Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд-аналіз 3-го туру чемпіонату Іршавського району
10:05
Огляд-аналіз 3-го туру чемпіонату Іршавського району
3-й перенесений тур був жахливим для гостей, які погіршили антидосягнення 7-го туру за набраними очками.

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 3-го (перенесеного) туру чемпіонату Іршавського району серед основних складів зони «Б», який став завершальним у першому колі регулярних змагань.

3-й перенесений тур був жахливим для гостей, які погіршили антидосягнення 7-го туру за набраними очками. Крім цього, вони показали найгіршу результативність – 0.25 гола за поєдинок (при середньому показнику виїзних клубів чемпіонату – 1.29 мяча за матч).

Причину такого показника гостьових клубів знаходимо в єдиній несподіванці, що сталась у Чорному Потоці. За нашими сподіваннями негрівці мали мінімально вигравати або хоча б чіплятись за нічию, однак зазнали другого виїзного фіаско поспіль. Ялинкові перервали свою пятиматчеву безвиграшну серію.

Перемог із трохи більшою різницею ми очікували від «Шахтаря», «Заріччя» та «Доробратова». Для клубу з Ільниці цей успіх став четвертою домашньою розгромною перемогою поспіль із загальною різницею – 14:1. Доробратівці довели свою безпрограшну серію до чотирьох матчів поспіль. Зарічанці на своєму полі виграли втретє поспіль із загальною різницею 12:0.

За наслідками туру в поточній таблиці стались дві зміни: «Заріччя» відтіснило «Скалу» з 2-го на 3-є місце, а «Ялинка» випередила «Греблю».

Результати 3-го (перенесеного) туру:

«Доробратово» – «Карпати» Загаття 1:0
«Ялинка» Чорний Потік – «Скала» Негрово 2:1
«Заріччя» – «Гребля» – 4:0
«Шахтар» Ільниця – «Зірка» Брід – 3:0

Підсумкове положення команд після першого кола:

«Шахтар» – 21 (21:2), «Заріччя» – 13 (24:7), «Скала» – 13 (21:11), «Доробратово» – 13 (11:13), «Ялинка» – 8 (9:11), «Гребля» – 7 (10:14), «Зірка» – 3 (5:28), «Карпати» – 2 (6:21)

Юнацький чемпіонат:

Тур, як і в змаганнях серед дорослих складів, став найгіршим у сезоні для виїзних клубів – 0.75 очка за поєдинок. Цим самим вони «перевершили» антидосягнення 4-го туру – 1 бал за матч.

Головною причиною такої незадовільної статистики гостей стала сенсація в Чорному Потоці, де ми очікували на перемогу негрівців із різницею в 1-2 голи. Та «Скала», для здобуття дебютної виїзної перемоги над аутсайдером, не змогла протиставити йому ніяких козирів. «Ялинка», на радість місцевих ультрас, припинила свою п’ятиматчеву серію поразок.

За більшої самовіддачі могло зачепитись за другу домашню мирову й «Доробратово», та все ж дозволило «Карпатам» вибороти дебютну виїзну звитягу.

Перемоги з трохи більшою різницею ми очікували від «Заріччя», та підопічні Михайла Булези, в одному з центральних матчів першості, ледь не влетіли у другу домашню нічию, що могло не дати їм посісти перше місце в таблиці домашніх результатів за здобутими очками. За втраченими заліковими балами у таблиці домашніх результатів кращою в першому колі в зоні «Б» стала «Гребля». А в таблиці виїзних матчів перше місце як за здобутими, так і за втраченими балами, здобули зарічанці.

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершили свій двобій 3-го туру юнаки ільницького «Шахтаря», які здобули четверту розгромну перемогу поспіль. Така наполегливість у битві за результат дозволила гірникам досягти єдиної зміни в поточній таблиці – відтіснити «Греблю» з 2-го на 3-є місце. Серія поразок «Зірки» досягла шести матчів поспіль.

Результати 3-го (перенесеного) туру: «Ялинка» Чорний Потік – «Скала» Негрово – 4:1, «Доробратово» – «Карпати» Загаття – 2:3, «Заріччя» – «Гребля» – 2:1, «Шахтар» Ільниця – «Зірка» Брід – 3:0

Підсумкове положення команд після першого кола: «Заріччя» – 19 очок (різниця голів – 24:4), «Шахтар» – 15 (16:2), «Гребля» – 15 (24:11), «Карпати» – 13 (15:9), «Доробратово» – 8 (12:15), «Скала» – 4 (5:22), «Зірка» – 3 (8:24), «Ялинка» – 3 (7:25)

Євген Свищо для rionews

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 769 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: