Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 6-го туру зимового чемпіонату Мукачівського району
20:23
Огляд 6-го туру зимового чемпіонату Мукачівського району
Пропонуємо Вашій увазі огляд зимової першості ігор Мукачівського району.

Пропонуємо Вашій увазі огляд зимової першості ігор Мукачівського району.

Одну з головних сенсацій не тільки туру, а й всього зимового чемпіонату, створили горондівці, які мали не великі шанси на перемогу перед матчем, але вони не тільки дали бій лідеру, а й завдали йому дебютної поразки.

Знову приємно здивували ключарківці, які здобули вольову звитягу у грі, де не були фаворитами. Більш передбачувано завершили свої протистояння дерценівці та нижньокоропівці. Найпрогнозованіше завершили свій двобій чинадійівці.


Зона В. Лучки

Страбичово – Дерцен 1:3
Горонда – Н. Давидково 1:0
В. Лучки – Н. Коропець 1:2

Зона Чинадієво

Ключарки – Пістрялово 2:1
Чинадієво - «Локомотив» Мукачево 1:0


Вгору

На два місця піднялися Чинадієво та Ключарки. Чинадіївці вперше не тільки опинились у двійці лідерів, а й у призовій зоні. Ключарківці вдруге увійшли як до верхньої половини таблиці, в межах якої провели 86% зимового сезону, так і до чільного квартету, в рамках якого були трохи більше 2/5 чемпіонату.

По одному кроку наверх зробили Н. Коропець, Дерцен та Горонда. Нижній Коропець вчетверте увійшов до першої шістки, в межах якої перебував трохи менше 3/5 частини сезону. Дерценівці вдруге опинились поза двійкою аутсайдерів, в рамках якої знаходились 86% чемпіонату.

Горондівці вдруге відірвались від дна таблиці, за межами якого провели трохи менше 3/5 частини зимового сезону.

Вниз

На дві сходинки опустились Великі Лучки, "Локомотив" та Страбичово. Великолучківці вперше залишили як призову зону, так і провідний квартет. Мукачівці не тільки вдруге опинились у нижній половині таблиці, в рамках якої перебували 86% чемпіонату, а й втретє - поза першою шісткою, за межами якої знаходились трохи менше 3/4 частини сезону.

Страбичовці не тільки вчетверте опинились у двійці аутсайдерів, в рамках якої провели трохи менше 3/5 частини чемпіонату, а й вдруге впали на дно таблиці, в тенетах якого перебували трохи менше третини сезону.

Один крок вниз зробили пістрялівці, які втретє не в двійці лідерів, за межами якої були трохи менше 3/4 зимового сезону.


Турнірне становище

«Нове Давидково» – 13 очок (13:4)
«Чинадієво» – 10 (11:6)
«Пістрялово – 10 (8:8)
«Ключарки» – 10 (9:10)
«Великі Лучки» – 9 (7:10)
«Нижній Коропець» – 8 (8:5)
«Локомотив» Мукачево – 7 (9:11)
«Дерцен» – 6 (8:7)
«Горонда» – 6 (8:12)
«Страбічово» – 4 (7:15)


Анонс наступного туру очікуйте на нашому сайті трохи згодом.

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 867 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Святослав  
0
Виправте різницю забитих-пропущених у Великих Лучок - не 6:8, а 7:10.

2 Святослав  
0
bivas+++, нарешті ще хтось зауважив "фірмовий стиль" Євгена, коли здається що читаєш не футбольний огляд, а таблиці Брадіса. Але ж може він, коли захоче, видати й нормальну живу статтю. Я думаю проблема тут в конвеєрному написанні матеріалів - хоч не хоч, дивився ти футбол чи ні, доводиться щодня видавати енну кількість друкованих знаків, відпрацьовуючи гонорар. Ну і звичайно прогнози пальцем в небо ще більше дратують футбольних вболівальників. Але як би там не було, Євген Свищо залишається єдиним обласним журналістом, який намагається регулярно освітлювати різні районні чемпіонати. Маю надію, що критику він сприйме собі на користь.

1 bivas  
0
Раніше писали в коментарях, про те, що дуже добре, шо є сайт, де оперативно можна отримати інформацію про матчі. Але є одне зауваження - складається враження, що автор закінчив математичний факультет))..якщо не відсотки, то частини))...це лишнє, як мені здається...ну кому цікаво, шо хотсь провів 3/5 чи 3/4 частини турніру на якомусь місці. Краще більше уваги приділіть інформації про гравців, які зщабивали, грали

الاسم *:
Email *:
كود *: