Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 8-го туру УФЛ 2019/2020
11:03
Огляд 8-го туру УФЛ 2019/2020
На цих вихідних відбулися перші тури УФЛ в новому році.

Огляд 8-го туру УФЛ 2019/2020 Тур видався видовищним та багатим на голи: практично в кожному матчі було забито не менше 4-ох.

Особливо цікава видалися матчі у зоні Другої ліги України (Суперлізі). Цей тур довів – перерва не сильно вплинула на силу лідерів та загальну ситуацію в найсильнішому дивізіоні лізі. 

Лідер «Ужнет» доволі впевнено обіграв «Патріота» з рахунком 6:2 (Пилип-2, Тищук, Чедрик, Білан-2- Арбузов). Не відстає від них і «Медея». Вона і далі програватиме їм лише одне очко у турнірній таблиці. Щоправда, «Худльово», з ким вони грали, доставив їм чимало проблем. Їх суперник не здався при рахунку 0:5 і забив у ворота «Медеї» стільки ж. Щоправда, паралельно пропустили ще три – у підсумку перемога «Медеї» 8:5 (Соскида-4, Дзьоба-2, Гібалюк, Русин – Баркасі, Ковтан, Волошин-2, Мадяр).

А ось де інтрига та боротьба була ще гарячішою – так це у матчі 3-ої та 4-ої команди ліги – «Беркута» та «Ужа». Гра була рівною та безкомпромісною – до останньої 30-ти хвилинки була нічия 3:3, але «Ужі» дотиснули свого суперника і взяли реванш за перше коло 5:3 (Боїшко-2, Павліш, Мицак, Готра - Мкртичан-3).

У матчі аутсайдерів ліги сильнішим виявився «Вопак». Вони обіграли «Юніпов» з рахунком 4:2 (Рущак, Чульба-2, Фрінцко - Іванов, Сегедій).


Вже традиційно «Чокі» не зустрів особливого опору у свого суперника. Лідер дивізіону розібрався із «Штурмом» з рахунком 7:2 (Ізай-2, Кузьма-2, Лукіяник, Бібіков, Кривка – Стець, Машіка). Це була 8-ма поспіль перемога «Чокі». Команда поки йде взагалі без поразок.

Справжня драма розгорнулася в матчі 2-ої та 4-ої команди ліги: «Тімвіром» та «Коритнянами». У цій грі рахунок тримався 1:0 на користь колективу з Ужгородщини до останньої десятихвилинки. А потім почалася справжня гольова перестрілка – за 5 хвилин до кінця «Тімвір» вийшов вперед, але пропустив двічі. У підсумку 3:2 перемогли «Коритняни» 3:2 (Чобаль, Савчин, Костів – Балажинець, автогол). І вони тепер впритул піднялися до «Тімвіра» у турнірній таблиці.

Піднялися вище і «Дюшес», які видали результативний та видовищний матч з «Камяницею». Пента-трик Микити Гальчака та хороша гра в атаці протягом матчу дозволили святкувати перемогу з рахунком 8:5 (Гальчак-5, Роля, Козуб, Семків – Блага-3, Сегедій, Куштан).

А ось «Трактор» та «Епіцентр» видали найменш результативний матч з усіх ліг. «Трактористам» вистачило всього 3 голи аби здобути перемогу – 3:1 (Шкорка, Федчук, Маринець – Чекета) 


У Першій лізі вся увага була прикута до матчу лідерів – «Лугоша» та «Зіни». Перші зуміли взяти реванш за поразку в першому турі чемпіонату і ще більше відірватися у турнірній таблиці. Гра вийшла цікавою з цілою купою голів у останню п’ятихвилинку - 5:3 (Грицькевич-3, Яхімець, Товт – Купар, Тарапунець, Качаєв). 

Скористатися поразкою «Зіни» не зміг «Будівельник». Він доволі несподівано для усіх поступився останній команді ліги – «Октаві» 4:2 (Орос-2, Балог, Мельник – Ковач, Симкович). 

У інших матчах без особливих сюрпризів, але із завзятою боротьбою. «Сторожниця» вирвала перемогу в «Зінедіна» 4:3 (Савко-2, Рилець, Шелепець – Ференцик, Дідо, Мигалина), а «Шипіт» в «Ужнет+» 6:4 (Мушка-2, Биба, Кривка, Бирак, Гнепа – Демідов, Скрипніков, Задорожний, автогол). 


Ось де справжні були сюрпризи, так це у Другій лізі. Обидва лідери дивізіону, «Імперія» та «КС Ужгород», свої матчі програли. І якщо «КС Ужгород» ще до останнього з «Вовковим» боролися (команда з Ужгородщини виграла 3:2 (Лютнянський, Синичка, Роля – Назаренко-2), то «Імперія» розгромно програла «Брамі» 1:5 (Антал - Чутора-3, Білінський, Худайбергонов).

В інших матчах зафіксовані такі результати: «Гермес» – «Турбогаз» 5:1 (Сокол-2, Чабан, Гресько, Равлинець – Ніцкулич) та «Баранинці – ОК ДЮСШ ФСТ Україна» 6:2 (Загорчак-3,Шалаха-2, Маталчин – Дідик, Сокач).
 
Пресслужба УФЛ
 
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Нет описания фото.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 624 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: