Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 7 туру УФЛ 2021/2022
13:02
Огляд 7 туру УФЛ 2021/2022
Останній тур першого кола в Суперлізі вийшов доволі яскравим.

Огляд 7 туру УФЛ 2021/2022 А окрасою став поєдинок між принциповими суперниками, лідерами дивізіону, «Ужнетом» та «Медеєю». Чинний чемпіон поступився і пропустив від нинішніх лідерів Суперліги 5 голів. В першому таймі гра була рівною та обережною – команди не форсували події. Було важливим, хто першим заб’є – і це зробив «Ужнет» завдяки сольним діям Мирончука. В другому таймі «Ужнет» зміцнив свою перевагу завдяки ударній першій половині – забили відразу 3. За 6 хвилин до кінця «Медея» відіграла 1 гол, але потім пропустила від Багрія. Остаточний рахунок – 5:2 на користь «Ужнету» (Мирончук-2, Гречка, Костянинець, Багрій – Русин-2).

«Медея» програє вже другий матч поспіль і підпустила до себе «Худльово». А цей колектив видав гольову феєрію в грі з «Дюшесом». Команда з Ужгородщини перемогла з рахунком 9:6, а їх лідер Обдирко забив 5 голів (Обдирко-5, Лютнянський, Турецький, Волошин, Медвєдєв – Козуб-3, Тороні-2, Роля).

Несподівану свою другу перемогу в сезоні здобув «Вопак». Вони були нестримними в поєдинку з «Юніповим» і видали дуже хороший результат – 5:1 (Ходаковський-2, Коштура-2, Січка – Балог).

І завдяки поразці «Юніпова» на одноосібне 4 місце за підсумками першого кола вийшов «Уж». Гольовий перфоманс Боїшка (5 голів!) допоміг його команді виграти «Невицький Замок» з рахунком 6:1 (Боїшко-5, Біреш – Волонтир).

УЖНЕТ - 21
Медея - 15
Худльово - 15
УЖ - 12
Юніпов - 9
Дюшес - 6
Вопак - 6
Невицький замок - 0


У Вищій лізі все залишилось без змін. Лідери і «Трактор», і «Вікінг» здобули перемоги. «Трактор» доволі впевнено розібрався із «Prevention» 8:2 (Федчук-3, Хом’як -3, Чийпеш, автогол – Каганець, О. Антошин). 

А ось «Вікінгу» з «Брамою» було складніше – так, вони вели весь матч, але наприкінці гри ледь не втратили перемогу -  3:2 (Селещук-2, Лакатош - Квич, Чутора).

Поєдинок двох третіх команд, «Лугоша» та «Шипота», закінчився мировою. Обидві команди переможця не виявили – рахунок 2:2 (Павлик-2 – Мушка, Кривка).

Єдиний, хто підтягнувся у турнірній таблиці, так це «Меркатор», який обіграв «Коритняни» і зрівнявся з ними очками – рахунок матчу 4:1 (Нестерак-2, Кардашинець, Рогач – Ковтан).

Вікінг - 18
Трактор - 18
Шипіт - 13
Лугош - 13
Брама - 9
Коритняни - 6
Меркатор - 6
Prevention - 0


7-ий тур в Першій лізі визначив одноосібного лідера. «Твоє місто» у цікавому матчі обіграло  «Перечин» з рахунком 7:4 (Бакша-4, Мукомела, Костик, Пайдич – Король-3, Кузнєцов). І ця перемога зробила їх недосяжними для опонентів. Враховуючи, що їх основний конкурент, «Беркут», зазнав невдачі. 

«Будівельник», який стартував у цьому сезоні досить невдало, видав просто неймовірне закінчення першого кола і здобув вже 3 поспіль перемогу. І, що важливо, над фаворитом ліги – «Беркутом». Мукачівці вели 3:0, але далі пропустили ще в першому таймі 4. Гольова феєрія продовжилася в останній 5-тихвилинці. І там «Будівельник» був сильнішим, який перестріляв опонента – 7:6 (Шоляк-3, Юричка-2, Ковач, Пацкан - Мкртичан-3, Ганкулич, Волошин, Орос).

І завдяки цьому «Октава», яка теж набрала серйозний хід в останніх турах, підтягнулася до лідерів. Вона і зараз перемогла – забила 8 у ворота «Сторожниці». Рахунок матчу 8:3 (Р. Черевко-3, О. Черевко-3, Кічун, Софілканич – Куцик, Шелемончак-2).

В ще одному матчі туру «Ваша Хата»  обіграла «Кам’яницю» 6:2 (Богач-4, Качур, Назаренко – Максимець, Ковальчук) і нарешті залишила останню сходинку дивізіону.

Твоє місто - 18
Беркут - 15
Октава - 15
Хімік Перечин - 10
Будівельник - 9
Ваша Хата - 6
Камяниця - 6
Сторожниця - 4


7-ий тур у Другій лізі мабуть багатьом запам’ятається завдяки результативності. «Фіхтен» в матчі з «Імперією» видав щось неймовірне. 22 (!!!) голи залетіли у ворота їх суперника. Більш, ніж переконлива перемога «пивоварів». Абсолютний рекорд ліги та особисто Дудаша, який відзначився 10 раз - 22:3 (Дудаш-10, Товт-4, Гнепа-3, Скунзяк, Зінчук, Митро-2, Жгомич – Кінгслі-2, Антал).

«Profix» так само продовжує свій чемпіонський темп. В цьому турі вони переграли «Наsos»  6:2, видавши хороший другий тайм (Костів-2, Волошинець, Дьордяй, Дем’ян, Пиняшко - Колесник-2)

В центральному матчі туру «Альфастрахування» зуміло переграти УжНУ. Університетська команда двічі виходила вперед у першому таймі, але таки поступилися 6:2 (Юдик-3, Агапітов-3 – Минайленко, Мончак). Завдяки цій перемозі «страхувальники» зрівнялися по очкам з УжНУ і після перерви серйозно будуть претендувати на медалі.

А ще ОК ДЮСШ ФСТ Україна в драматичному матчі вирвала свою другу перемогу в сезоні. Вони перемогли «Гермес» завдяки двом голам Попіля на останніх хвилинах. Перемога 4:3 (Попіль-2, Габоровець, Хованець – Сокол, Дзямко, Гресько).

Profix - 18
Фіхтен - 18
УжНУ - 15
Альфастрахування - 15
Наsos - 9
ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 6
Гермес - 3
Імперія - 0
УФЛ
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 522 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: