Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 9 туру УФЛ 2021/2022
17:34
Огляд 9 туру УФЛ 2021/2022
Яскравий тур в Суперлізі вийшов на цих вихідних: 2 «сухі» перемоги лідерів та 2 поєдинки, сповнені інтриги.

Огляд 9 туру УФЛ 2021/2022 Діючі лідери, «Ужнет», розгромили «Юніпов» - в перші 5 хвилин забили 2, чим деморалізували суперника. В першій половині забили ще, а далі в останні 10 хвилин в їх ворота залетіло ще 3. В підсумку впевнена перемога «ужнетівців» - 6:0 (Багрій, Гальчак-2, Мирончук, Лучин, автогол).

Того ж дня, «Дюшес» також розгромив свого опонента, «Невицький замок», не пропустивши  у відповідь. Рахунок матчу 5:0 (Цибик, Капустей, Роля, Семків, Зуб).

Діючі чемпіони Суперліги, «Медея», свій матч теж виграли, хоч і зустріли опір від «Худльова». Лише в останні 10 хвилин «Медея» зуміла відірватися в рахунку, який був з мінімальною різницею (2:1, 3:2), а 4-ий гол Ковача в матчі поставив остаточну крапку – 5:2 (Ковач-4, Лукіяник – Турецький, Ференцик).

Завдяки втраті очок «Худльовим», на 3 сходинку в Суперлізі вийшов «Уж». Вони зуміли переграти «Вопак». Гра вийшла цікавою – «Вопак», програючи 0:3, зумів відіграти 2 голи. Проте зрівняти не вдалося, натомість Боїшко забив свій 3-ій гол у поєдинку та встановив остаточний рахунок – 4:2 на користь «Ужа» 4:2 (Боїшко-3, Черевко – Кохан, Січка).

УЖНЕТ - 27
Медея - 21
УЖ - 18
Худльово - 15
Дюшес - 9
Юніпов - 9
Вопак - 9
Невицький замок - 0


9-ий тур у Вищій лізі здивував результатами! Відбулася зміна лідера та нарешті перші очки здобула команда, яка перед цим програла 8 матчів поспіль.

Обидва лідера зустрілися з труднощами. «Трактор» лише в останні 5 хвилин зумів відзначитися у воротах «Коритнян», проте за 2 хвилини пропустили. Але перемогу таки вирвали, забивши в останні 60 секунд матчу – перемога 2:1 (Булеца, Кардач – Квич). 

І цей результат дозволив «Трактору» очолити одноосібно турнірну таблицю, адже «Вікінг» очки втратив. В центральному матчі туру вони зуміли відігратися в поєдинку з «Шипітом» з 0:2 до 3:2, але перевагу не втримали і у підсумку лише нічия 3:3 (Пеца, Лазар, Гапак  - Мажнос, Мишанич, Дубенич).

Не скористався втратою очок останніх «Лугош», який також зіграв у нічию. І це при тому,  що програвали «Меркатору» 0:2, проте вирівняли гру, яка закінчилася з рахунком 2:2 (Павлик, Замятін – Турега, Рогач). Тепер на 3 сходинці знову паритет очок і у «Шипіта», і у «Лугоша»

А ось «Prevention» всіх здивував і нарешті здобув заслужену перемогу! Вони забили «Брамі» 7 (!!!) голів у складній грі і перемогли 7:4 (Антошин-3, Кондратюк-2, Каганець, Сапай – Міговк, Івашко, Чізмар, авто гол).

Трактор - 24
Вікінг - 22
Шипіт - 14
Лугош - 14
Меркатор - 10
Брама - 9
Коритняни - 9
Prevention - 3


Були цікаві та в дечому несподівані результати і у Першій лізі. Так, лідер, «Твоє місто» прогнозовано обіграв «Кам’яницю»  5:1(Бакша-3, Беренич, Терпак – Пастеляк). Що цікаво, забили вони 4 голи за 5 хвилин – в період з 19 по 23 хвилини. 

А ось «Октава» перервала свою чудову переможну серію, яка тривала з минулого року, поступившись «Вашій Хаті». Поєдинок вийшов досить драматичним – його доля визначилася за 3 хвилини до кінця матчу. І саме «Ваша Хата» виявилася ефективнішою в атаці – 3:2 (Богач, Гопко, Качур – Чегіль, Пришляк).

Поразкою «Октави» скористався «Беркут», який зумів підтягнутися до них у турнірній таблиці. І все завдяки впевненій перемозі над «Сторожницею» 6:2 (Орос-2, Мельник-2, Волошин, Стецьо – Галушенко, Черних). 

А ось 6 голів у ворота «Перечина» в грі з «Будівельником» стали несподіванкою. Останні не тільки перемогли, а й обійшли їх у турнірній таблиці -6:1 (Савко-3, Шоляк-2, Росул – Макар).

Твоє місто - 24
Октава - 18
Беркут - 18
Будівельник - 15
Хімік Перечин - 13
Ваша Хата - 9
Камяниця - 6
Сторожниця - 4


В Другій лізі в цьому турі відразу 3 команди перемогли, забивши своїм суперником по 7 голів. 

Так, «Profix» і далі утримує своє лідерство у дивізіоні завдяки перемозі над ОК ДСЮШ ФСТ Україна 7:0 (Дьордяй-3, Пиняшко, Нергеш, Демян, Лабяк). 

«Фіхтен» не відстає від них. В центральному матчі туру вони переграли УжНУ – 7:3 (Чонка-3, Дудаш-2, Скунзяк, автогол – Миналейнко-2, автогол). 

Стільки ж забив своєму супернику і «Наsos» - 7:2 в матчі з «Імперією» (Коваль-3, Фаркаш-2, Данч, Іванов – Кінгслі, Ішак).

Єдина команда, яка виграла з меншою кількістю забитих – «Альфастрахування». Щоправда, і в цьому матчі було забито 7 голів, але у різні ворота. Так, «страхувальники» виграли з рахунком 4:3 у «Гермеса» (Кишкан-2, Чорба, Кадачіров - Дзямко-2, Гончаров).

Profix - 24
Фіхтен - 24
Альфастрахування - 21
УжНУ - 18
Наsos - 12
ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 6
Гермес - 3
Імперія - 0

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 716 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: