Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 8-го туру чемпіонату Ужгородського району
22:39
Огляд 8-го туру чемпіонату Ужгородського району
У неділю, 17 червня, відбулися ігри чемпіонату та першості Ужгородського району з футболу.

Огляд 8-го туру чемпіонату Ужгородського району
«Конвектор» Коритняни - ФК «В.Лази». Команда Коритнян, яка у чемпіонаті займає останнє місце. приймала команду, яка у останніх матчах не програвала. У цьому поєдинку Великі Лази з перших хвилин пішли в атаку. На 5-ій хвилині Матчу Сергій Цигак розпочинає атаку своєї команди, подає на Кінгслі, а той переводить у штрафну, де Андрій Комарницький приймає м’яч і пробиває , але воротар відбиває. Та після добивання м’яч все ж таки влучає у ворота після удару того ж Комарницького.
 
Конвектор теж не відсиджувався в обороні, але до ударів по воротах не доходило. В одній з атак гравець Коритнян Михайло Ільницький із вигідної позиції пробиває вище воріт. Великі Лази тиснули на ворота суперників і на 30-ій хвилині Іцхак Бакура подає у штрафну і Андрій Комарницький забиває другий гол. З таким рахунком команди пішли на перерву.
 
Другий тайм розпочався атаками команди Миколи Калабіги, але надійно у захисті грали Михайло Мотильчак та Андрій Митровка. На 55-ій хвилині Йосипт Матовчі, гравець Коритнян, пробиває вище воріт, ще через декілька хвилин Орест Петканич теж не влучає у ворота гостей. На 60-ій хвилині Павло Калиняк подає на Кінгслі і той ніким не прикритий пробиває мимо воріт.
 
Підопічні Йосипа Микуланинця продовжували атакувати і при помилці захисників Дмитро Старченко пробиває голкіпера. Рахунок стає 0:3 на користь гостей.
 
Коритняни всіма силами пішли вперед і у штрафній порушують правила проти нападника і пенальті чітко реалізував Михайло Ільницький – 1:3.
 
Матч закінчувався в атаках господарів, але на більше їх не вистачило. Цілком заслужена перемога команди з Великих Лаз, хоча Коритняни не дуже поступалися, але при завершенні атак бракувало влучності.
 
 
ФК «Ярок» - «Світанок» Р.Комарівці 4:0 (5:1)
«Конвектор» Коритняни - ФК «В.Лази» 1:3 (2:1)
«Латекс» Баранинці - «Зірка»Лінці 1:4 (1:4)
«Тиса» Есень - «Лідер» Сторожниця 3:1 (2:1)
 
У турнірній таблиці Ярок піднявся на третю сходинку,В.Лази на четверту, а лідери чемпіонату Есень та Лінці свої ігри виграли. Так що боротьба за медалі буде тривати до останнього туру.
 
Перша ліга:
 
ФК «В.Геєвці - «Верховина» Оноковці 2:3 (2:3)
ФК «В.Добронь - «Медея» Оріховиця 2:2 (10:1)
 
Наступний тур відбудеться 24 червня.
Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1208 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: