Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 8 туру чемпіонату Мукачівського району
10:42
Огляд 8 туру чемпіонату Мукачівського району
У 8 турі команди змагались у тому хто найбільше заб'є та створить сенсацію.

У 8 турі команди змагались у тому хто найбільше заб'є та створить сенсацію.

У центральному матчі серед дорослих складів прогнозувалась розгромна перемога "Нижнього Коропця” на своєму полі. Та в те, що місцеві розібють у друзки захист "Іванівців” — 9:1, мало хто міг подумати.

Головний конкурент нижньокоропівців "Дерцен” очікувано розгромив в рідних стінах "Горонду” — 4:1. Ще один фаворит "Чинадієво” зустрів у домашньому поєдинку несподіваний опір зі сторони "Бобовища”, та все ж дотиснув клуб із виноробного краю — 1:0. Головну сенсацію створили гравці "Сернє”, які у очікувано програшному виїзному матчі проти "Страбічова” змогли вивезти додому дорогоцінний бал — 2:2.

Та найбільше голів побачили вболівальники "Ключарок” та "Лавок”. Перші на рідній арені зробили "гольове харакірі” другим — 10:0 і побажали щасливої дороги додому. Як добре, що в селах Лавки та Іванівці при владі не колумбійська мафія чи північнокорейський вождь, бо в іншому випадку вони б у рідний дім не повернулись. Трохи неочікуваний результат зафіксовано і в битві аутсайдерів "Ромочевиця” — "Пістрялово”. Тут прогнозувалась перемога господарів у 1-2 голи. Та пістрялівським ультрас вдалось здолати тернисті поля на шляху до "Ромочевиця-арени” і змусити своїх улюбленців гризти зубами місцевий підсушений газон. Саме це дозволило гостям вирвати, такий рідкісний для них у цьому році, заліковий бал — 2:2.

А от нищівна поразка "Горонди”, у центральному матчі юнацької першості від дерценівських однолітків — 1:5, була не така очікувана як у їхніх дорослих земляків. Прогнозувалась перемога господарів із вдвічі меншою різницею. Та головну сенсацію туру, а можливо і всього першого кола створили пістрялівська молодь, якій прогнозували ледь не двозначний розгром від ромочевицьких однолітків. Та сусідське дербі було справжнім, а не схожим на донецький блеф кротів та метадонів. Гості набрали дебютний бал і змусили суперника втратити перші залікові бали — 1:1.

"Н. Коропець” вирішив не відставати від свого головного конкурента за золото і і теж втратив очки там, де мав розгромно перемагати. Склалось враження ніби основа та резерв "Іванівців” помінялись місцями, такі перші були розбалансовані, а другі заведені на боротьбу — 2:2. Ключарківська молодь також несподівано легко розібралась із лавківськими опонентами — 3:0, хоча прогнозувалась менша перевага в рахунку або нічия.

Найочікуваніше завершили свої двобої "Чинадієво” та "Страбічово”. Перші дотиснули "Бобовище” — 2:1, а другі розгромили "Сернє” — 4:0.

У таблиці дорослих складів найбільшого прогресу досягли "Ключарки”, які піднялись на два місця. По одному кроку наверх зробили "Страбічово” та "Ромочевиця”. Головним невдахою стало "Бобовище”, яке опустилось на дві сходинки. По одному кроку вниз зробили "Горонда” та "Лавки”.

У таблиці юнацьких складів найбільшого прогресу досягли «Страбічово» та "Чнадієво”, які піднялись на три та два місця відповідно. Один крок нагору зробили «Ключарки». Найбільшого регресу зазнали "Горонда” та "В. Лучки”, які опустились на два місця. По одному кроку вниз зробили «Бобовище» та «Лавки».

ТС (дорослих): «Н. Коропець» – 21 очок (різниця голів – 37:5), «Дерцен» – 21 (21:3), «Чинадієво» – 20 (14:4), «Іванівці» – 13 (18:3), «В. Лучки» – 12 (8:6), «Страбічово» – 9 (7:13), «Горонда» – 8 (6:10), «Ключарки» – 7 (19:19), «Сернє» – 7 (14:16), «Бобовище» – 7 (7:12), «Ромочевиця» – 5 (11:27), «Лавки» – 4 (5:25), «Пістрялово» – 2 (4:20). «Ромочевиця», «Чинадієво», «Страбічово», «Лавки» та «Ключарки» мають на гру більше.

ТС (юнаків): «Ромочевиця» – 22 (19:2), «Н. Коропець» – 17 (17:5), «Дерцен» – 15 (17:9), «В. Лучки» – 12 (11:11), «Горонда» – 11 (12:13), «Чинадієво» – 13 (11:8), «Бобовище» – 9 (14:11), «Страбічово» – 12 (12:8), «Лавки» – 8 (7:13), «Ключарки» – 9 (10:14), «Іванівці» – 5 (8:13), «Сернє» – 3 (5:22), «Пістрялово» – 1 (9:22). «Ромочевиця», «Чинадієво», «Страбічово», «Лавки» та «Ключарки» мають на гру більше.

Євген Свищо для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 836 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 :D  
0
Головну сенсацію створили гравці "Сернє”, які у очікувано програшному виїзному матчі проти "Страбічова” змогли вивезти додому дорогоцінний бал — 2:2. - Євген, ти просто ДУРАК!!!!

الاسم *:
Email *:
كود *: