципак-3, Вакула - Орос, Тиводар), а «Ваша Хата» – «Імперію» 5:3 (Понч-2, Костюк, Назаренко, автогол – Антал, Стойка, Логойда).

1. Брама - 16
2. Зіна - 15
3. Беркут - 12
4. Сторожниця - 9
5. Ваша Хата - 9
6. Будівельник - 7
7. Октава - 3
8. Імперія - 0


Друга ліга, вже вкотре, здивувала. По-перше, надрезультативністю матчів. По-друге, поразкою «Гермеса». «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» суттєво додала у порівнянні з минулим сезоном і в драматичному поєдинку обіграли одного з фаворитів ліги, «Гермес» – при чому переможний гол забили на останній хвилині. Рахунок матчу 7:6 (Дюгов-3, Кубарка-2, Качур, Дідик – Сокол-3, Черничко, Гресько, Шоляк).

«Проспект junior» же свій матч виграв і зміцнив свої позиції на лідируючій сходинці. Обіграли «Турбогаз» 10:4 (Заяць-3, Товтин-2, Варваринець-2, Терпак, Нергеш – Химич-2, Марина, Костів). Тепер на другій сходинці розташувався «Фіхтен», який взагалі встановив рекорд по забитим голам в сезоні – заколотили у ворота «Альфа страхування» 16 (!!!) голів. Забивали практично всі гравці, що були в заявці, крім одного. А пропустили теж чимало – 8. Рахунок матчу  16:8 (Савка-3, Ільків-3, Дудаш-3, Товт-2, Митро-2, Скунзяк, Каганець, Чутак -  Юдик-5, Агапітов-2, Лутак). В останньому матчі дивізіону «Сімер» обіграв «Будівельник-2» з рахунком 3:1 (Лисаченко, Король, Нергеш – Сагадяк).

1. Проспект-junior - 14
2. Фіхтен - 13
3. Сімер - 13
4. Гермес - 10
5. ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 9
6. Будівельник-2 - 4
7. Альфа страхування - 4
8. Турбогаз - 1

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 592 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: