Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд-аналіз 10 туру Мукачівського району серед юнацьких складів
14:09
Огляд-аналіз 10 туру Мукачівського району серед юнацьких складів
Який біль … «Чинадієво» – «Горонда»: повна торба голів.

Що там на юнацькому небосхилі Мукачівщини? Який біль … «Чинадієво» – «Горонда»: повна торба голів.

Головну сенсацію 10 туру створили в одному з двох центральних поєдинків туру «Великі Лучки», яким прогнозували поразку в 2 голи.

Та лучківці здобули другу поспіль домашню перемогу і перервали чотириматчеву виїзну безпрограшну серію нижньокоропівців.

Несподівані результати створили також «Іванівці» та «Чинадієво». Першим передбачали фіаско від дерценівців в 1-2 мячі, та вони перервали свою двоматчеву серію домашніх поразок.

Чинадіївцям, у другому центральному поєдинку туру, хоча й передбачали четверту поспіль домашню звитягу (кращий показник сезону), та найреальнішою мала б стати їх перевага в 1 гол. Однак земляки Василя Куделка (якого футбольна громадськість знає під прізвиськом Око) встановили новий рекорд результативності в поточному сезоні, перевершивши попереднє досягнення, встановлене в 4 турі «Н. Коропцем» у грі з «Пістряловом» (6:1). «Горонда» вдруге поспіль поступилась на виїзді з різницею в 4 голи і більше (найгірший показник сезону).

Трохи перевершили прогноз на свій поєдинок «Ключарки», яким передбачали перемогу з різницею в 1 гол. Ключарківці довели свою переможну домашню серію із різницею в 2 голи і більше до чотирьох ігор поспіль (кращий показник сезону) і перервали двоматчеву безпрограшну серію опонентів.

Найпередбачуваніше, аж до різниці мячів, завершило свій поєдинок «Страбічово», яке здобуло другу домашню звитягу поспіль із різницею в 2 голи і більше. «Бобовище» зазнало третього виїзного програшу поспіль, повторивши антидосягнення сезону пістрялівців, створене на початку сезону. За наслідками 10 туру найбільшого прогресу в поточній таблиці досягли «В. Лучки» та «Ключарки», які піднялись на два місця. Один крок наверх зробило «Чинадієво». Головними невдахами стали «Горонда» та «Бобовище», які опустились на дві сходинки. Один крок униз зробило «Страбічово».

10 тур:

«В. Лучки» – «Н. Коропець» – 2:1
«Іванівці» –«Дерцен» – 2:2
«Чинадієво» – «Горонда» – 8:2
«Ключарки» – «Пістрялово» – 2:0
«Страбічово» – «Бобовище» – 2:0.

ТС: «Ромочевиця» – 20 очок (різниця голів – 17:3), «Н. Коропець» – 17 (21:9), «Дерцен» – 16 (20:13), «Чинадієво» – 15 (13:10), «Страбічово» – 15 (13:7), «В. Лучки» – 13 (12:13), «Ключарки» – 12 (12:14), «Горонда» – 11 (14:21), «Бобовище» – 10 (16:15), «Іванівці» – 6 (10:15), «Пістрялово» – 4 (10:24), «Сернє» – 3 (5:25). «Страбічово», «Ключарки», «Бобовище» та «Пістрялово» зіграли на матч більше за решту колективів.

Євген Свищо для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 630 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: