Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Огляд 7-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України (ВІДЕО)
14:07
Огляд 7-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України (ВІДЕО)
Відбулись поєдинки сьомого туру групи А Другої ліги.

Огляд 7-го туру Групи А Другої ліги чемпіонату України (ВІДЕО)

17:00. с. Лютіж. Стадіон «Діназ». 250 глядачів. Оцінка поля - 3.
Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) - Верес (Рівне) - 0: 1

Гол: Маїк, 44

Чайка: Савчук, Помазан (Мохначук, 46), Пономаренко, Доу, Грабчак, Насими (Січкарук, 56), Цурупін, Савійсько (Бартошука, 64), Мірошников, Тименко (Баранович, 77), Панфілов (Гришин, 82).
Запасні: Мусієнко, Авдалян.
Головний тренер: Олексій Поздняков.

Верес: Бабійчук, Гребенюк, Логінов, Дубина, Мосіюк, Орловський, Боровець, Котляр (Барабаш, 86), Сад (Заїкін, 69), Саламаха (Пєцкі, 76), Маїк (Яременко, 69).
Запасні: Фіяло, Фляк, Бондаренко.
В. о. головного тренера: Олег Шандрук.

Попередження: Савійсько, 51, Пономаренко, 72 - Саламаха, 15, Дубина, 73, Пєцкі, 86, Бабійчук, 90 + 2


Єдиний у матчі гол був забитий в самій кінцівці першого тайму. Бабійчук довгою передачею ввів м'яч на правий фланг в напрямку Котляра, який вдало поборовся з двома суперниками і зробив передачу в центр штрафного майданчика на Маїка. Нападаючий технічно лівою ногою зупинив м'яч, правою пробив повз голкіпера. Верес перемагає і зрівнюється за очками з Чайкою.

Man of the Match: Максим Бабійчук (Верес)

Обов'язки голкіпера - не тільки захищати власні ворота, а й починати атаки на протилежні, що і продемонстрував Бабійчук. Голкіпер кілька разів не дав відбутися голу Чайки, а завдяки швидкому введенню м'яча організував швидкісний наступ, що стало результативним.

 


Арбітр: Вадим Подригуля (Луцьк)

17:00. с. Минай. Стадіон «Минай-Арена». 1117 глядачів. Оцінка поля - 4.

ФК Минай - Полісся (Житомир) - 1:1

Голи: Нурієв, 47, з пенальті - Шаврін, 52

На 24 хвилині Гегедош (ФК Минай) не реалізував пенальті (Мозіль)

ФК Минай: Мелашенко, Беца, Кобін, Ощипко, Стасюк, Гавриленко, Микуляк (Бабій, 76), Пиняшко (Лобода, 67), Кополовець (Смокоровський, 86), Гегедош, Нурієв.
Запасні: Бабенко, Федак, Минайленко, Капустей.
Головний тренер: Ігор Харьковщенко.

Полісся: Мозіль, Поручинський (Шишигин, 70), Чередниченко, Кузнецов, Іванов, Сокуренко (Баранов, 54), Недоля (Лебеденко, 80), Дячук (Лещенко, 60), Немтінов, Захаревич, Міщенко (Шаврін, 17).
Запасні: Литвиненко, Ходуля.
Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

Попередження: Гавриленко, 75 - Шаврин, 18, Немтінов, 84, Захаревич, 90 + 4


Матч розпочався зовсім ударно для господарів - були ігрові моменти, але головне - на 21-й хвилині Минай заробив пенальті, коли Поручинський зачепив Кополовця, який увірвався в штрафний майданчик і готувався до удару. До м'яча підійшов кращий бомбардир господарів Роберт Гегедош і не зміг переграти воротаря гостей Мозіля. Олег метнувся в правий від себе кут і відбив удар нападника.

На початку другого тайму Минай отримав право на «рімейк». Тепер Гегедош намагався закинути м'яч в штрафну, але Поручинський, який перебував в районі лінії майданчика, зупинив його рукою. На цей раз пробивати зголосився Анатолій Нурієв і ударом з правої ноги розвів м'яч і воротаря по різних кутах - 1:0.

Здавалося, все складається краще для господарів, але вони пропустили досить просту атаку від житомирян. Іванов навісив з лівого флангу, а Вадим Шаврін в дотик замкнув головою - 1:1. Хитка гра не раз приводила до загострення. Забивати могли обидва суперники, хоча ближче до перемоги були господарі.

Man of the Match: Олег Мозіль (Полісся)

Воротар житомирян потягнув пенальті, кілька разів виручив в грі і сміливо зустрічав суперників, навіть коли потрібно було залишати свій майданчик.

 


17:00. м Тернопіль. Міський стадіон. 3500 глядачів. Оцінка поля - 4.
Арбітр: Ігор Горбань (Одеса)

Нива (Тернопіль) - Черкащина-Академія (Черкаси) - 1:1

Голи: Кохман, 88 - Локтіонов, 55

Нива: Механів, Чорномаз (Хруставка, 78), Мороз, Макогон, Залізняк, Кохман, Олексієнко, Волохатий, Слоневський (Кривий, 63), Юрчак (Гатала, 54), Темнюк.
Запасні: Жмурко, Волошин, Бідний, Герт.
Головний тренер: Віталій Шумський.

Черкащина-Академія: Панченко, Кошелюк, Тарасенко, Бурлин, Чорний, Сафонов, Євдокимов, Зеленевич (Шурубура, 78), Сторчоус (Тищенко, 63), Тимофієнко, Локтіонов (Бойко, 83).
Запасні: Марченко, Орел, Передерій, Тенжіцкій.
Головний тренер: Олександр Кирилюк.

Попередження: Темнюк, 59 - Чорний, 45, Євдокимов, 73, Зеленевич, 79, Сафонов, 88, Шурубура, 89


Гості повели в рахунку на початку другого тайму, почавши успішну атаку з вкидання ауту. Після подачі справа на дальню стійку Локтіонов в боротьбі з суперником проштовхнув м'яч у сітку. Нива відігралася в самій кінцівці зустрічі, провівши затяжну атаку, яку з району лівого кута штрафного майданчика красивим ударом в дотик в ближню «дев'ятку» завершив Кохман - 1:1.

Man of the Match: Ігор Кохман (Нива)

Ефектні голи - прикраса будь-яких змагань. А вже тим більше такі м'ячі цінні, коли команда програє, ще й на своєму полі. Нива ніяк не могла зломити редути черкащан, і удар Ігоря Кохмана, можливо, був більше навмання. Але від цього гол тільки придбав в видовищності, до того ж дозволивши відібрати очки у лідера таблиці.
 


 

17:00. м.Чернівці. Стадіон «Буковина». 1645 глядачів. Оцінка поля - 4.
Арбітр: Олег Буяшов (Дніпро)

Буковина (Чернівці) - Поділля (Хмельницький) - 3:2

Голи: Кузів Р., 6, Батрак, 42, Павлюк, 86 - Музичук, 14, з пенальті, 80


Матч в Чернівцях вийшов найрезультативнішим у турі, принісши успіх господарям в самій кінцівці зустрічі.

Роман Кузів провів швидкий гол, прийнявши м'яч на правому фланзі, змістившись в центр і пробив здалеку. Удар вийшов не найнебезпечнішим, але Двірник зіграв відверто невдало - 1:0. Гості відігралися, заробивши 11-метровий: після довгої передачі Степаненко збив у штрафному Каверіна. Пенальті реалізував Музичук, низом пробив в правий від голкіпера кут - 1:1, хоча Степаненко ледь не дістав до м'яча.

У кінцівці тайму Поділля «придумало» гол у свої ворота, на рівному місці дозволивши Боженку продавити суперника в штрафному майданчику і прострелити в напрямку Батрака, який ефектно прибрав опонента і відправив м'яч у сітку - 2:1. У завершальну 15-хвилинку команди знову обмінялися голами. Поділлю принесла успіх подача зі штрафного від Каверіна: м'яч заметушився у штрафному майданчику господарів, чим скористався Музичук - 2:2.

Переможний гол чернівецького колективу розпочався зі швидкого введення м'яча від Степаненка. Далі Роман Кузів промчав правим флангом, зробив передачу в центр на Мунтяна, а той трохи назад на Павлюка, який і вколотив його у ворота - 3:2. Драматична перемога Буковини, наблизився до лідерів, ну а Поділля за підсумками туру на останньому місці таблиці.

Man of the Match: Роман Кузів (Буковина)

Класно відіграв Роман Кузів, ставши справжнім «моторчиком» на правому фланзі. Активність півзахисника вилилася в два взяття воріт, і цінність кожного з них складно переоцінити.



17:00. м Калуш. Стадіон «Хімік». 1500 глядачів. Оцінка поля - 4.
Арбітр: Андрій Холявко (Львів)

ФК Калуш – Нива (Винница) – 1:1

Голи: Дєдух, 52 - Федосов, 67


Обидва голи в матчі відбулися в другому таймі. Калуш забив після розіграшу штрафного: гості винесли м'яч недалеко від воріт, і після відскоку Дєдух відправив його в сітку. Нива відігралася завдяки успішній грі на добиванні Федосова, після дальнього «пострілу» Савошко з лінії штрафного майданчика влучив у дальню «дев'ятку» - 1:1.

Втративши очки, ФК Калуш все ж продовжує очолювати таблицю, а Нива ділить в ній 3-5 місця.

Man of the Match: Ігор Маляренко (Нива)

Черговий якісний матч видав капітан Ниви, через якого споруджувалося більшість ігрових побудов. Як наслідок, конструктивні дії команди дозволили порушити впевнену ходу лідера, який до цього на своєму полі не тільки не втрачав очок, але навіть і не пропускав голів!
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 658 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: